Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės, džiaugiamės derliumi

O aš šiandiena Šiauliuose mugeje nusipirkau baltu braškiu vieną indeli už 20 lt.lygtais 5 daigeliai ten susiglaudę.Pabandysiu egzotikos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 05 03, 12:19)
Pamirsau ir as papasakot ,ka sake apie Senga Sengana, kai paklausiau ar turi, daigu pardaveja is Marijampoles kazkokio braskyno, neatsimenu. Sake visai isnaikino, nes uogos labai sumazejo ir labai dregmes jom reikia. Zodziu visai ne kokie atsiliepimai apie sia rusi buvo.
Bet as vistiek nusipirkau is Lingienes. Dabar turiu 6 rusiu braskiu - Venta, Senga Sengana, Saulene, Dukat, Zefir ir dar vienos "noname" remontantines.

Dėl drėgmės, tai tikrai joms kaip tik mažiau reikia schmoll.gif
Senga Sengana nebijo šalčio, retai serga pašaknio ligomis, bet uogas puola puviniai. Derlius ypač nukenčia drėgną vasarą.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2013 05 03, 12:49)
O aš šiandiena Šiauliuose mugeje nusipirkau baltu braškiu vieną indeli už 20 lt.lygtais 5 daigeliai ten susiglaudę.Pabandysiu egzotikos blush2.gif

aš jas irgi mačiau, bet pagailėjau pinigelių rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki sakykit kada galima braskes jau siaudiais kloti?Noriu nuraveti ir sutvarkyti aisku dar laukiu kol isdyks nes tos kur lapai nusale ir atrodo nieko nebus sendien jau radau po kylanti lapeli tai gaila isdraskyti.
Atsakyti
QUOTE(LOLITA-X @ 2013 05 04, 21:16)
Sveiki sakykit kada galima braskes jau siaudiais kloti?Noriu nuraveti ir sutvarkyti aisku dar laukiu kol isdyks nes tos kur lapai nusale ir atrodo nieko nebus sendien jau radau po kylanti lapeli tai gaila isdraskyti.

Nuravėti ir užkloti smile.gif Nelabai supratau, paskutino sakinio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2013 05 04, 22:19)
Nuravėti ir užkloti smile.gif Nelabai supratau, paskutino sakinio g.gif

Pries kelias dienas apziurejus buvo tuscios vietos nei vieno seno lapelio dabar jau lenda po nauja lapeli is po zemiu tai bijau raveti tikiuos kad daugiau ataugs.
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2013 05 03, 14:10)
Dėl drėgmės, tai tikrai joms kaip tik mažiau reikia schmoll.gif
Senga Sengana nebijo šalčio, retai serga pašaknio ligomis, bet uogas puola puviniai. Derlius ypač nukenčia drėgną vasarą.

labai džiaugiuosi senga sengana. aš mulčiuoju, tai puviniai jų nepuola
Papildyta:
QUOTE(LOLITA-X @ 2013 05 04, 21:16)

tai gal užmulčiuoti turėjot omeny?
Atsakyti
QUOTE(LOLITA-X @ 2013 05 05, 12:54)
Pries kelias dienas apziurejus buvo tuscios vietos nei vieno seno lapelio dabar jau lenda po nauja lapeli is po zemiu tai bijau raveti tikiuos kad daugiau ataugs.

O tai juk šiaudų ant pačių braškių nededate ? g.gif Aš tai šiaudus dedu tik aplinkui braškes, o ne ant jų smile.gif
Atsakyti
O tai jeigu manosios is rudens mulciuitos siaudais tai galiu palikti per vasara ar geriau veliau nuimti ir mulciuoti zole?
Atsakyti
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 05 05, 23:11)
O tai jeigu manosios is rudens mulciuitos siaudais tai galiu palikti per vasara ar geriau veliau nuimti ir mulciuoti zole?

nieko nenuiminėkit. ten jau gyvybė po mulču, o jūs sugriausit viską, ką gero padarėt. neteisingai įsivaizduojat mulčo naudą. kaip jūs manot, kam jis reikalingas?
Atsakyti
Dabar galima braškes tręšt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2013 05 06, 08:43)
Dabar galima braškes tręšt? blush2.gif

Taip smile.gif
Atsakyti