Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

QUOTE(karapuzike @ 2013 10 22, 11:21)
Dar reikia kad dėtųsi tuos pampersus...

mūsų nakčiai tas sauskelnes-kelnaites dedasi, bet turiu uždėti aš, nors puikiai pati sugeba. O ryte, kai tos pilnos, dejuoja - kokių ten maišų man prikišai, bet nenusimauna, laukia manęs, vaikšto su papildomu svoriu iki kelių kabančiu. Pasakau nusimaukit, tada nusimauna. Įdomu, kas ten jos galvelėje vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2013 10 22, 07:56)
na jo
dar močiutė + nauji gyvūnai... liūdna nebus

Mes taip jau gyvenom nuo gruodžio pradžios iki birželio vidurio, kai mamą iš ligoninės parsivežiau. Dabar bus nepalyginamai lengviau, nes man kasdien nebereikės valgyti daryti- mama darys. Gi ką ji veiks? Vis užsiėmimas. Man patinka gyventi su gyvūnais, tik tas valymas išvargina. Kadangi kalytei tik 2 mėn (pas mane ji mėnuo ir bus dar gal mėnesį), visas butas nutiestas palutėmis. Tų palučių pakas 40 Lt. Į lauką dabar nevedu, nes savaitė po operacijos, kojytė apibintuota. Bet ji tokia linksmuolė, kai dūksta, na negali nesišypsoti smile.gif
Atsakyti
išprotėčiau nuo tiek gyvūnų doh.gif kad ir kokie mieli jie būtų
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 10 22, 14:24)
išprotėčiau nuo tiek gyvūnų  doh.gif kad ir kokie mieli jie būtų

jau geriau šuo,katė ir papūga ne mno babūnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 10 22, 13:24)
išprotėčiau nuo tiek gyvūnų  doh.gif kad ir kokie mieli jie būtų

Savanorių namuose paprastai būna dar daugiau gyvūnų. Pavasarį turėjau nėščią katę, ji pagimdė tris kačiukus, paauginom, visi namus turi... Paprastai priimu sergančius ar kažkokių problemų turinčius gyvūnus, kuriems reikia daug priežiūros.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 10 22, 16:06)
Savanorių namuose paprastai būna dar daugiau gyvūnų. Pavasarį turėjau nėščią katę, ji pagimdė tris kačiukus, paauginom, visi namus turi... Paprastai priimu sergančius ar kažkokių problemų turinčius gyvūnus, kuriems reikia daug priežiūros.

čia jau reikia turėti tam tikrą charakterį, kantrybę ir pašaukimą.
aš kai truputi prie pedančių, tai man nuo vieno šuns namie pakankamai plaukų ir nešvaros. Dar norėčiau katytės ryžos, bet pagalvojus apie plaukus ir dėžutės kvapus ir nešvarą - greitai persigalvoju.
Šunį kerpu trumpai, kad nebūtų plaukų ( palieku tik galvą ir uodegą)
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 10 22, 19:35)
čia jau reikia turėti tam tikrą charakterį, kantrybę ir pašaukimą.
aš kai truputi prie pedančių, tai man nuo vieno šuns namie pakankamai plaukų ir nešvaros. Dar norėčiau katytės ryžos, bet pagalvojus apie plaukus ir dėžutės kvapus ir nešvarą - greitai persigalvoju.
Šunį kerpu trumpai, kad nebūtų plaukų ( palieku tik galvą ir uodegą)

Tas pašaukimas labai greitai atsiranda apsilankius gyvūnų prieglaudoje, kai tave išlaižo kokie 20 šunų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantoska @ 2013 10 22, 09:02)
Kelnaitės gėris, bet jos brangios. Aš ieškodavau kur akcijos ir pirkdavau tai vis vienas kitas litas susitaupydavo. O pokas Tena kelnaičių 12  vnt. apie 60 litų , tuo tarpu Senididelio sugeriamumo pampersai kainuodavo 30 vnt. apie 80 Lt.

išbandėm vakar vietoj kelnaičių nakčiai uždėjau pampersą (nusipirkau kelis SENA)
Deja verysad.gif netiko jai, pirma buvo problema, kol močiutę įmontavau į juos ir užlipdžiau. Antra, naktį matyt judėjo, buvo tualete, tai ryte radau pampersų galus surištus mazgeliais, matyt pametė. Taip kad taupyt nepavyks mums verysad.gif

Ir dar įdomus dalykas... už kelnaites Tena tokias pat Euro vaistinėj primokėjau 51 Lt, o Camelijos - 35. Žiūrėjau žiųrėjau į čekius, taip ir nesupratau kur čia šuo pakastas.
Atsakyti
Euro vaistinėj didžiausios kainos...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 10 23, 09:37)
Euro vaistinėj didžiausios kainos...

Merginos, visos slaugot pačios.o aš ieškau slaugės, gal galit ką parekomenduot, nes šiandie dabartinė visai į depresiją įvarė, nes neleidžiu bobutės prie fotelio pririšti, nes ji vaikštanti, o slaugei reikia pririšti, kad ji galėtų važiuoti savais reikalais. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 10 24, 14:09)
Merginos, visos slaugot pačios.o aš ieškau slaugės, gal galit ką parekomenduot, nes šiandie dabartinė visai į depresiją įvarė, nes neleidžiu bobutės prie fotelio pririšti, nes ji vaikštanti, o slaugei reikia pririšti, kad ji galėtų važiuoti  savais reikalais.  blink.gif

O kam ją rišti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 10 24, 15:09)

Man ir įdomu kas per slaugė ,kuriai reikia darbo metu savus reikalus tvarkyti ?
Atsakyti