baltoji mano rudenį sodinta, lauke, žiemojo ten kur dabar auga- nesiskundžia:) Nuo raudonų tai skiriasi dydžiu- mažas krūmiukas pas ją kolkas. Jei tik bus daigų- duosiu, šauk jei noras nepraeis leidau žydėt nes labai paragaut norėjosi, gal irgi plencų jau daug būtų, na bet yra kaip yra
QUOTE(rionka @ 2013 06 25, 19:27)
Sveiki.Kas zino kas mano braskems nutiko.Sodintos pernai vasara,uogos smulkios ir pradejo sparciai dziuti.Pries pora dienu buvo palaistyti.Braskes ,,viktorija,,
Panašu į fuzarinį vytulį. Kaip tik jam palankios sąlygos. Gerai būt sergančius išrauti ir sudeginti. Per daigus plinta. Nuėmus derlių purkšti.
O kuo purkšti braškes?Įtarimų jos ir man kelia.Ypač viena pusė braškyno.
o kokius skamunynus iš braškių žiemai gaminat...jau tikriausiai visos šviežių atsivalgėt
QUOTE(diuni @ 2013 06 27, 20:33)
o kokius skamunynus iš braškių žiemai gaminat...jau tikriausiai visos šviežių atsivalgėt
nieko negaminu, jei kokia uoga lieka - viską šaldau
QUOTE(diuni @ 2013 06 27, 21:33)
va čia
http://www.supermama...p?showforum=170
ir verdamos, ir šaldomos
QUOTE(IngridaB @ 2013 06 25, 19:53)
O kuo purkšti braškes?Įtarimų jos ir man kelia.Ypač viena pusė braškyno.
Geriausia būtų Signum, užtikrintas reikalas. Iš bėdos Effektorius.
QUOTE(Kulke @ 2013 07 02, 11:54)
Kai elgtis su braskem, kurios jau "atidave" derliu? Nukirpti, tresti, ar tiesiog palikti kaip yra?
as nukirpau visus apus ir patresiau Bio trasom DMC... dabar lengviau usus stebeti....
tiesa 1 lisve dar liko, nes dar vaisina mus Florencija