Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės, džiaugiamės derliumi

QUOTE(FAINulka@ @ 2013 08 28, 21:04)

o gal rekomenduotumet kur Vilniuj jau dabar butu galima isigyti? nes muges maciau tik rugsejo menesio vidury nusimato..

Kad ir supermamose, tereikia paieskoti, ar paciai parasyti 4u.gif
http://www.supermama...?...37130&st=72
Atsakyti
Vakar pasodinau 30 daigiuku,ir galvoju kad bus mazoka g.gif jauciu dar tiek pat reikes pasisodinti ax.gif
O mergaites nereikia apdengti ziemai braskiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2013 08 29, 08:21)
O mergaites nereikia apdengti ziemai braskiu blush2.gif  ax.gif

nereikia smile.gif

Gal kas žinot kokį nors būdą, kad ne taip spačiai braškės ūsus augintų?.. Kasdien praeidama vis atrandu naujai išlindusių doh.gif
Šiaip braškės patapo labai gražiom, krūmai tankūs, dideli wub.gif Reik tikėtis kitąmet nemažo derliaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 08 29, 09:41)
nereikia  smile.gif

Gal kas žinot kokį nors būdą, kad ne taip spačiai braškės ūsus augintų?.. Kasdien praeidama vis atrandu naujai išlindusių  doh.gif
Šiaip braškės patapo labai gražiom, krūmai tankūs, dideli  wub.gif  Reik tikėtis kitąmet nemažo derliaus  smile.gif

as ir noreciau suzinoti smile.gif...nes baisu kas darosi doh.gif .... dabar pagrinde tik tarp braskiu ir sukiuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 08 29, 10:41)
nereikia  smile.gif

Gal kas žinot kokį nors būdą, kad ne taip spačiai braškės ūsus augintų?.. Kasdien praeidama vis atrandu naujai išlindusių  doh.gif
Šiaip braškės patapo labai gražiom, krūmai tankūs, dideli  wub.gif  Reik tikėtis kitąmet nemažo derliaus  smile.gif

QUOTE(tany @ 2013 08 29, 10:54)
as ir noreciau suzinoti smile.gif...nes baisu kas darosi  doh.gif .... dabar pagrinde tik tarp braskiu ir sukiuosi  doh.gif

o tai vadinasi taip turi būti thumbup.gif jau maniau,kad maniškės nuprotėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 08 29, 13:42)
o tai vadinasi taip turi būti  thumbup.gif jau maniau,kad maniškės nuprotėjo  doh.gif

žinoma, kad taip turi būti.. natūralus gamtos procesas. Visi nori pratęsti giminę... biggrin.gif
Atsakyti
O usus butina nukirpti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2013 08 29, 15:26)
O usus butina nukirpti g.gif

jei nori uogų, tai būtina, o jei ketini veisti krūmelius pardavimui, tai ne smile.gif Bet tada uogų neturėsi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Norėčiau pabandymui įsigyti pandoros, ventos ir elkat rūšių braškių-iki 20 daigelių kiekvienos. Gal kas galite pasiūlyti arba žinote kur įsigyti Klaipėdos-Kretingos-Palangos apskr? rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2013 08 26, 08:12)

Pavyzdžiui man Marmolada veislė nepaliko jokio įspūdžio. Mano akimis žiūrint tai niekam tikusi braškė. Kitoms ji pasakiškai skani... ot ir suprask smile.gif

Nzn ir man marmolada nepatiko-nenustebino nei dydis, nei ypatingas skonis, po 3 metų išmečiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Alenzi @ 2013 09 02, 11:43)
Sveikos,

Norėčiau pabandymui įsigyti pandoros, ventos ir elkat rūšių braškių-iki 20 daigelių kiekvienos. Gal kas galite pasiūlyti arba žinote kur įsigyti Klaipėdos-Kretingos-Palangos apskr? rolleyes.gif
Papildyta:
Nzn ir man marmolada nepatiko-nenustebino nei dydis, nei ypatingas skonis, po 3 metų išmečiau schmoll.gif

pandoros tai mačiau ŽS prie studlendo Klaipėdoj-pardavinėja po 10 daigelių[aš norėjau po penkis d.-nedavė-tiek ir tenori parduoti]
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 08 29, 10:41)
nereikia  smile.gif

biggrin.gif kai tai galėtų būti per būdas...aš karpau ir karpau...ir vistiek auga ir auga,....nu bet dar nuo veislės priklauso...sengana palyginus mažiau jų augina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 02 rugsėjo 2013 - 19:51
QUOTE(diuni @ 2013 09 02, 20:50)
biggrin.gif kai tai galėtų būti per būdas...aš karpau ir karpau...ir vistiek auga ir auga,....nu bet dar nuo veislės priklauso...sengana palyginus mažiau jų augina...

O pas mane senga sengana is sirdies augina smile.gif
Atsakyti