Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės, džiaugiamės derliumi

QUOTE(GIZZI5 @ 2013 05 30, 17:41)
mano braškytės
user posted image
user posted image
user posted image

Kaip skanu žiūrėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2013 05 30, 19:39)
O aš šiemet neturėsiu turbūt braškių  verysad.gif
Taip džiaugiausi žiedų gausa, braškynas tvarkingas, šiaudais mulčiuotas... prieš porą dienų pastebėjau, kad patys mažiausi, jauniausi žiedeliai lyg pakąsti, lyg nulaužti, kiti jau nudžiūvę... ant kai kurių didesnių žiedų žalių kirmėliukų radau. Čia kažkur skaičiau, kad gal pjūklelis taip elgiasi? Gal susidūrėte kas nors?
Bet čia dar ne viskas - aš vakar panikavau darže, o šiandien MB manęs nelaukęs, po darbo viską nupurškė ACTARA  gun_bandana.gif
Tai jau dabar - galas braškėms??? Nebevalgomos bus, jei ir išgyvens kokia uoga?
Negaliu, nu kaip širdį skauda, kiek darbo ir meilės įdėta...  cry.gif

verkiau ir aš prie braškių lysvės, eilinį kartą žiedgraužis pagraužė mano braškių žiedų koteliu, labai stipriai sumažino derlių verysad.gif .
Gal dar vėlyvas bandyti kuom purkšti g.gif
Pasidomėjau, kad reikia insekcitidų verysad.gif , gal kas iš patirties pasakytų ar veiktų koks nors "žalias muilas" ar neemezalis (lyg kažkiek natūralus???)
Atsakyti
Mano remontantinės (skirtingų rūšių) viena išleido du ūsus, kita nei vieno. Man rodos Madmuazele mes tas pačias nusipirkom pernai. Bet aš sumaišiau kuri yra kuri, tai nžn.
O visos kitos braškės, tai baisiai lapuotos, o žiedų nedaug. Atrodytų lyg pertręšta, bet nieko netrešta nei karto, tik pernai vieną kartą mučiuota žole buvo, o šiemet ir pamulčiuot nespėjau. Kas dar galėtų būti? nes vien lapai ir daauuug ūsų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ersketroze: 31 gegužės 2013 - 12:13
Negaliu nepasidžiaugti. Pirmąją jau nuskynėm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2013 05 31, 22:04)
Pirmąją jau nuskynėm

wub.gif pas mus dar žalios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2013 05 31, 22:04)
Negaliu nepasidžiaugti. Pirmąją jau nuskynėm
user posted image

Šaunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 27, 10:11)
Auginu braske su agro plevele , kaip mane nervina kai salia braske isauga krienas . O pas mus ju labai daug . Israut neisein sad.gif tik nuskabau lapus . Ka jus darot ? Reiktu visa kruma iskasineti , bet dabar su braskiu uzuomazgom nebenoriu jo kiloti .

TAm reikalui naudoju ilga peili , ikisu visai palei sakni , kuo giliau ir ispjaunu cool.gif

O braskes ir pas mane sodyboje zydi kaip geles bigsmile.gif nuo vienu nudengiau agro, ant kitu palikau, ziuresiu ar bus derlius anksciau tongue.gif ir usus apskyniau, jau labai daugintis jos nori biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 03 birželio 2013 - 08:41
Remontantinės Ostara braškės. Dvi uogos jau suvalgytos, buvo labai skanu wub.gif

user posted image
Atsakyti
Ex, grazus vazonas biggrin.gif
Gerai gerai, ir brases visai nieko wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 03 birželio 2013 - 08:43
QUOTE(Ex @ 2013 06 03, 08:40)
Remontantinės Ostara braškės. Dvi uogos jau suvalgytos, buvo labai skanu wub.gif

ech, kaip gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 06 03, 09:40)

user posted image

Kaip uzsimaniau braskiu blush2.gif pas mus dar visai zalios doh.gif
Atsakyti
Sveikutes braskiu augintojos,norejau paklausti kuo skiriasi remontentines nuo dekoratyviniu braskiu,norejau nupirkti vazoneli ir balkone pakabinti kad vaikuciai turetu karts nuo karto po braskyte suvalgyt,bet dabar nesuprantu kuria tureciau pirkti ar remontantine ar dekoratyvine,kurias balkone augina?aciu
Atsakyti