Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės, džiaugiamės derliumi

QUOTE(Paladė @ 2013 04 26, 12:16)
oho, kaip retai.

man labiau patinka, kai krūmeliai turi erdvės. Jie tankūs, dideli būna, tai man geriau, kai jie atokiau vienas nuo kito.
Aš ne eilutėm sodinu, o šachmatų tvarka.
Atsakyti
VDU botanikos sode buvau, braškių daigų turi, bet nieko naujo ir gana kuklus pasirinkimas. Pati paroda, hmm, prie Senių geresnė būna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 26, 16:06)
VDU botanikos sode buvau, braškių daigų turi, bet nieko naujo ir gana kuklus pasirinkimas. Pati paroda, hmm, prie Senių geresnė būna  4u.gif

Gal ryt daugiau bus g.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 04 26, 16:12)
Gal ryt daugiau bus  g.gif

su braškių daigais daugiau žmonių? Kad nea, dvi laisvos vietos ir tos prie dek augalų. Braškės buvo šios: Pandora arba Polana, Senga Sengana, Honeyone, Saulenė, Venta(Ventana), dar kažkas iš F raidės. Na, gal dar kokias dvi pamiršau ir viskas wink.gif
Atsakyti
O baltų braškių nebuvo, nematėt ?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 26, 11:59)
nukulniavom... Iškulniavom.. biggrin.gif 
Daigai ne Lingienės, bet gražesni nei jos, kur pernai pirkau wub.gif  Sveiki, dideli, tvirti, kiekvienas atskiram vazonėly, su puokštėm žiedukų ir jau užsimezgusių uogyčių. Pirkau Dely, Senga Sengana ir Honeyone. Labai džiaugiuosi pirkiniu  wub.gif

tai bent, daigai jau su gatavais pričindalais bigsmile.gif ir po kiek tokius vazonėliuose parduoda?
O tie pernykščiai Lingienės nedideli ir slabni daigai kaip, lysvėse ištirpo su paskutiniu sniegu ar dar tebėra g.gif Kiek pamenu, tada irgi pirkai nemažai..
Atsakyti
QUOTE(ramuniuke33 @ 2013 04 26, 16:48)
O baltų braškių nebuvo, nematėt ?

nekrito į akis, kad būtų paveikslėlis su baltomis uogomis 4u.gif O iš išvardintų, tai tikrai nei viena nėra balta.
Atsakyti
labai noriu įsigyti baltų braškių daigelių , mačiau kad ir juodų jau atsiradę tik gal nėra dar pas mus lietuvoje
Atsakyti
Smagu sitiek braskyciu biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Cia straipsnis apie musu kaimynus:

http://www.litera.lt/daugiau/3233
Atsakyti
QUOTE(ramuniuke33 @ 2013 04 26, 17:19)
labai noriu įsigyti baltų braškių daigelių , mačiau kad ir juodų jau atsiradę tik gal nėra dar pas mus lietuvoje

Yra ir Lietuvoje,tik kaina nereali!Veisle White dream,parduotuveje Moki vezi 20lt uz vnt.paziurekite ju laikrastuka internete.Tuo tarpu per ta imone kur laikrasciuose reklamuojasi ir atseit vijoklinem per pasta prekiauja veisle Pineberry taip pat balta 3 sodinukai 45lt ,6 sodinukai 65lt.skoniu ir kvapu primena ananasa.Kyla klausimas kaip jos augs,deres ir svarbiausia kaip ziemos musu klimate jei isvestos Amazonijos sirdyje kaip reklamuojasi skelbime.Paskaitykit pirma temos puslapi kazkas jau rase apie baltas braskes ir pigiau.
Atsakyti
Pasiskaičiau atsiliepimus apie Lingienės braškių daigus temelėje. Tikrai tokie prasti? O gal dar kas žinote kur būtų galima įsigyti kokybiškų daigų?
Atsakyti
As du metus is eiles pavasari pirkau Lingienes daigus-nieko jie neprasti smile.gif Visi prigijo, augo ir dera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 28 balandžio 2013 - 12:59