Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

QUOTE(kabarksta @ 2013 04 26, 12:13)
Pirmą mėlyną žibutę atnešiau aš tau, mamute wub.gif
user posted image
O mamutė net nesureagavo verysad.gif

wub.gif . Jei neparodė emocijų išorėje,tai nereiškia,kad viduje nesidžiaugia mirksiukas.gif , labai noriu miego,darbų iki kakloo
Atsakyti
mane irgi snd traukia prie miego... mociute kriokia... nakti nemiegojo tai db va atsiims...
eisim pietauti,po to zadu ismaudyti... jei gerai jausis...
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 26, 12:58)
mane irgi snd traukia prie miego... mociute kriokia... nakti nemiegojo tai db va atsiims...
eisim pietauti,po to zadu ismaudyti... jei gerai jausis...

Šalta, tingiu,reik eiti pietūs ruošti,tuoj vaikai grįš iš mokyklų ,babcę atsivilks,o aš tenoriu lovytei būti ax.gif
Atsakyti
mes jau papietavome...
Atsakyti
atvažiavo savaigaliui sesikė, tai reikia triobą truputi psikuopti,o kažkas laabai nelaimingas,kad dėmesys ne jai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
aiskumelis...
Atsakyti
Jei grįžus iš parduotuvės įeinama labai tyliai - sėdi madam ir žurnalus plėšo ar tv žiūri , jei nors menkiausias garsas , ar garsesnis žingsnis pasigirsta , ar durys garsiau atsidaro , tai tuoj prasideda verkimas su labai garsiu dejavimu - kokia ji nelaiminga .
Atsakyti
budavo ir manoji tokia... bet db ji jau ramiake,apseinam be rekimu,be raudojimu.
Atsakyti
Kaip padaryti , kad būtų tokia pat rami ?
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 04 26, 21:34)
Kaip padaryti , kad būtų tokia pat rami ?

Bandyti ignoruoti mirksiukas.gif ,tada mirksiukas.gif iš pasiutimo papyks,kurį laiką ,o paskui apsir mirksiukas.gif apsiramins mirksiukas.gif
Atsakyti
jo ignoruodavau... nekreipdavau demesio,sakydavau dar dar garsiau,gal kaimyna prisisauksi... sakau cia tau ne kaimas kad gali rekauti. nes gyveno kaime name, o db pas mus bute... net kaimynai girdedavo ja... bet va laikui begant ligai gal progresuojant mes tapom ramiakes. tylios... buna kad pacypia kai nneori eiti i vc ar valgyti,bet tas cypimas trumpas. nepalyginti kas dejosi cia anskciau... matot pas vienas eina bludina,o mano atvirkstine reakcija. per daug apatiska viskam.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 04 27, 01:51)
Bandyti ignoruoti  mirksiukas.gif ,tada mirksiukas.gif  iš pasiutimo papyks,kurį laiką ,o paskui apsir mirksiukas.gif apsiramins  mirksiukas.gif

Ignoruoju , užsidarau savo kambaryje , tada garsiai nebedejuoja . Valgyti dabar gauna kas 3 - 4 valandas ( ne 1.5 - 2 valandas kaip anksčiau ) - tapo ramesnė .
Atsakyti