Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės, džiaugiamės derliumi

QUOTE(saintlina @ 2013 05 16, 03:58)
jei tik tokio dydžio braškyną turėčiau, tai ir kaldra galėčiau uždengt  irnesakyk.gif

Tai va, kai pas mus žymiai daugiau daigų gal 8 eilėse su tamsia agroplėvele susodinta, tai per daug dengimo gautųsi, o paslėpti gerai būtų.
Atsakyti
Pažiūrėjau, mano tinklelis 4x5m. Ne tokį jau ir mažą plotą galima uždengti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 05 16, 06:42)
Pažiūrėjau, mano tinklelis 4x5m. Ne tokį jau ir mažą plotą galima uždengti...  4u.gif

pas mane braškynas 20x10. O čia ant viršaus neužmesi, reik aukščiau įtaisyt, ir ne tik paviršių, bet ir šonus uždengt. Aišku, norint viskas įmanoma. Reiks pagalvot smile.gif
Atsakyti
2 arus tik uždengti. Pardavimui auginantys ir po priedangomis, hektarus laukų dengia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 16, 07:24)
2 arus tik uždengti. Pardavimui auginantys ir po priedangomis, hektarus laukų dengia  biggrin.gif

tai kai tiek augina, viskas turi būt apgalvota. O čia galvot tingisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 16, 07:51)
pas mane braškynas 20x10.

blink.gif
gali nedengt irnesakyk.gif tokio braškių kiekio ne tik tau, bet ir špokams užteks..
Atsakyti
bigsmile.gif lotuliukas.gif

Man nuostabą keldavo saintlinos auginamų daržovių kiekiai... Dabar jau pripratau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 05 16, 08:26)
blink.gif
gali nedengt  irnesakyk.gif tokio braškių kiekio ne tik tau, bet ir špokams užteks..

ot ir neužteks. Jaunas gi braškynas, pernai sodintas. Kiek ten tų braškių bus?..
Beje, tos braškės, kur čia gyriausi apsiputodama, kad pirkau žydinčias/mezgančias, jau uogas rausvina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 05 16, 09:00)
Man nuostabą keldavo saintlinos auginamų daržovių kiekiai... Dabar jau pripratau...  biggrin.gif

na braškių tai mums niekad per daug nebuvo biggrin.gif Kiek nesuvalgom, viską į šaldiklį sukišu - dar nėr buvę, kad nors viena šaldyta uoga bent Kalėdų sulauktų. Prastesniais metais vaikai visas sudoroja dar iki rugsėjo.
Dabar Pandoros daug turiu užsisodinus, galgi šviežių iki rugpjūčio užteks?.. Bet irgi dar ne šiemet.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 16, 09:08)
Beje, tos braškės, kur čia gyriausi apsiputodama, kad pirkau žydinčias/mezgančias, jau uogas rausvina  smile.gif

Lauke? bigsmile.gif

Atsakyti
lotuliukas.gif taip taip, Pandoros pas mane pilnu tempu žydi, derės su visomis tuo pačiu laiku. Tik tiek, kad skonis tinka ir uogos diiidelės, number 1 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 05 16, 09:10)

taip. Pas mane tik lauke braškės.
Na bet čia ne mano nuopelnas. Aš jau pirkau su žiedais ir uogytėm. Matyt, iki pardavimo augintos buvo šiltnamy.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 16, 09:13)
taip. Pas mane tik lauke braškės.
Na bet čia ne mano nuopelnas. Aš jau pirkau su žiedais ir uogytėm. Matyt, iki pardavimo augintos buvo šiltnamy.

Ir oras superinis joms dabar spalvintis wub.gif
Atsakyti