Įkraunama...
Įkraunama...

Braškės, džiaugiamės derliumi

QUOTE(padraika22 @ 2013 05 08, 15:37)
gal galit paaiškint kaip sodinti svyrančias braškes vazonėliuose? gavau daigelius kelis ir nežinau ar reikia drenažą daryti dugne rolleyes.gif  ar reikia akmenukų ant dugno? ir kaip jas prižiūrėti? tikriausia vazonėlyje ir tręšti reikia g.gif

Viską pati parašei-drenažą į dugną ir tręšti reikia 4u.gif
Atsakyti
Ar tikslinga į danga dengtą lysve sodintas braškes dar mulčiuti vejos žole?
Atsakyti
sveikutės,
klausimukas toma skas turit baltą braškę, lygtais ananasinę- kaip daigai dabar atrodo? pas mane 3 lapai ir kupstas žiedpumpurių- tai normalu?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 05 09, 08:55)
sveikutės,
klausimukas toma skas turit baltą braškę, lygtais ananasinę- kaip daigai dabar atrodo? pas mane 3 lapai ir kupstas žiedpumpurių- tai normalu?

Sveika
Mano tik vakar pasodintos iš vazonelio i daržą,vieną palikau vazone šiltnamyje.
Taigi jos ypatingos blush2.gif gali buti kad ir taip turi būti 4u.gif auginsiu ir žiūrėsiu kas pas mane bus.
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 05 09, 09:23)
Ar tikslinga į danga dengtą lysve sodintas braškes dar mulčiuti vejos žole?

Netikslinga, nepastebėjau jokios naudos. Šiemet to nebedarysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2013 05 09, 09:15)

Taigi jos ypatingos blush2.gif

tikiu, aš tik vieną turiu, tai labai įdomu, pasodinau lauke rugsėjo pabaigoj, žiemojo puikiai, manyčiau. Tik man keista kad lapų nelabai yra, o pasilenkus kai pamačiau pupmuryną wub.gif maloniai nustebino. Kažin pasiruošt tuneliuką jei vdrug šalnos ar nebūtinai?
Atsakyti
PARDUODAMI BRASKIU DAIGAI: HONEOYE(ankstyva),SONATA(velyva). KAINA 50CT Miestas
Šiauliai.r kreiptis tel 864251961 daugiau info tel.
Atsakyti
QUOTE(nikas123 @ 2013 05 10, 08:18)
PARDUODAMI BRASKIU DAIGAI: HONEOYE(ankstyva),SONATA(velyva). KAINA 50CT Miestas
Šiauliai.r kreiptis tel 864251961 daugiau info tel.

Aš irgi aptikau ant vieno baltos braskes daigo pumpuryną iš 4 užuomazgų.Aš manau jei šalnos tai reiketų pridengti,aš ant kitu augalu net kartonines dežutes užmetu jei praneša šalnas,bet gal manau jau šalnu nebebus,nes pritruksiu dežiu ,pleveliu ir .......kiek noresis žiedu gelbėt.
Atsakyti
QUOTE(punta @ 2013 04 24, 14:26)
o mano braskes serga.. lapukai taskuoti net nauji lenda. o gydyt galima kazkuom tik rudeniop?
kuom jas galima gydyt?

visus lapus nukirpti rudeni ir ismesti
Papildyta:
QUOTE(aurute66 @ 2013 05 10, 10:14)
Aš irgi aptikau ant vieno baltos braskes daigo pumpuryną iš 4 užuomazgų.Aš manau jei šalnos tai reiketų pridengti,aš ant kitu augalu net kartonines dežutes užmetu jei praneša šalnas,bet gal manau jau šalnu nebebus,nes pritruksiu dežiu ,pleveliu ir .......kiek noresis žiedu gelbėt.

tai per salnas denkite agro plevele ir zekite kad neliestu labai ziedu pleve ir nenusas jei salna nebus didele
Atsakyti
[quote=aurute66,2013 05 10, 09:14]
Aš irgi aptikau ant vieno baltos braskes daigo pumpuryną iš 4 užuomazgų.[sn

aš saviškių dar neskaičiavau, šiandien bandysiu jei gamtinės sąlygos leis, o tai saulė plieskia, karšti sšutina, toks vaizdas kaip prieš škvalą. Bandysiu daryt tuneliuką su lankais iš agro, vis vieną lysvę išsaugosiu jei kas, nors kitos dar žydėt dar net nesiruošia, kolkas tik lapelius auginasi, ir taikukliai. Jaučiu reiktų patręšt savo gėrį, kažkaip šiemet neprisiruošiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2013 05 10, 10:14)

manau, kad dar bus.. Visada būna šalnos sodams žydint... smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kas bandėte braškes laistyti, purkšti arkliarūgštės raugu? Vienam žurnale perskaičiau, kad labai gerai, braškės niekada nesirgs. Dilgėlių raugas augalams man pasiteisino, įdomu kaip su arkliarūgšte g.gif
Atsakyti