Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės, džiaugiamės derliumi

QUOTE(madmuazele @ 2013 05 22, 09:02)
visos seklos rusiskos buvo... Dalis nesudygo, dalis zemuogemis virto...

doh.gif nu čia kaip ir su rusiškom pomidorų veislėm - loterija smile.gif
ne ne, nesėsiu daugiau schmoll.gif tik pabandžiau, nes netikėjau, kad pas mane kas nors iš vis sudigs lotuliukas.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 05 22, 09:09)
vazoniukai man nepatiko - labai greit žemė išdžiūdavo, liet ir liet reikėjo.

o tai kur man juos dėt g.gif tiesiai žemėn neturiu kur, viskas jau užimta arba numatyta kitkam.. Kišiu į kokį platų gėlių vazoną, nieko protingiau nesugalvoju.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 22, 08:50)
Dvejas riūžavas auginau, vienos tokios pačios spalvos žiedukais,  kitos tamsesnė rėkianti. Tai per laiką nyko ir nunyko. Uogos buvo smulkutės ir kiek per daug rūgščios.

tai gal labai jau reiklios, jei nunyko. Man jos labai gražios, bet vistiek tokių nenoriu. Pasižiūrėt gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 05 22, 08:52)

o tai kur man juos dėt g.gif  tiesiai žemėn neturiu kur, viskas jau užimta arba numatyta kitkam.. Kišiu į kokį platų gėlių vazoną, nieko protingiau nesugalvoju.

plačiam turėtų geriau būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 22, 07:50)
Dvejas riūžavas auginau, vienos tokios pačios spalvos žiedukais,  kitos tamsesnė rėkianti. Tai per laiką nyko ir nunyko. Uogos buvo smulkutės ir kiek per daug rūgščios.

Mačiau tokias maxėj, tai pažiūrėjau, kad parašyta dekoratyvinės, tai nutariau nepirkti, įdomu kaip pas jus skonis bus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 05 22, 12:26)
Mačiau tokias maxėj, tai pažiūrėjau, kad parašyta dekoratyvinės, tai nutariau nepirkti, įdomu kaip pas jus skonis bus. ax.gif

Gal prieš 6 ar 7 metus auginau, tik uogos tai ne dekoratyvinės, juk ne plastiko prikabinėta biggrin.gif
Jei konditerinius gaminius ar gėrimus uogomis dekoruoti, tai tam yra tinkamesnių mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai pernai -siemet susizavejus Marmeladu smile.gif

o sienmet dasipirkau dar nauju braskiu. planavau tu paciu , bet isiule Elkat . kaip pagrindinis pliusas .kad sios veisles braskes keras duoda uogu iki 10 metu , kai kitos iki 4-5 m. na ziuresim .
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 24, 00:21)
o sienmet dasipirkau dar nauju braskiu. planavau tu paciu , bet isiule Elkat . kaip pagrindinis pliusas .kad sios veisles braskes keras duoda uogu iki 10 metu , kai kitos iki 4-5 m. na ziuresim .

auginau Elkat. Pradžioj labai super buvo, ketvirtais metais uogos susmulkėjo.
Atsakyti
Nusipirkau ir as elkat braskiu, eisiu tik dabar sodinti. Na jei ketvirtais metais susmulkes, menka beda, is naujo atsodinsiu. Dauguma braskiu su metais smulkeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 05 24, 10:24)
Nusipirkau ir as elkat braskiu, eisiu tik dabar sodinti. Na jei ketvirtais metais susmulkes, menka beda, is naujo atsodinsiu. Dauguma braskiu su metais smulkeja  smile.gif

drinks_cheers.gif Todėl ir rekomenduojama auginti 4 m. ax.gif Ir po 6 m. uogų bus, bet tikrai bus smulkesnės (nebent būtų trąšomis "primaitintos") rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu klausimą:
- perkant trašas rekomendavo žydint laistyti au Kaliu... bet dar nepalaisčiau, o jau žydi g.gif Ar laistote juo, kad uogos būtų didesnės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 24 gegužės 2013 - 10:24
Juodų dar nebuvau mačius g.gif
http://kuponai.lt/vi...oje-akcija.html
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2013 05 24, 10:23)
Turiu klausimą:
- perkant trašas rekomendavo žydint laistyti au Kaliu... bet dar nepalaisčiau, o jau žydi  g.gif  Ar laistote juo, kad uogos būtų didesnės?

aš turiu 1braškyną jau 3metai, kitą sodinau šį pavasarį. jokių trašų nenaudoju. kažkaip nematau reikalo, kiek yra uogų tiek užtenka, nepardavimui auginu.
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2013 05 24, 10:25)

Baisu blink.gif
Manes kazkaip nei baltos, nei juodos nevilioja schmoll.gif As net zemuogiu geltonu/baltu neauginu ir nevalgau. Man braskes ir zemuoges turi buti raudonos wub.gif
Atsakyti