Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės, džiaugiamės derliumi

QUOTE(jolanka @ 2013 06 04, 13:05)
Teka ir per braskyno gala, zodziu pakalbejom pora kart...nieko keisto, kad jiems tai norma...vakar jau skambinom i aplinkos apsauga, ir jau viskas, musu kantrybe truko, ieskosim budu kitokiu, jei jiems juokinga ir desto, kad musu tokia geografine padetis, mes pakalnej, jie ant kalno.
Negaliu kaip pikta...

Pas mus kažkada buvo panaši situacija - tekėjo per avietyną doh.gif Tačiau po keletos pokalbių (pabaigoje jau ne tokių "švelnių") viskas susitvarkė, mėšlo krūvą perkėlė į kitą vietą cool.gif
Atsakyti
Pas mus nekels, net nežada...na reikia sulaukt aplinkos apsaugos komisijos, viliuosi, kad išspręsim kažkaip, apkasais tegul apsikasa, kažką privalės daryti.
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2013 06 04, 14:44)
Pas mus nekels, net nežada...na reikia sulaukt aplinkos apsaugos komisijos, viliuosi, kad išspręsim kažkaip, apkasais tegul apsikasa, kažką privalės daryti.

manau labai tesingas sprendimas. Nėra ko bijoti. Jei nesupranta gražiuoju. Juk čia kalba eina apie sveikatą o ne šiaip kad daržas tik gražiau atrodytų. Gaus baudą jie tikrai. Ir turės susitvarkyti.
Atsakyti
Sveikos, daržininkės. Regis, prisidirbau :-( paklojau braškėms tarpvagius šiaudų. Po lietaus sudygo kviečių laukas. Jau praaugo ir šiaudų sluoksnį, o neišsirauna :-( Ar nepradės pūti uogos dėl želmenų (nors imk, ir sultis spausk) Ką daryt ?! Na, nemoku aš mulčiuot ...
Atsakyti
QUOTE(sivita @ 2013 06 04, 17:52)
Sveikos, daržininkės.    Regis, prisidirbau :-(  paklojau braškėms tarpvagius šiaudų. Po lietaus sudygo kviečių laukas. Jau praaugo ir šiaudų sluoksnį, o neišsirauna :-(  Ar nepradės pūti uogos dėl želmenų (nors imk, ir sultis spausk)  Ką daryt ?!  Na, nemoku aš mulčiuot ...

Tai nukirpkit ir virs siaudu guldykit.
Atsakyti
Ar dabar galima sodinti braškes?
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2013 06 04, 20:06)
Ar dabar galima sodinti braškes?

Galima
Atsakyti
O pas mane jau pirmas derlius, nors aišku gėda tokiu girtis. Visoms greitesnio sirpimo smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=Gaudvilė,2013 06 04, 07:14]
teoriškai kokybiškiausi daigai turėtų būti tokių braškių kerų, kuriems neleidžiama žydėti ir vesti vaisių. Bet mažuose braškynuose į tai niekas nekreipia dėmesio. Be to, tas tik nuo rudens ir tik tiek, kad žole užžėlė, tai čia dar nieko blogo nematau. 4u.gif

Ačiū 4u.gif Bandysiu pasidauginti. Tik dar žiūrėsim kas gausis, nes aplink vien žemuogės laukinės auga smile.gif Sako susmulkėja uogos.
Atsakyti
Net nezinau kas cia mane labiau vilioja-ar braskes ar pomidorai bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Is Kaimo, visai negeda girtis wub.gif
Atsakyti
Iš Kaimo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 06 05, 08:01)
O pas mane jau pirmas derlius, nors aišku gėda tokiu girtis. Visoms greitesnio sirpimo smile.gif
user posted image

Palyginus su mano derlium,tik 5 uogytes,tai jusu oho thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti