Pernai rugpjuti kur susodinau braskiu usus-siemet intensyviai zydi Marmolada Venta, Pandora, Florencija vos su keliais ziedukais, o sios stebina ziedu gausa, nors visiskai mazyles dar.
Ruzavaziede braske zydi labai intensyviai-visas krumelis apsipyles ziedais.. Maciau vos kelias uogas uzsimezgusias-labai smalsu koks skonis bus.. Bet jei visai padorius-tikrai pasiliksiu, nes labai graziai atrodo roziniai kupstukai...
Gal kas augina remontantines braskes Albion? Sodinau pernai pavasari-nera isleidusios ne vieno uso iki siol... Tai kaip jas pasidauginti? Nors pernai ragavau pora uogu-tokios jau labai transportabilios...
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 27, 09:33)
Gal kas augina remontantines braskes Albion? Sodinau pernai pavasari-nera isleidusios ne vieno uso iki siol...
aš jų turiu. Viskas analogiškai - sodinau pernai, nė vieno ūso kol kas nemačiau.
QUOTE(saintlina @ 2013 05 27, 09:37)
aš jų turiu. Viskas analogiškai - sodinau pernai, nė vieno ūso kol kas nemačiau.
O teko ragauti? Kaip tau jos?
Siaip gal reikia kokiu skanesniu paieskoti...Nes na net ir spali man jos nelabai skanios buvo
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 27, 09:46)
O teko ragauti? Kaip tau jos?
Siaip gal reikia kokiu skanesniu paieskoti...Nes na net ir spali man jos nelabai skanios buvo
pernai kelias ragavau rudenį. Kaip tokiu metu, tai visai nieko pasirodė Lygint tai jau nebuvo su kuo
Gal kur matete pirkti juoda agro plevele , austine, platesne nei 1.60 ?
Pas mane siaura tai nepatogu , lenda zoles perlrastus ar vejas atlapoja . O maciau pas kitus labai plati buna apie 3 m
Pas mane siaura tai nepatogu , lenda zoles perlrastus ar vejas atlapoja . O maciau pas kitus labai plati buna apie 3 m
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 27, 10:45)
be abejo, yra 3.2 m. Pirkau Žaliajam centre, bet mačiau ir Senukuose. Man ta siaura irgi nepatinka.
padekite- uzpuole mano braskytes kazkokios zalios kirmeles- lapus keliu kereliu skylem isede. KU DARYTI ??????? (priebegom paskaiciau ale apie kirmeles neradau nieko taip greitai)
QUOTE(Kulke @ 2013 05 29, 17:33)
Su tom remontantinem tikrai idomu, pernai uzsavosi, siemet dar nematyt O taip noreciau senus kerus mest lauk ir usu pasirankiot nuo ju, nes jau uogytes varge vargeli....
per "Svajonių sodus" sakė, kad remontantines 1 metus gerai dera, o antrus jau nelabai, trumpalaikės.
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 27, 10:45)
Sveika, jei jus vilniete, tai gariunuose yra 3,2 m. ir kad vejas nekeltu, reikia apkasti plevele is visu pusiu.
O aš šiemet neturėsiu turbūt braškių
Taip džiaugiausi žiedų gausa, braškynas tvarkingas, šiaudais mulčiuotas... prieš porą dienų pastebėjau, kad patys mažiausi, jauniausi žiedeliai lyg pakąsti, lyg nulaužti, kiti jau nudžiūvę... ant kai kurių didesnių žiedų žalių kirmėliukų radau. Čia kažkur skaičiau, kad gal pjūklelis taip elgiasi? Gal susidūrėte kas nors?
Bet čia dar ne viskas - aš vakar panikavau darže, o šiandien MB manęs nelaukęs, po darbo viską nupurškė ACTARA
Tai jau dabar - galas braškėms??? Nebevalgomos bus, jei ir išgyvens kokia uoga?
Negaliu, nu kaip širdį skauda, kiek darbo ir meilės įdėta...
Taip džiaugiausi žiedų gausa, braškynas tvarkingas, šiaudais mulčiuotas... prieš porą dienų pastebėjau, kad patys mažiausi, jauniausi žiedeliai lyg pakąsti, lyg nulaužti, kiti jau nudžiūvę... ant kai kurių didesnių žiedų žalių kirmėliukų radau. Čia kažkur skaičiau, kad gal pjūklelis taip elgiasi? Gal susidūrėte kas nors?
Bet čia dar ne viskas - aš vakar panikavau darže, o šiandien MB manęs nelaukęs, po darbo viską nupurškė ACTARA
Tai jau dabar - galas braškėms??? Nebevalgomos bus, jei ir išgyvens kokia uoga?
Negaliu, nu kaip širdį skauda, kiek darbo ir meilės įdėta...