Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

QUOTE(cambala @ 2013 11 20, 14:41)
Garmina, Jus gal nelabai sita suprantate, nes Jus priziurite ne savo, bet savo vyro mama. As priziuriu savo mama. Gal tame ir skirtumas?

gal ir tame esmė, gal su savo žmogumi jausčiausi kitaip. Nors ir vyro mama man visą gyvenimą buvo gera, mes puikiai sutarėme
Atsakyti
Mūsiškė ir su dievais realiai bendrauja. Nusišneka visai ir kariaujam,tiklsiau MB,nes nuo jos kuopimo atsitraukiau blush2.gif . Po to kai apdrėbė vienu turiniu,mano kojos pas ją nebus.
Šyrit MB nunešė jai pusryčius ,o ji pareiškė kad jai jo kaip ir nereik,nes ir taip badu marinam (per diena 6-8 kartus valgo) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 11 20, 17:02)
Mūsiškė ir su dievais realiai bendrauja. Nusišneka visai ir kariaujam,tiklsiau MB,nes nuo jos kuopimo atsitraukiau blush2.gif . Po to kai apdrėbė vienu turiniu,mano kojos pas ją nebus.
Šyrit MB nunešė jai pusryčius ,o ji pareiškė kad jai jo kaip ir nereik,nes ir taip badu marinam (per diena 6-8 kartus valgo) unsure.gif

O kaip su slaugos namais? Trp auksciau nuoroda ideta apie slauges - kaina slaugos namu kosmosas. Ypac kai dar lygis pas mus ne toks kaip Vakaru salyse.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 11 20, 17:47)
O kaip su slaugos namais? Trp auksciau nuoroda ideta apie slauges - kaina slaugos namu kosmosas. Ypac kai dar lygis pas mus ne toks kaip Vakaru salyse.

Laukiam kol eilė prieis
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 11 20, 18:02)
Po to kai apdrėbė vienu turiniu,mano kojos pas ją nebus.

gerai, kad ji dar būna kažkur viena, mūsų viena tik naktį miega ir tai pastoviai išslenka patikrintint ar mes namie. O dieną sėdi centrinėj apžvalgos zonoj, kad ką nors matytų, nors turi šiltą, šviesų ir labai jaukų kambarį. Bet ten ji sutinka eiti tik miegot.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 11 20, 00:37)
Ziuriu siega 1 prisijugus smile.gif .KaipJus ten sekasi tuose dienos centruose?

