Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

QUOTE(vaižgantė @ 2013 04 28, 19:48)
Laukiu, kada tas forlax suveiks  doh.gif  Šiandien ketvirta diena, pilvas tyli.

Kokia doze naudojot?
Atsakyti
mes buna ir po sav tik iseinam...
Atsakyti
O kitokių nebandet? Mano bobins,tai buvo išrašyti kažkokie,tai ryte gerdavo,ir keliu valandų bėgyje tulike būdvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 04 29, 08:13)
O kitokių nebandet? Mano bte gerdavoobins,tai buvo išrašyti kažkokie,tai ryte gerdavo,ir keliu valandų bėgyje tulike būdvo  g.gif

Yra geri lasiukai-Gutelax, uztenka 10 lasiuku ir po keliu valandu wc tik spek pasiekti doh.gif
Forlax ir man nepadejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 29, 07:29)
Yra geri lasiukai-Gutelax, uztenka 10 lasiuku ir po keliu valandu wc tik spek pasiekti doh.gif

Kai mamą parsivežiau iš ligoninės ir nepavyko pastatyti klizmos, tai daviau ricinos aliejaus- prikrovė penkis pampersus.
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2013 04 28, 19:14)
Kokia doze naudojot?

Pakelis ryte ir pakelis vakare į stiklinę šilto vandens.
Jei ir rytoj dar bus tyla, nupirkau bisakodilo žvakučių. Šiandiena 10 d mama rimtu reikalu nebuvo.
Tų priemonių, kurios suveikia greitai, yra, bet norisi, kad žarnynas pradėtų judėti. Atrodo, ir skysčių pakankamai, ir ląstelienos, nenori žarnynas judėti nors tu ką.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 29, 07:29)

Pažiūrėjau- kaip ir senos tabletes galima naudoti tik trumpai...
Atsakyti
Tai,man rodos,kad visų liuosinančių ilgai vartiti negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 04 29, 17:17)
Tai,man rodos,kad visų liuosinančių ilgai vartiti negalima  g.gif

Na taip, bet kol žmogus normaliai nevaikšto, per mažai juda, natūralu, kad ir žarnynas judėti nenori...Moku spec pilvo masažą, mama nesiduoda- skauda.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 04 29, 18:20)
Na taip, bet kol žmogus normaliai nevaikšto, per mažai juda, natūralu, kad ir žarnynas judėti nenori...Moku spec pilvo masažą, mama nesiduoda- skauda.

Kad toms mūsų babūnėms vos priliesk viskas skauda, kitą syk net ir nervas jama cool.gif
Atsakyti
maniske kokias ziurek 3d is eiles daro, po to sav tyla ir vel padaro,kai jau matau ilgeliau tada tab duodu... iseina po paros laiko... bet siaip pas gulinti zmogu normalu,kad kasdien nedaro.
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 29, 21:06)
maniske kokias ziurek 3d is eiles daro, po to sav tyla ir vel padaro,kai jau matau ilgeliau tada tab duodu... iseina po paros laiko... bet siaip pas gulinti zmogu normalu,kad kasdien nedaro.

Duodu toliau tą forlax, suduosiu, kiek turiu, vakar suveikė žvakutė... doh.gif
Atsakyti
nu panos... matau labai į temą man rašot.. tik pas mane namie kitokie reikalai. Antradieny vyras patyrė traumą darbe. dabar guli klinikose ir dvi dienos nekakoja ( tipo nenori). Visiškai gulimas rėžimas. rytoj laukia operacija. Stuburo slanksteliai skilę... Panašu, kad ilgai turėsiu vyrą ant patalo...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 05 01, 19:06)
Tevas po stuburo operacijos kita diena jau kelesi: nusileisdavo ant keliu, klupomis, pakildavo. O daktarai teige, kad ilgai ant patalo gules, o gal is viso nevaikscios. smile.gif
Taip kad nenusiminkit, gal tas vyras suoliuos po operacijos 4u.gif

tai aišku šuoliuos. Kur jis dings. Aš net minčių kitokių neturiu. Tik laikinai reikės pagulėti ir pasisaugoti. O aš dar jį pavaikysiu po kiemą su botagėliu.. oi pavaikysiu lotuliukas.gif
Atsakyti