Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės, džiaugiamės derliumi

QUOTE(zara** @ 2013 08 27, 20:38)
*kas kiek cm reikia jas sodinti blush2.gif  g.gif
**ar pacia zeme reikia patresti,ilga laika zeme nebuvo naudojama rolleyes.gif

*priklauso nuo turimo laisvo ploto biggrin.gif Aš sodinau kas 40 cm, dabar bandau kas 50cm.
**jeigu buvo nenaudojama netręščiau.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 08 27, 21:09)
*priklauso nuo turimo laisvo ploto biggrin.gif Aš sodinau kas 40 cm, dabar bandau kas 50cm.
**jeigu buvo nenaudojama netręščiau.

Gerai tada netresiu smile.gif
Ploto neperdaugiausia,bet planuose kita met praplesti g.gif

Idomu ar kita met galima tiketis paragavymuo uogyciu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zara**: 28 rugpjūčio 2013 - 06:10
QUOTE(zara** @ 2013 08 28, 08:08)

Idomu ar kita met galima tiketis paragavymuo uogyciu g.gif

Paragavimui - taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 28, 08:03)
Paragavimui - taip  rolleyes.gif

Tai dar žiūrint kokio dydžio lysvė ir koks bus kiekis braškių daigų. Nuo daugiau bus galima jau ir pavalgyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 21, 15:39)
tai dar pora nuorodėlių įmesiu, gal ką dar įžiūrėsi, ar arčiau pardavėjas bus.. smile.gif
http://uogynai_lt_tu...i_lt/?page_id=8

http://norkausukis.lt/zumba.html

Merginos neatidarinėkit šitų nuorodų pas mane antivirusinė pagavo virusą .būkit atsargios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2013 08 28, 09:03)
Merginos neatidarinėkit šitų nuorodų pas mane antivirusinė pagavo virusą .būkit atsargios 4u.gif

Tai visų pirma reiktų jums savąją tvarkyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2013 08 28, 09:03)

Atsiprašau, jei taip nutiko. Bet man virusų šitos nuorodos negaudo, ne pirmą kartą jas atsidarinėju.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 08 28, 08:08)
Tai visų pirma reiktų jums savąją tvarkyt  4u.gif

tai manoji ir užkirto kelia tam virusiukui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 08 28, 09:08)
Tai visų pirma reiktų jums savąją tvarkyt  4u.gif

Tą pirmą nuorodą maniškė AVG irgi neleido pasijungti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 26, 07:12)
Nėra jokių žinovių skonio klausimais, taigi nėra kuo ir pasikliaut smile.gif Braškių žinovės Jums gali patarti tik auginimo klausimais.
Pavyzdžiui man Marmolada veislė nepaliko jokio įspūdžio. Mano akimis žiūrint tai niekam tikusi braškė. Kitoms ji pasakiškai skani... ot ir suprask smile.gif

Todėl bandykit pačios intuityviai rinktis ir ragaut. Įsigykit keletą veislių (po 10 daigelių) įvairaus derėjimo laiko. Vasarą galėsit ragaut, lygint skonius. Patikusias veisles pačios pasidauginsit, nepatikusias išrausit ir tiek, nedidelis nuostolis smile.gif

na tas tiesa skonis toks subtilus reikalas smile.gif bet kai keli zmones sako va sitas daiktas geras o sitas siaip sau jau gali susidaryti preliminaria nuomone.. na ka reiks matyt laukt mugiu ir nusipirkus ekspermentuot..

o gal rekomenduotumet kur Vilniuj jau dabar butu galima isigyti? nes muges maciau tik rugsejo menesio vidury nusimato..
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2013 08 28, 22:04)
o gal rekomenduotumet kur Vilniuj jau dabar butu galima isigyti? nes muges maciau tik rugsejo menesio vidury nusimato..

Mėginčiau Žalioj stotelėje arba Kalvarijų turguje ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 08 28, 16:59)
Tą pirmą nuorodą maniškė AVG irgi neleido pasijungti. g.gif

drinks_cheers.gif pirmą blokuoja antivirusinė,o su antra viskas ok ,gal kad kaimynai lotuliukas.gif
Atsakyti