Kaip mane viskas nervina, aplamai nervina tai, kad anie (brolis su broliene) nu isvis neeina, neskambina, nieko neklausia... Dieve, kaip cia nesprogti man paciai is pykcio ar neapykantos, jau nebezinau kaip ir vadinti ta jausma, kuri jauciu aniem
.
Man pavz pyktis nera isvis ko su jais, visas atsakymas senai buvo ''samdyk aukles, kam varga vargti, arba ligoninej tegu gydo...''
. Ar apsimeta durneliais, ar tikrai durni patys, kad nezino jog Alz niekas neisgydo, o ypac ligoninej... Ijungia ''durniu'' ir motyvas toks , kad dirba. Nu kad nors paskambintu kada ar uzeitu, tai nors man pikta nebutu. Ir normalus zmogus mano brolis, nei alkoholikas nei dar kazkas. O mano mama manes nezino visai, tik klausia ir sneka apie savo sunu, marcia, marcios ten drauge... Ir taip nori pas juos
, jei pasiulyciau eiti rengtis - tikrai eitu ir begtu pas juos. O ka pas juos - ten jos tikrai niekas nelaukia, dar senai, pries tris metus, po mano tevo mirties mama is ligonines pasiemiau, gyveno apie pora menesiu pas mane(tai tada dar tikrai normalin palyginti buvo), tai mamai buvo uzbangavus pas mane negerai, pas marcia pasiprase pernakvoti
, tai anie ryte iki manes palydejo, sako D, D..
Na kaip negera jau paciai ant dusios, kartais jau pati nesivaldau, negraziai pati atsikertukai mane visokiausiais zodziais vadina, niekur as mamos neduosiu, bet anie nors galetu paskambinti arba nors viena diena ateiti pabuti... Ir vis dar turiu atsakineti apie anuos, kad ten viskas gerai, kad jie sveiki, kad dirba, laiko neturi... Ir dar klausaus , kad man labai toli iki marcios... Va ten tai zmogus. Sprogsiu greit pati is pykcio
.
Siandien reikejo i poliklinika varyt, tai cirkai buvo nuo pat ryto, rekia ''nemusk manes'', o laiptines durys atidarytos, kaimyne dar turiu labai ikyria pliotkininke, tai ana viska girdejo(ir taip prie kiekvienu duru kaimynu viska klausosi), mtai dabar dar ta pripliotkins butu nebutu dalyku kitiems
.