Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės, džiaugiamės derliumi

QUOTE(*Inga:) @ 2013 05 24, 11:25)

taip, pažiūrėti tikrai įdomu smile.gif bet tokių uogų pati auginti nenorėčiau schmoll.gif net dykai neimčiau, kažkaip man jos pobaisiai atrodo unsure.gif
Nėr gražesnės uogos už raudoną uogą wub.gif
Atsakyti
blush2.gif g.gif ir man baisokos- plastmasinės tiksliai...ir kažin ar lygiai tokios natūroj ir bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 05 24, 12:23)
kažin ar lygiai tokios natūroj ir bus g.gif

gal juokauji? natūroj bus dar baisesnės, čia pačios gražiausios iš baisiausių parodytos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 24 gegužės 2013 - 11:26
Bet man panasu, kad tos foto esancios tai tikrai plastikines g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 24, 12:32)
Bet man panasu, kad tos foto esancios tai tikrai plastikines g.gif

panašu smile.gif bet kad ir gražiai nulipdytos, vistiek nemaloniai nuteikia. Niūrios. Gedulingos..
Atsakyti
Bet visai negundo schmoll.gif
Atsakyti
ojetus kaip baisiai atrodo, fui fui fui. O dar kaina tokia. Jau nežinom ką bedaryt iš to mandrumo - juodos braškės mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 24, 11:03)
Baisu  blink.gif
Manes kazkaip nei baltos, nei juodos nevilioja schmoll.gif As net zemuogiu geltonu/baltu neauginu ir nevalgau. Man braskes ir zemuoges turi buti raudonos wub.gif

man irgi nepatinka. man net pomidorai tik raudoni patinka. jokie geltoni ar kt nevilioja.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 05 24, 12:50)
man irgi nepatinka. man net pomidorai tik raudoni patinka. jokie geltoni ar kt nevilioja.

Pomidorai kitas reikalas cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 24, 13:56)
Pomidorai kitas reikalas cool.gif  bigsmile.gif

Sutinku drinks_cheers.gif .Gal po kokio dešimtmečio ir juodos braškės bus įprastos.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 24, 13:56)
Pomidorai kitas reikalas cool.gif  bigsmile.gif

bigsmile.gif juodi pomikai iš tiesų nėr tokie juodi kaip šitos braškės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 05 24, 14:15)
bigsmile.gif juodi pomikai iš tiesų nėr tokie juodi kaip šitos braškės lotuliukas.gif

tai dar neaišku, kas realiai išaugtų iš šitų braškių. Šitos, kur foto, tai man netikros atrodo schmoll.gif
Atsakyti