Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės, džiaugiamės derliumi

QUOTE(diuni @ 2013 05 24, 15:15)
bigsmile.gif juodi pomikai iš tiesų nėr tokie juodi kaip šitos braškės lotuliukas.gif

nu jo kad ir tie visų pamėgti black cherry. Jie gi nėra tokie nesveikai juodi, tik kad tamsesni. Čia tai žiauriai juodumas jau atrodo. Na kuri turės šią egzotiką prašom paviešinti paskui nuotraukas kaip jos real;ybėj atrodo, nes aš tai netikiu kad gali būt tokio juodumo ax.gif
Atsakyti
Issodinau braskes, per viduri tarpas nemazas, ka as galeciau ten paseti/pasodinti? Kas tinka braskem i kaimynus? Galiu kokiu cesnaku pakaisioti, serenciu? Gal kas paprotins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 05 24, 15:09)
Issodinau braskes, per viduri tarpas nemazas, ka as galeciau ten paseti/pasodinti? Kas tinka braskem i kaimynus? Galiu kokiu cesnaku pakaisioti, serenciu? Gal kas paprotins  4u.gif

Svogunai, cesnakai, salotos, porai, petrazoles, zirniai, morkos...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 24, 12:52)
Bet visai negundo schmoll.gif

O aš norėčiau ir juodų, ir baltų ax.gif Man tai jos gali būt ir margos,kad tik skanios būtų smile.gif Tokią zebrinę lysvę eilutėm pasodint.Tik su sėklom tai neužsiimsiu.Ir aišku,kaži kokio skonio šitos būtų g.gif Nes tos ružavai žydinčios,tai man nelabai valgomos.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 24, 15:13)
Svogunai, cesnakai, salotos, porai, petrazoles, zirniai, morkos...

4u.gif
Einu kaisiot biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau pasisakyti apie Lingienės braškių daigus. Daug buvo diskutuota pavasarį. Tai nusipirkau pas ją du šimtus daigų (pasirodo dar ir dovanų po kelis vienetus kiekvienos veislės pridėjo). Labai gražūs, dideli, tvarkingai sudėti. Visi alei vieno prigijo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 05 24, 16:27)
Čia tai žiauriai juodumas jau atrodo. Na kuri turės šią egzotiką prašom paviešinti paskui nuotraukas kaip jos real;ybėj atrodo, nes aš tai netikiu kad gali būt tokio juodumo  ax.gif

drinks_cheers.gif Būtų tamsiai bordo ir gelsvos smile.gif
Atsakyti
Aplankiau ir as savo braskes sodyboj , apravejau . Kaip jos zydi siemet be proto !!! atrodo ne braskes, o geles smile.gif

pernai sodinau Marmelad ,tai joms siemet antri metai , pats tas smile.gif
ir braskiu niekuom netresiu . man net atrodo ,kad joms kuo skurdziau tuo daugiau uogu buna .
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 26, 05:21)

ir braskiu niekuom netresiu . man net atrodo ,kad joms kuo skurdziau tuo daugiau uogu buna .

aš šiemet pasisodinau marmalad. skaičiau, kad labai skanios rolleyes.gif žiūrėsim kaip iš tikrųjų. aš žiedų neskabiau ax.gif noriu uogų nors paragauti
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 26, 06:21)

Kazkur esu skaicius, kad tikrai taip ir yra. Siemet pavasari gavo braskes trasu, krumai graziausi o braskes ,atsiprasant, spygutes...

Tiesa, braskes jau usuojasi, bet dar neleidziu ,skabau juos, sakau gal uogos didesnes bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 05 26, 15:26)
Kazkur esu skaicius, kad tikrai taip ir yra. Siemet pavasari gavo braskes trasu, krumai graziausi o braskes ,atsiprasant, spygutes...

Tiesa, braskes jau usuojasi, bet dar neleidziu ,skabau juos, sakau gal uogos didesnes bus  g.gif

As ir usus nugnybiu , tegu uogas brandina .

Ziedu niekad neskabau , nes ir pirmaji sezona , uzauga tie krumai puikiai.
Papildyta:
Auginu braske su agro plevele , kaip mane nervina kai salia braske isauga krienas . O pas mus ju labai daug . Israut neisein sad.gif tik nuskabau lapus . Ka jus darot ? Reiktu visa kruma iskasineti , bet dabar su braskiu uzuomazgom nebenoriu jo kiloti .
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 27, 09:11)
Auginu braske su agro plevele , kaip mane nervina kai salia braske isauga krienas . O pas mus ju labai daug . Israut neisein sad.gif tik nuskabau lapus . Ka jus darot ? Reiktu visa kruma iskasineti , bet dabar su braskiu uzuomazgom nebenoriu jo kiloti .

stengiuosi kažkaip iškasti. Iš lapų nuskabymo jokios naudos. Jis paskui tiek išsikėtoja, kad jame braškę sunku surasti, o ir iškast didelį krieną bus kur kas sudėtingiau.
Atsakyti