Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės, džiaugiamės derliumi

As savo visas braskes isroviau schmoll.gif kuom dabar dezinfikuot zeme? g.gif Pavasari noriu vel i ta pacia vieta braskes sodint nes darzas mazas ir kitos vietos kaip ir nera doh.gif
Atsakyti
šiandien skyniau braškes. siaubas kiek braškių sraigių apgraužta doh.gif
Atsakyti
Merginoooss, ar dar yra tokiu, kurios apsirupino save braskemis ir turi atliekamu? Paimciau 6kg, Kaune, bet tinka ir Vilnius (busiu liepos 4d), prasau atsiliepkit kas nooors cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2013 07 02, 15:19)
As savo visas braskes isroviau schmoll.gif  kuom dabar dezinfikuot zeme? g.gif Pavasari noriu  vel i ta pacia vieta braskes sodint nes darzas mazas ir kitos vietos kaip ir nera doh.gif

Nekoks sumanymas. Taigi ar norėsit paskui valgyti iš chemijos privarytos žemės. Nebent kalio permanganatu gerai perlieti, o šiaip neįmanoma ką nors nekalto pasiūlyti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 07 02, 22:50)
Nekoks sumanymas. Taigi ar norėsit paskui valgyti iš chemijos privarytos žemės. Nebent kalio permanganatu gerai perlieti, o šiaip neįmanoma ką nors nekalto pasiūlyti.

Ir medžio pelenais dar pabarstyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2013 07 02, 16:19)
As savo visas braskes isroviau schmoll.gif  kuom dabar dezinfikuot zeme? g.gif Pavasari noriu  vel i ta pacia vieta braskes sodint nes darzas mazas ir kitos vietos kaip ir nera doh.gif

Šitą problemą ,dėl vietos ,pažįstama.Tai ką aš patarčiau,pabarstyk pelenais ir pasėk grūdų[kokių begausi] arba žirnių ir rudenį įdirbk visą sudygusį plotelį.Atsinaujins ir pavasarį galėsi ir vėl braškes sodinti.Tuo pačiu žemelė dar ir pasitreš.Tik jau jokių chemikalų,mes ir taip jais ''permaitinti''
Atsakyti
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 07 03, 17:26)
Šitą problemą ,dėl vietos ,pažįstama.Tai ką aš patarčiau,pabarstyk pelenais ir pasėk grūdų[kokių begausi] arba žirnių ir rudenį įdirbk visą sudygusį plotelį.Atsinaujins ir pavasarį galėsi ir vėl braškes sodinti.Tuo pačiu žemelė dar ir pasitreš.Tik jau jokių chemikalų,mes ir taip jais ''permaitinti''

Chemikalu net neturiu schmoll.gif ir neperku.Pasesiu garstycias.Ziema pilsiu pelenu nes dabar neturim ax.gif nekurenam peciuko
Atsakyti
Mano braskytes amaras uzpuoles blink.gif tai kaip dabar man ji naikinti?!
Atsakyti
blush2.gif ax.gif noriu konsultacijos išmanančių braškių ligas- žiedynas išauga virš lapų , o užmegztos uogos neauga , o nuraudonuoja ir būna tokios kietos , sudžiuvusios...ar čia kokia liga ar kokių maistinių medžiagų trūkumas joms g.gif
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2013 07 02, 16:19)
  kuom dabar dezinfikuot zeme? g.gif

jeigu natūraliomis priemonėmis, tai sodinčiau serenčius.
O mano braškės sužydo naujai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2013 07 06, 15:32)
O mano braškės sužydo naujai  biggrin.gif

Ojej wub.gif koks žydintis ir sveikata trykštantis braškynas thumbup.gif (nors imk ir lapus salotoms naudok biggrin.gif )
Atsakyti
[quote=diasaja,2013 07 06, 15:32]

O poto juos rudeni sukasti?
wink.gif
Atsakyti