Sveiki, mes dar namuose su mano močiute, laukiame sprendimo iš savivaldybės ar kur ten, bet skambinausi į tą dienos centrą tai sako vietų yra manau pateksite...
Žiūrėsime kaip čia bus, po reabilitacijos labai buvo atsigavusi, niekas praktiškai neskaudėjo ir šiaip žvalesnė buvo, o dabar jau kelinta savaitė kasosi, nemiega, viskas tik blogai ir t.t. vieną dieną miega iki 14 h kita va jau šiand. ant kojų nuo 8, sumaišo dieną su naktimi, vieną sakai - kitą supranta, perpasakoja visaip kitaip ir tai ką pati nori ar galvoja. Jos sesuo pasakė, kad jai akys skauda kaip krislų pripiltos, tai ir tai iš kart skauda ir krislų pilnos, sako viskas apaksiu tuoj, reikia pas gyd. ir pan.
sudėtinga aišku, bet yra kaip yra doh.gif stengiuosi tvardytis ir gyventi daugiau savo gyvenima, nes man šeima, vaikai maži
Atsakyti
Sveiki, na jau gavome siuntimą į dienos centrą smile.gif
Žiūrėsime kaip čia mums bus, bet sako tai ką dabar man keltis reiks anksti.. sakau tai juk dažniausiai keliesi anksti, arba kitais atvejais miegi iki pietų, tai sakau išsimiegosi savaigaliais rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
atradau Jūsų temą...visko neperskaičiau tikrai...niekada neteko gyvenime susidurti su slaugom visokiom ir pan... mama mano gan jauna, tai tikiuosi greitu laiku neprireiks jos slaugyti smile.gif esu anūkė, kurios močiutė dabar serga, tikrai apsirgo ir sunkiai...tokia stipri, guvi buvo visą gyvenimą, daug dirbo, daug gyvulių augino...žmonėms ji labai patikdavo ir tikrai labai gera ji visiems buvo...
šiuo metu ją prižiūri mano mamos sesuo, nes mano mama toli gyvena...dažnai stengiamės nuvažiuoti, aplankyti...bet nebesinori, ne dėl močiutės, bet dėl tetos... verysad.gif kažkodėl jaučiuosi kalta, kad neturiu galimybių prižiūrėti močiutės, nes teta vis pradeda dejuoti, kaip jai sunku, kaip jai tas anas...bandau suprasti aš ją, bet padėti negaliu...atsiradusi itampa labai veikia...atsiradusios paskalos erzina, neva mes numetėm senolę jai, o tik atvažiavę vadovaujame doh.gif ... turbūt nelengva slaugyti kitą žmogų, bet nebežinau...teisinu save, kad ji jos mama, kad ji jau nedirbanti, kad vaikai užaugę, kad aš pati šeimą turiu ir mažus vaikus dar auginu...kad vietos mažai pas mus...žodžiu...merginos rinkau aš žodžius rašydama, kažkaip sunku...atrodo ir gaila močiutės ( nes nuvažiavusi visad randu ją liūdną, sako namų ilgiuosi), gaila ir tetos...žodžiu pasiguodžiau... unsure.gif
Atsakyti
Žinai, aš va savo močiutę žiūriu jau 5 m. ir vietos nebuvo ir pan. jai vieną kambarį užleidome o patys su vaikais į kitą susigrūdome, dabar tik laisviau jau gyvename. O kas dėl paskalų, tai aš realiai matau situacija ir jei kam pasakau iš jos giminų, kad sudėtinga nes visko būna...pati insultą gavau turbūt nuo nuolatinės įtampos doh.gif neturėdama nei 40 metų plius šeima maži vaikai, tai žodžiu kai ją pvz. nuvežiau po reabilitacijos pas gimines parai pasisvečiuoti, tai sako o kaip gerai atrodo, gerai kalba, o sakei kad taip ir taip...na taip šiek tiek situacija buvo geresnė, bet tik savaite kokia, dabar vėl tas pats.
Ir matomai ji ten visko ant mūsų pripylė, kad sesuo išvažinėdama net nesustojo pasisveikinti su mumis...Kai kada grįžtu namo ir ji negirdi, kad aš jau namuose, kalba toliau telefonu, patikėkite kokių išgirstu dalykų, baisu darosi, kad aš tokia ir tokia, kad ji čia taip engiama ir pan. tiesiog tą dieną lieku be žodžių bet vėliau pamastai, na ką dabar... tegu kalba ką nori, kiek čia paskaitau tai visi jie tokie, pas ką gyvena tas blogas, kas toliau visi puikūs. Nes jei susitinka vieną dieną aišku liaupsina ir visaip meiliai ir daug kalba, o gyvenant kartu, net nėra laiko ir kalbėtis ir apie ką jau kalbėtis neberandu temos, o jei reikėdavo pažiūrėti ilgesnį laiką iki savaitės, tai visi sako na ne ačiū...daugiau negalėsim, nes pati susirgsiu ar kiti visai sako, ar aš jos nenorėčiau atiduoti į senelių namus, nes juk taip sudėtinga su ja verysad.gif
Va ir dabar jau kaip ir ruošiamės į tą dienos centrą, sako aš nelabai noriu, o realiai aišku, kad visai nenori, sako aš ką ryte negalėsiu pamiegoti...? Nors dažniausiai keliasi anksti, būna išimčių, kad per pietus tik atsikelia. Tai nežinau dar kaip su šita situacija bus doh.gif
Tai va ir aš pasiguodžiau iš savo varpinės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medag @ 2013 11 26, 02:18)
sveikos 4u.gif
atradau Jūsų temą...

