Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės, džiaugiamės derliumi

tai tiap ir nesupratau Kaune ar Vilniuj si savaitgali?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 23, 12:07)
tai tiap ir nesupratau Kaune ar Vilniuj si savaitgali?

Kaune biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 04 23, 11:08)

kad tik nepamirst iki savaitgalio biggrin.gif bukit geri priminkit blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 04 23, 11:23)
O apie braskes tada. Ar reik palaistyt savaitgali sodintas braskes, ar joms gana pacios zemes dregnumo, nes lietaus kaip ir nematyt  g.gif

Buvau prie braškių šian, kaip tik lijo. Šiaip naujai sodinamas visada kelias val mirkau Seasol'io tirpale, paskui sodinu ir laistau tik tuo atveju, jei labai labai užkaitina. Jei paviršius mulčiuotas, kaip ir neturėtų trukti drėgmės.

QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 04 23, 11:34)
Dar klausimas, ar nebus labai vėlu gegužės 24-26 sodinti braškes?  g.gif

Šiemet sodintos ir taip maksimumo uogų neduos. 2-3 metais pats pikas wink.gif

Tany, priminimą planšetėj užsistatyk biggrin.gif (Pomidorų sėją, pikavimo, perkėlimo į šiltnamį priminimus žiemą susirašiau, dar dabar aliarmą kelia. Ramybės nėr lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 04 23, 10:23)

O apie braskes tada. Ar reik palaistyt savaitgali sodintas braskes, ar joms gana pacios zemes dregnumo, nes lietaus kaip ir nematyt  g.gif

jau pasodinot? naktimis taigi -3dar buvo unsure.gif pas mane šiltnamyje gelės nušalo šešetadienio naktį unsure.gif aš sodinsiu kitą savaitgalį tikriausia, jei gausiu daigų
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 04 23, 18:48)
jau pasodinot? naktimis taigi -3dar buvo unsure.gif pas mane šiltnamyje gelės nušalo šešetadienio naktį unsure.gif aš sodinsiu kitą savaitgalį tikriausia, jei gausiu daigų

Braskes pasodintos sekmadieni, geles daugiametes susodintos, o darze jau salotos, ridikeliai ir medetkos sudyge, auga be jokiu priedangu 4u.gif

As tai niekame nemirkiau, tik po 3 daigelius kruvoj susodinau. o is Lingienes ukio pirktos buvo, taip gausiai saknys molyje mirkytos, tai su tuo moliu ir sukisau blush2.gif Ai, nu bus kaip bus.

Ech, virs mano braskiu, tik debesys plauke, o laselio nei vieno... Ir nemulciuotos sitos naujokes... Bet bus mulciuojamos.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 23, 16:04)
Tany, priminimą planšetėj užsistatyk  biggrin.gif (Pomidorų sėją, pikavimo, perkėlimo į šiltnamį priminimus žiemą susirašiau, dar dabar aliarmą kelia. Ramybės nėr  lotuliukas.gif )

tai kad nebeturiu plansetes....vaikas sudauze doh.gif blush2.gif asiku i telefona galiu uzstatyti biggrin.gif turbut reikai taip ir padaryti, kitaip pamirsiu biggrin.gif
Atsakyti
gal kas žino, kur šiauliuose gauti braškių daigų? ar yra kokių augintojų rimtų, kurie žino ką augina. o ne tik, kad skanios uogos
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 04 24, 09:35)
gal kas žino, kur šiauliuose gauti braškių daigų? ar yra kokių augintojų rimtų, kurie žino ką augina. o ne tik, kad skanios uogos

Aš pirkau Šiauliu turguje iš R.Kvietkaus įmonės lygtais.Jie visada stovi dar neįėjus į turgų.Daigeliai gražūs,pavadinimu turi ne viena.
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 04 23, 19:27)
Braskes pasodintos sekmadieni, geles daugiametes susodintos, o darze jau salotos, ridikeliai ir medetkos sudyge, auga be jokiu priedangu  4u.gif

As tai niekame nemirkiau, tik po 3 daigelius kruvoj susodinau. o is Lingienes ukio pirktos buvo, taip gausiai saknys molyje mirkytos, tai su tuo moliu ir sukisau  blush2.gif Ai, nu bus kaip bus.

Ech, virs mano braskiu, tik debesys plauke, o laselio nei vieno...  Ir nemulciuotos sitos naujokes... Bet bus mulciuojamos.

kokios daigų kainos pas ponią Lingienę? šį savaitgalį planuoju pas ją apsipirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2013 04 24, 13:08)
kokios daigų kainos pas ponią Lingienę? šį savaitgalį planuoju pas ją apsipirkt  smile.gif

Pundelis, kuriame sudėta 10-12 daigų, kainuoja 10litų.
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2013 04 24, 13:14)
Pundelis, kuriame sudėta 10-12 daigų, kainuoja 10litų.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti