Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės, džiaugiamės derliumi

baltoji mano rudenį sodinta, lauke, žiemojo ten kur dabar auga- nesiskundžia:) Nuo raudonų tai skiriasi dydžiu- mažas krūmiukas pas ją kolkas. Jei tik bus daigų- duosiu, šauk jei noras nepraeis 4u.gif leidau žydėt nes labai paragaut norėjosi, gal irgi plencų jau daug būtų, na bet yra kaip yra
Atsakyti
Sveiki.Kas zino kas mano braskems nutiko.Sodintos pernai vasara,uogos smulkios ir pradejo sparciai dziuti.Pries pora dienu buvo palaistyti.Braskes ,,viktorija,,
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2013 06 25, 19:27)
Sveiki.Kas zino kas mano braskems nutiko.Sodintos pernai vasara,uogos smulkios ir pradejo sparciai dziuti.Pries pora dienu buvo palaistyti.Braskes ,,viktorija,,
user posted image

Panašu į fuzarinį vytulį. Kaip tik jam palankios sąlygos. Gerai būt sergančius išrauti ir sudeginti. Per daigus plinta. Nuėmus derlių purkšti.
Atsakyti
O kuo purkšti braškes?Įtarimų jos ir man kelia.Ypač viena pusė braškyno. g.gif
Atsakyti
ax.gif 4u.gif o kokius skamunynus iš braškių žiemai gaminat...jau tikriausiai visos šviežių atsivalgėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 27, 20:33)
ax.gif  4u.gif o kokius skamunynus iš braškių žiemai gaminat...jau tikriausiai visos šviežių atsivalgėt ax.gif

nieko negaminu, jei kokia uoga lieka - viską šaldau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 06 27, 21:33)
ax.gif  4u.gif o kokius skamunynus iš braškių žiemai gaminat...jau tikriausiai visos šviežių atsivalgėt ax.gif

va čia
http://www.supermama...p?showforum=170

ir verdamos, ir šaldomos smile.gif
Atsakyti
O pas mane šiemet yra tuščių žiedų - na krūmai tokie - viršuje styro tušti žiedai ir nei vienos uogos. doh.gif
Atsakyti
As tai tokius su aukstai styranciais tusciais ziedais isroviau,nes,sako,is ju jau niekada gero derliaus nebus.
Atsakyti
Kai elgtis su braskem, kurios jau "atidave" derliu? Nukirpti, tresti, ar tiesiog palikti kaip yra?
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2013 06 25, 19:53)
O kuo purkšti braškes?Įtarimų jos ir man kelia.Ypač viena pusė braškyno. g.gif

Geriausia būtų Signum, užtikrintas reikalas. Iš bėdos Effektorius.
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 07 02, 11:54)
Kai elgtis su braskem, kurios jau "atidave" derliu? Nukirpti, tresti, ar tiesiog palikti kaip yra?

as nukirpau visus apus ir patresiau Bio trasom DMC... dabar lengviau usus stebeti....
tiesa 1 lisve dar liko, nes dar vaisina mus Florencija
Atsakyti