deja, taip, aš irgi panašiai jaučiausi, kad nepadedu prižiūrėt.
Pasisiūliau kvailė padėti, tai dabar ne tik, kad pati turiu išbraukti metus iš savo gyvenimo, gadinti nervus, bet dar ir su MB sese visai susipykom. Nežiūrėjom močiutės, tai skundėsi visiems kokie mes beširdžiai, baisūs ir t.t., dabar žiūrim - tai dar blogiau, visai persiuto ir bendraut nustojo. Manua, kad nuo priežiūros jai pačiai "stogas nuvažiavo".
Jau kaip sugeba tie senukai gyvenimą vaikams sugadint, kiek šeimų persipyksta, kiek problemų ir sugadintų gyvenimų.
Perskaitytų šituos mano žodžius giminės, tai prie kryžiaus prikaltų doh.gif / Laimė, kad internetu nelabai moka naudotis.
Gerą nuorodą mergaitės iš Delfio nesenai buvo įdėję, kiek skaudžios tiesos komentaruose.
Taip, kad gerai pagalvok prieš užsikraudama šią naštą, tuo labiau, tu tik anūkė, o ne dukra.
Atsakyti
Tai jau tikrai, jei yra kas žiūri ir tegu žiūri, nes susigadinsi ir sveikatą ir šiaip gyvenimą

Pas mane kita situacija, artimesnių nėra (vaikų) tai mes ir prižiūrime, nors aš ir tik anūkė, bet yra kaip yra
Atsakyti
Medag nesigrauzkite jus del savo mociutesir prieziuros,neprieziuros.Ji jumyra ociute,turi gyvus savo vaikus,tai ko jums graustis,kada turit savo seimair vaiku? O zmones visalaik kalbejo ir kalbes.
Sniega,parasykite kokie ispudziai pas jusu ligoniuke po tos dieos centro. Bet ten sake lovos yra, tai gi gales diena prigult.
Papildyta:
QUOTE(Garmina @ 2013 11 26, 09:37)
deja, taip, aš irgi panašiai jaučiausi, kad nepadedu prižiūrėt.
Pasisiūliau kvailė padėti, tai dabar ne tik, kad pati turiu išbraukti metus iš savo gyvenimo, gadinti nervus, bet dar ir su MB sese visai susipykom. Nežiūrėjom močiutės, tai skundėsi visiems kokie mes beširdžiai, baisūs ir t.t., dabar žiūrim - tai dar blogiau, visai persiuto ir bendraut nustojo. Manua, kad nuo priežiūros jai pačiai "stogas nuvažiavo".
Jau kaip sugeba tie senukai gyvenimą vaikams sugadint, kiek šeimų persipyksta, kiek problemų ir sugadintų gyvenimų.
Perskaitytų šituos mano žodžius giminės, tai prie kryžiaus prikaltų  doh.gif / Laimė, kad internetu nelabai moka naudotis.
Gerą nuorodą mergaitės iš Delfio nesenai buvo įdėję, kiek skaudžios tiesos komentaruose.
Taip, kad gerai pagalvok prieš užsikraudama šią naštą, tuo labiau, tu tik anūkė, o ne dukra.

Na bet ziurint is savo varpines, galeciau teigti, kad jei pas zmones yra normali seima ir yra keli vaikai, jie turetu priziureti toki ligoni dviese. Kazkiek laiko pas vienus, kazkiek pas kitus. O pykciai prasideda tada,kai vienas nori kad jo artimas zmogus namuose savo senatve praleistu, o kitas nenori tos nastos uzsikrauti. Ar ne taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 26 lapkričio 2013 - 11:07