Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

Apie kraujospūdį kalbat. Man pavyko mamai kraujospūdį sutvarkyti labai prižiūrint maistą ir stengiantis prižiūrėti jos emocijas. Kai parsivežiau iš ligoninės, spaudimas buvo aukštas, prirašyta krūva vaistų. Kasdien per tv rasdavau, kur rodo juokingus dalykus, sėdėdavo ir juokdavosi. Maitinau lengvu maistu- kasdien jogurtai, varškytės, daug daržovių, nieko riebaus, sūraus. Ir susinormalizavo tas spaudimas, vaistų nebereikia jau trys mėnesiai. Kraujospūdis kyla, kai žmoguje yra įtampa, jis jaučiasi nelaimingas, kažko bijo ir pan. Klausiau gydytojos D.Jakaitės paskaitų apie anatomiją ir ligų gydymą, pamenu, ji pasakojo, kad iš tiesų nėra vaistų nuo kraujospūdžio, nes tie, kurie išrašomi, yra nuodai, ardantys antinksčius. Anksčiau aukštas kraujospūdis būdavo gydomas raminančių vaistažolių arbatomis.
Atsakyti
pries tai gere lb daug vaistu,kai atsiveziau pas save. viska nutraukiau.. geriam tik pleciancia tab i diena.. plius visokie vit ar pipildai. bet laikui begantnebesusitvarkiau su pulsu. tai paskyre jai nebilet po tab ryte ir vakare tab gopten...
lb pulsas,ir antras budavo aukstas... kai geria nebileta viskas ok.. tik va kartais sukyla... i pora men karta... tada kaptopril duodu.
o juk ji pas mane rami... nei nervuojasi,nei verkia... o maistas pas mus kasdien toks,jokio kito ji nesukramto ir nenuryja,springsta.
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 27, 12:29)
pries tai gere lb daug vaistu,kai atsiveziau pas save. viska nutraukiau.. geriam tik pleciancia tab i diena.. plius visokie vit ar pipildai. bet laikui begantnebesusitvarkiau su pulsu. tai paskyre jai nebilet po tab ryte ir vakare tab gopten...
lb pulsas,ir antras budavo aukstas... kai geria nebileta viskas ok.. tik va kartais sukyla... i pora men karta... tada kaptopril duodu.
o juk ji pas mane rami... nei nervuojasi,nei verkia... o maistas pas mus kasdien toks,jokio kito ji nesukramto ir nenuryja,springsta.

Rami išoriškai, ir ji tik pati žino, kas viduje darosi... Mano mama išoriškai taip pat rami, bet aš ją visą laiką stebiu...
Esu baigus daugybę visokių kursų, lankius daugybę visokių paskaitų, seminarų, ir dabar tos įgytos žinios labai praverčia...
Atsakyti
beabejo i vidu neilysiu....
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 27, 16:16)
beabejo i vidu neilysiu....

ai,tiek to lai gyvena, kaži kokios mes senatvėje būsim g.gif biggrin.gif
Atsakyti
oi nezinau.... bet tikiuos nereiks guleti kaip mociutei.
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 27, 16:56)

manai,datrauksim mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 27, 15:56)

Kažkada aš mačiau, kaip mama rūpinosi močiute, taip aš dabar rūpinuosi savo mama, ir mano vaikai tai mato, tai jei neišlėks į užsienius visi trys, turiu krislelį vilties, kad ir mane taip prižiūrės, jei reikės, kaip ir aš savo mamą...
Atsakyti
as nemaciau .... bet va mano vaikas mato....
Atsakyti
Pas mus namuose antra diena tyla- mama knygą skaito biggrin.gif
Atsakyti
O aš abi dienas mugėje ,sesei padėjau prekiauti ,tad nors ir fiziškai pavargau,bet emociškai nuo namų pailsėjau biggrin.gif
Atsakyti
Laukiu, kada tas forlax suveiks doh.gif Šiandien ketvirta diena, pilvas tyli.
Atsakyti