Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės, džiaugiamės derliumi

QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 28, 21:33)
o kaip jūs dėjot? Vandens buvo kur netoliese? Jei taip, tai netaisyklingai tručinot  4u.gif

Labiausiai pasiteisinęs metodas tiesiog kastuvu nukast dirvožemio sluoksnį su visais kiaušiniais, į kibirą ir išnešt į mišką. Čia tais atvejais, kai jau kiekis šiurpą sukeldavo.

1.5 l.plastikini buteli perpjoviau per puse ir guldziau taip kad nepapultu vandens.Sausos mieles tai nelabai viliojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2014 02 28, 19:59)
aciu uz pasiulima 4u.gif  noreciau bigsmile.gif tik as is Vilniaus doh.gif  kaip davaziuos tie daigeliai g.gif

turiu į Vilniuje kam perduoti, arba paštu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 02 28, 22:05)
Maniškis irgi iš kažkur ištraukė, kad reikia soras barstyti  smile.gif , reiks bandyti  ax.gif

Pirmą kartą girdžiu šį metodą, bet reikės išbandyti smile.gif Nereikės uogienės ir mielių rolleyes.gif
Atsakyti
vera.vera, gal galit į až parašyt kokių veislių braškių turit ir kiek už daigelį norit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 03 01, 20:56)
vera.vera, gal galit į až parašyt kokių veislių braškių turit ir kiek už daigelį norit  mirksiukas.gif

parašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 01 kovo 2014 - 21:08
Sveiki, o kada jau galima braskiu rudus lapus nukarpyti? Nekoks vaizdas kai jie yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 28, 20:33)
Labiausiai pasiteisinęs metodas tiesiog kastuvu nukast dirvožemio sluoksnį su visais kiaušiniais, į kibirą ir išnešt į mišką.

drinks_cheers.gif Ir man tai geriausias būdas. Bet šiemet apie soras išgirdau, reiks pabandyt - maž nė kast nereiks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2014 03 03, 10:21)
Sveiki, o kada jau galima braskiu rudus lapus nukarpyti? Nekoks vaizdas kai jie yra  ax.gif

kad norit tada kirpkit, jokios įtakos daigui tai neturi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 03 03, 10:31)
Bet šiemet apie soras išgirdau, reiks pabandyt - maž nė kast nereiks  cool.gif

bet, mano manymu, jos tik vietą pakeis, o iš lauko vis tiek neišsikraustys g.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 03, 10:35)

bet, mano manymu, jos tik vietą pakeis, o iš lauko vis tiek neišsikraustys g.gif

nepabandęs nesužinosi smile.gif Pas mane darže jų ir nėra, tik iš šiltnamio reikia kartais iškraustyt. Tai jei iš ten išsikraustys, tai ir gerai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 03, 10:39)
nepabandęs nesužinosi  smile.gif  Pas mane darže jų ir nėra, tik iš šiltnamio reikia kartais iškraustyt. Tai jei iš ten išsikraustys, tai ir gerai bus  smile.gif

na šiltnamyje tas įmanoma, bet braškyne arba darže turėtų būti sunkiau smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti