Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

SandraMar - tu kaip suprantu nedirbi? Registruokis DB ir gausi nemokama advokata.
Atsakyti
ne as nedirbanti,kur cia dirbsi... negaleciau...
Atsakyti
Ir aš DB registruota. Dabar kai važiuosiu, nuvešiu pažymą apie gautą neįgalumą ir nereikės važinėti.
Šiandien mama sėdėjo prie virtuvės lango, žiūrėjo ir pradėjo skųstis, kad ne gyvenimas taip sėdėti ir žiūrėti pro langą, ji norėtų savo šiltnamyje tvarkytis, pomidorus sodinti ir t.t. Tai aš jai ir sakau: ar tas pomidorų sodinimas labai jau pramingas? Džiaukitės, kad pro mano buto langą žiūrit, o ne pro senelių namų, kur gyventumėt tarp svetimų...
Bet kokie mes, lietuviai, niūros: net ir gerai turėdami nesidžiaugiam...Išliko gyva po tokio gaisro, viskas palengva atsistatinėja, dabar viskuo aprūpinta, džiaugtųsi, tai ne...Gi kai sužydės medžiai, išvesiu ją į lauką, pas mus čia vidinis kiemas didelis ir gražus, sėdės ant suoliuko tarp medžių...
Atsakyti
na manau kas antras lietuvis yra nepatenkintas... neisimtis ir musu seneliukai.
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 25, 19:07)

O čia tai kai pirštu į akį pataikei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 25, 18:07)

Bet kodėl?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 04 25, 21:49)
Bet kodėl?

jei sugebėsi atsakyti būti ar nebūti,tai atsakysi ir antrą klausimą biggrin.gif
Atsakyti
liuks...
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 04 25, 20:51)
jei sugebėsi atsakyti būti ar nebūti,tai atsakysi ir antrą klausimą  biggrin.gif

Daugybė žmonių renkasi būti ne džiaugdamiesi, o kankindamiesi... Man tai nesuprantama...
Atsakyti
sveikos.. oi sunki naktis buvo....
apie pirma val uzgirdau kad mociute lyg vemtu,nulekiau.. o ji ziaugcioja... pamatuoja spaudimas virs 200. kaptoprilio greitai,suciulpe. tase ja nuo auksto spaudimo,bet vemti neveme.... tai iki 4 val prabludinau. vis ja tase,po to nukrito spaudimas... uzmigo... tai vat tiek is mano fornto. ryte db matavau tai jau zemokas sakyciau... aptvarkiau ja,prisedau su kava... pries du men tas pats nakti buvo. jei jau sako vemsiu,reiskias spaudimas ulialia....
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 26, 09:21)
sveikos.. oi sunki naktis buvo....
apie pirma val uzgirdau kad mociute lyg vemtu,nulekiau.. o ji ziaugcioja... pamatuoja spaudimas virs 200. kaptoprilio greitai,suciulpe. tase ja nuo auksto spaudimo,bet vemti neveme.... tai iki 4 val prabludinau. vis ja tase,po to nukrito spaudimas... uzmigo... tai vat tiek is mano fornto. ryte db matavau tai jau zemokas sakyciau... aptvarkiau ja,prisedau su kava... pries du men tas pats nakti buvo. jei jau sako vemsiu,reiskias spaudimas ulialia....

Siaubas, matyt su oru kažkas ne taip. Mama skunėsi, ka naktį su širdim labai prastai pasiarė. Ir šiandien ryte dar prastai jautėsi.

Nupirkau mamai lazdą bandysim mokytis su "trečia koja" vaikščiot.
Atsakyti
Pirmą mėlyną žibutę atnešiau aš tau, mamute wub.gif
user posted image
O mamutė net nesureagavo verysad.gif
Atsakyti