Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės, džiaugiamės derliumi

As irgi vakar megavausi su kavos puodeliu prie braskiu lysviu: zydi senga sengana, elsante ir honeyoy. Nesitikejau, tiesa pasakius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 19, 20:06)

O kitos.. vaišinkitės  smile.gif

bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(GIZZI5 @ 2013 05 19, 20:52)
Negaliu džiaugtis viena, Senga Sengana žydi pilnu pajėgumu wub.gif

wub.gif

pas mane irgi jau daug žydi ir pernykštės ir šiemet sodintos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 05 19, 07:21)
Važiuojant nuo Kauno link Karmėlavos (keli km nuo Kauno) yra dvi netoli viena nuo kitos prekybos aikštelės augalais. Pirmoje aikštelėje mačiau, berods, trijų veislių braškių daigus vazonėliuose. Kainos neįsidėmėjau. Tik reik klaust, jei nerasi, nes už tokio šiltnamio lentynose sustatyti buvo.
Antroje aikštelėje buvo kažkokia ankstyva veislė, jau žydinti. Taip pat buvo baltų (ananasinių) braškių daigų. Kainų taip pat nežinau, nepaklausiau.

Aciu labai drinks_cheers.gif Reiks siandien pat nuvaziuoti apsiziureti.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 19, 21:06)

Čia iš šiltnamio šios gražuolės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 05 20, 09:00)
Čia iš šiltnamio šios gražuolės? ax.gif

iš lauko smile.gif
Bet jau buvau rašius, kad pirkau šiemet braškių daigų žydinčių, matyt, šiltnamyje augintų pardavimui. Va iš jų ir turim tokiu ankstyvu metu braškių smile.gif Ir nė vienas špokas nesikėsina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 19, 19:06)

Spokai net nesitiki tokioje ankstybeje sunokusiu braskiu irnesakyk.gif Jetau jetau... Siemet pas tave kazkas stebuklingo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 20, 10:15)
iš lauko  smile.gif
Bet jau buvau rašius, kad pirkau šiemet braškių daigų žydinčių, matyt, šiltnamyje augintų pardavimui. Va iš jų ir turim tokiu ankstyvu metu braškių  smile.gif Ir nė vienas špokas nesikėsina smile.gif

oi, nesidžiauk dar.. irnesakyk.gif tai momentinis reikalas. Gali atėjusi ir nieko neberasti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 05 20, 10:38)
oi, nesidžiauk dar..  irnesakyk.gif  tai momentinis reikalas. Gali atėjusi ir nieko neberasti...  biggrin.gif

turbūt teisybė smile.gif Bet ankstesniais metais pastebėjau, kad špokai mieliau renkasi kaimynų braškes, kurios auga ne plėvelėje. Tiesa, ir pas mane pačią buvo šiek tiek ne plėvelėj augančių braškių, tai tos būdavo kaip reikalas apkapotos. Gal juos ta juoda plėvelė kažkuo gąsdina mastau.gif
Bet va kas žino, kada jie supras, kad bijoti tai nėr ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 19, 20:06)

swoon.gif hm..
kokios uogytės maaažos... lens.gif tikiuosi dar ir nelabai skanios buvo.. irnesakyk.gif
nu, nenusimink, svarbu gražios.. wub.gif

žodžiu, silpnų nervų žiūrovams nėr čia ko spoksot, einu geriau agurką nusiskint.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 05 20, 15:24)
swoon.gif hm..
kokios uogytės maaažos... lens.gif  tikiuosi dar ir nelabai skanios buvo.. irnesakyk.gif
nu, nenusimink, svarbu gražios.. wub.gif

žodžiu, silpnų nervų žiūrovams nėr čia ko spoksot, einu geriau agurką nusiskint.. lotuliukas.gif

Aš pagalvojau, kad Saintlina, čia visas, iš enterneto pavaišino bigsmile.gif
o dar ir agurkų nusiskint doh.gif ( kam validolio?) mastau.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 20 gegužės 2013 - 13:39
QUOTE(Ex @ 2013 05 20, 13:24)
kokios uogytės maaažos... lens.gif  tikiuosi dar ir nelabai skanios buvo.. irnesakyk.gif

dėl skonio nieko negaliu pasakyt, tik pauostyt spėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 20, 16:40)
dėl skonio nieko negaliu pasakyt, tik pauostyt spėjau  biggrin.gif

Šiuo metų laiku tikrai skanios ir kvapnios thumbup.gif
Atsakyti