Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

QUOTE(cambala @ 2013 04 24, 19:49)
Aciukas tau diiidelis, drauge 4u.gif , jau perkaicau zinute. Tokiu klausimu(jei mano mamos kas ir klaustu, mano mama nesugebetu atsakyti, nes nieko nesuprastu, ziuretu ir rodytu i mane)... Tai kad as dabar rami smile.gif .
Jurgyyta, kiek laiko tavo tetis jau serga(kiek laiko slaugai ir prizuri)?

jau geguzes 2 d bus 2 metai verysad.gif tik nieko daugiau dievulio neprasau kad jam duotu daugiau proto o musu seimynai dvasines ramybes ir kantrybes
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 24, 20:49)
o sakykite katros tvrakotes globa kiek lt iseina??? vistiek ten mokama jauciu teismas,ar pazymos kokios.....
ir sakykite,man tai ji mociute,ar jos vaikai turetu dalyvauti teisme? nekistu kojos kad ji man mociute....

Globa skaičiuojama individualiai,priklauso koks neįgalumo procentas bus skirtas ir kas dar pripaišyta (spec.poreikiai ir t.t.).

Toliau- Vadovaujantis CK nuostatomis, globėju gali būti skiriamas tik veiksnus fizinis asmuo ir tik tuo atveju, kai yra jo rašytinis sutikimas. Skiriant asmenį globėju, turi būti atsižvelgiama į jo moralines ir kitokias savybes, jo galimybę įgyvendinti globėjo funkcijas, jo santykius su asmeniu, kuriam nustatoma globa bei į kitas turinčias reikšmės aplinkybes. Įstatymas numato, kad skiriant asmenį globėju, teismo posėdyje dalyvaujantis neveiksniu pripažintas asmuo turi teisę išdėstyti savo nuomonę dėl globėjo kandidatūros, jei tai galima atsižvelgiant į jo sveikatos būklę. Tačiau jei neveiksniu pripažintas asmuo nedalyvauja teismo posėdyje, tuomet ši jo teisė lieka neįgyvendinta. Globėjas yra savo globotinio atstovas pagal įstatymą ir gina neveiksnaus asmens teises ir teisėtus interesus be specialaus pavedimo. Jis turi teisę sudaryti atstovaujamo neveiksnaus asmens vardu ir interesais visus būtinus sandorius.

Globėju gali būti globotinio tėvas, motina ar kitas artimasis giminaitis, jis pareigas atlieka neatlygintinai. Kitais atvejais globėjas turi teisę į savo patirtų būtinų išlaidų, susijusių su globėjo pareigomis, atlyginimą iš neveiksnaus asmens turto. Šių išlaidų dydį bei jų atlyginimo tvarką nustato teismas pagal globėjo prašymą.

Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 24, 20:49)
o sakykite katros tvrakotes globa kiek lt iseina??? vistiek ten mokama jauciu teismas,ar pazymos kokios.....
ir sakykite,man tai ji mociute,ar jos vaikai turetu dalyvauti teisme? nekistu kojos kad ji man mociute....

matai jei esa seimos narys tai slaugai neatlygintinai tik kad tau stazas eina , taip jos vaikai turetu dalyvauti teisme visi vaikai o jei negali dalyvaut tai turi rastiskai parasyti kad sutinka kad jus slaugysit ju mama ir jie nereiskia jokiu pretenziju .nes lygiai ir man taip buvo nes mes trys dukros ir visos turejo dalyvaut , kadangi jos uzsieni tai atsiunte lapus kad sutinka kad mano vyras slaugytu , va tiek
Atsakyti
O mano mamukas pasiprašė su ašaom namo .
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 24, 19:49)

Taip, advokatui reikia apie 1000 lt moketi. As registruota DB, dar turiu nepilnameti vaika, tai man advokatas nemokamai (antinej teisinej tarnyboj). Tvarkausi del globos todel, kad man eitu darbo stazas.
Papildyta:
QUOTE(Jurgyyyta @ 2013 04 24, 20:35)
jau geguzes 2 d bus 2 metai  verysad.gif  tik nieko daugiau dievulio neprasau kad jam duotu daugiau proto o musu seimynai dvasines ramybes ir kantrybes

As lygiai to pacio prasau rolleyes.gif .
Atsakyti
oho.... tukstanti litu.. as ir tvrakyciaus tik del stazo... bet va vis tempiu guma,kdl nezinau...
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 24, 22:29)
oho.... tukstanti litu.. as ir tvrakyciaus tik del stazo... bet va vis tempiu guma,kdl nezinau...

nu ie kokio bieso? paskui bus vėlu ir kūkū?
Atsakyti
isgasdino db isvis... tukstanti advokatui... ir dar pazymos jauciu mokamos dauguma...
Atsakyti
O, kaip jūs čia išsamiai rūpimu klausimu. ax.gif Man nieko nekainuotų, bet kadangi slauga tik metams, man neapsimoka nervus gadinti dėl metų stažo... Jei viskas eisis gerai, rudenį galvoju pasiieškoti kokio darbuko truputį.
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 24, 22:46)
isgasdino db isvis... tukstanti advokatui... ir dar pazymos jauciu mokamos dauguma...

kodėl? advokatas advokatui nelygus. Manau gerai paieškojus galima rasti ir visai nebrangų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 24, 22:29)

matai priklauso gal nuo miesto as mokejau kad surase dokumentus teismui 350lt , o paskui mano vyrui atsiliepima ar jis sutinka but globeju tai 150lt paeme , o jei 1000lt tai labai daug ieskokis pigesniu advokatu mirksiukas.gif

MERGINOS MAN JAU STOGAS VAZIUOJA NORIU alc.gif NES JAU NERVAI NELAIKO gun_bandana.gif matyt veikia pilnatis nes nuo 4 ryto pakele , o dabar darbe akiu negaliu praplesti , pikta ir noriu visus uzmusti kas mane pakalbina gun_rifle.gif gun_smilie.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgyyyta: 25 balandžio 2013 - 09:19
na aiskumelis merginos mano mielos... dekuj truputi apsvietete...
Atsakyti