Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės, džiaugiamės derliumi

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 16, 09:12)
lotuliukas.gif taip taip, Pandoros pas mane pilnu tempu žydi, derės su visomis tuo pačiu laiku.

eik tu blink.gif O rašo, kad pačios vėlyviausios doh.gif Pas mane nežydi dar. Bet pas mane ir ankstyvos dar nežydi.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 16, 10:12)
taip taip, Pandoros pas mane pilnu tempu žydi

baikininkė smile.gif kiba daigai iš turginės bobulkos.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 05 16, 10:55)
baikininkė smile.gif kiba daigai iš turginės bobulkos..  unsure.gif

muginės Lingienės tongue.gif Labai šiltoj vietoj gi auga, kiek čia aplink kaimynų mačiau braškes, nei pas vienus dar net užuomazgų nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau reik ir man Pandoros doh.gif Neisiu ir neskaitysiu daugiau, nes bandos jausmas pas mane labai isvystytas ir dar bujoja siuo metu doh.gif

O jus kai perkat braskes, jos buna apvoliotos molyje, ta prasme saknys. Jas kazkaip plaunat, nuimat ta moli, ar su viskuo kisat zemen? Jauciu busiu prisidirbus, nes sukisau su moliu ir keli Senga Sengana daigai pamirojo....
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 05 16, 12:03)
O jus kai perkat braskes, jos buna apvoliotos molyje, ta prasme saknys. Jas kazkaip plaunat, nuimat ta moli, ar su viskuo kisat zemen? Jauciu busiu prisidirbus, nes sukisau su moliu ir keli Senga Sengana daigai pamirojo....

Išsikask pažiūrėt, gal kas šaknis graužia. Jei tik apvytę lapukai, dar galima bandyt išgelbėt mirksiukas.gif

Mirkau kelias val Seasol'y. Nes tos muginės kartais būna pavargusios. Šiaip molis drėgmę palaiko ir dėl jo blogo tikrai neturėtų nutikti.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 16, 12:18)
Išsikask pažiūrėt, gal kas šaknis graužia. Jei tik apvytę lapukai, dar galima bandyt išgelbėt  mirksiukas.gif

Mirkau kelias val Seasol'y. Nes tos muginės kartais būna pavargusios. Šiaip molis drėgmę palaiko ir dėl jo blogo tikrai neturėtų nutikti.

Visas kerelis is keliu daigu kaip nudziuves, bet einu pakasinet idomumo delei g.gif

Issikasiau, visos saknys vietoj, cia jau mano pacios klaida, nes kaip buvo tam molyje, taip ir like guze unsure.gif Bus pamoka kitam kartui. Pradraskiau ir atgal sukisau, bet jauciu nieko nebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 16 gegužės 2013 - 11:29
QUOTE(Kulke @ 2013 05 16, 11:20)
Issikasiau, visos saknys vietoj, cia jau mano pacios klaida, nes kaip buvo tam molyje, taip ir like guze  unsure.gif  Bus pamoka kitam kartui. Pradraskiau ir atgal sukisau, bet jauciu nieko nebus.

Tikrai ne molis kaltas. Visad sodinu tokias molingas, niekur nemirkau. Šiemet irgi 2 iš10 neprigijo. Pirktos iš mugės su Lingienės ūkio etikete. Visaip būna, kartais prigyja visos, o kartais ir numiroja viena kita 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 16 gegužės 2013 - 11:47
QUOTE(Riolita. @ 2013 05 16, 12:46)
Tikrai ne molis kaltas. Visad sodinu tokias molingas, niekur nemirkau. Šiemet irgi 2 iš10 neprigijo. Pirktos iš mugės su Lingienės ūkio etikete. Visaip būna, kartais prigyja visos, o kartais ir numiroja viena kita  4u.gif

g.gif Sitkaip... As matyt dar nepratus, kad kad kas nors neprigytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 05 16, 11:03)
Jau reik ir man Pandoros  doh.gif

Aš irgi norėjau pasisodint Pandora, bet paskaičiau, kad joms reikalinga veislė dulkininkė blink.gif . Kad jos geriau apsidulkintų, būtina iki penktadalio braškyno ploto užsodinti kita taip pat vėlai žydinčių braškių veisle pvz.: Pegas, Vikat, tinka remontantinės. Dėl vietos stokos darže kolkas jos nepirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2013 05 16, 13:03)
Aš irgi norėjau pasisodint Pandora, bet paskaičiau, kad joms reikalinga veislė dulkininkė  blink.gif  .  Kad jos geriau apsidulkintų, būtina iki penktadalio braškyno ploto užsodinti kita taip pat vėlai žydinčių braškių veisle pvz.: Pegas, Vikat, tinka remontantinės. Dėl vietos stokos darže kolkas jos nepirkau  ax.gif

Atvirkščiai, remontantinės geriau dera, kai šalia auga vėlyvų veislių braškės. Auginu Pandoras įprastai ir anksčiau buvusias kitas baigiu išgyvendint 4u.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau, ką dabar rašo apie Pandorą. Gerai, kad to anksčiau nežinojau lotuliukas.gif
Pasirodo, kartais visai gerai šalia esantis kaimyno daržas, pas jį tikrai auga tos keistosios vijoklinės ( remontantinės) ir nereikia pergyvent dėl apdulkinimo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos braskiu augintojos 4u.gif Gal galit patarti,kaip braskyne skruzdeles isnaikynti,na siemet visas drazas ju doh.gif
Atsakyti