As irgi vakar megavausi su kavos puodeliu prie braskiu lysviu: zydi senga sengana, elsante ir honeyoy. Nesitikejau, tiesa pasakius
QUOTE(saintlina @ 2013 05 19, 20:06)
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 05 19, 20:52)
Negaliu džiaugtis viena, Senga Sengana žydi pilnu pajėgumu
pas mane irgi jau daug žydi ir pernykštės ir šiemet sodintos
QUOTE(Ex @ 2013 05 19, 07:21)
Važiuojant nuo Kauno link Karmėlavos (keli km nuo Kauno) yra dvi netoli viena nuo kitos prekybos aikštelės augalais. Pirmoje aikštelėje mačiau, berods, trijų veislių braškių daigus vazonėliuose. Kainos neįsidėmėjau. Tik reik klaust, jei nerasi, nes už tokio šiltnamio lentynose sustatyti buvo.
Antroje aikštelėje buvo kažkokia ankstyva veislė, jau žydinti. Taip pat buvo baltų (ananasinių) braškių daigų. Kainų taip pat nežinau, nepaklausiau.
Antroje aikštelėje buvo kažkokia ankstyva veislė, jau žydinti. Taip pat buvo baltų (ananasinių) braškių daigų. Kainų taip pat nežinau, nepaklausiau.
Aciu labai Reiks siandien pat nuvaziuoti apsiziureti.
QUOTE(saintlina @ 2013 05 19, 21:06)
O kitos.. vaišinkitės
Čia iš šiltnamio šios gražuolės?
QUOTE(jediara @ 2013 05 20, 09:00)
Čia iš šiltnamio šios gražuolės?
iš lauko
Bet jau buvau rašius, kad pirkau šiemet braškių daigų žydinčių, matyt, šiltnamyje augintų pardavimui. Va iš jų ir turim tokiu ankstyvu metu braškių Ir nė vienas špokas nesikėsina
QUOTE(saintlina @ 2013 05 19, 19:06)
O kitos.. vaišinkitės
Spokai net nesitiki tokioje ankstybeje sunokusiu braskiu Jetau jetau... Siemet pas tave kazkas stebuklingo
QUOTE(saintlina @ 2013 05 20, 10:15)
iš lauko
Bet jau buvau rašius, kad pirkau šiemet braškių daigų žydinčių, matyt, šiltnamyje augintų pardavimui. Va iš jų ir turim tokiu ankstyvu metu braškių Ir nė vienas špokas nesikėsina
oi, nesidžiauk dar.. tai momentinis reikalas. Gali atėjusi ir nieko neberasti...
QUOTE(rytorasa @ 2013 05 20, 10:38)
oi, nesidžiauk dar.. tai momentinis reikalas. Gali atėjusi ir nieko neberasti...
turbūt teisybė Bet ankstesniais metais pastebėjau, kad špokai mieliau renkasi kaimynų braškes, kurios auga ne plėvelėje. Tiesa, ir pas mane pačią buvo šiek tiek ne plėvelėj augančių braškių, tai tos būdavo kaip reikalas apkapotos. Gal juos ta juoda plėvelė kažkuo gąsdina
Bet va kas žino, kada jie supras, kad bijoti tai nėr ko
QUOTE(saintlina @ 2013 05 19, 20:06)
O kitos.. vaišinkitės
hm..
kokios uogytės maaažos... tikiuosi dar ir nelabai skanios buvo..
nu, nenusimink, svarbu gražios..
žodžiu, silpnų nervų žiūrovams nėr čia ko spoksot, einu geriau agurką nusiskint..
QUOTE(Ex @ 2013 05 20, 15:24)
hm..
žodžiu, silpnų nervų žiūrovams nėr čia ko spoksot, einu geriau agurką nusiskint..
Aš pagalvojau, kad Saintlina, čia visas, iš enterneto pavaišino
o dar ir agurkų nusiskint ( kam validolio?)
QUOTE(Ex @ 2013 05 20, 13:24)
dėl skonio nieko negaliu pasakyt, tik pauostyt spėjau
QUOTE(saintlina @ 2013 05 20, 16:40)
dėl skonio nieko negaliu pasakyt, tik pauostyt spėjau
Šiuo metų laiku tikrai skanios ir kvapnios