Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

QUOTE(Sniega1 @ 2013 09 23, 11:04)
Sveiki

na mes jau reabilituojamės  thumbup.gif

kol kas nieko, linksma visa tokia, tegu atsikvėps ji nuo mūsų ir mes nuo jos 2 sav.
Žinot kaip tai ramu paliko...manau tikrai atsigausiu morališkai ir visaip kitaip smile.gif

atokvepis nuo siu ligoniuku kaip tik i nauda 4u.gif
Atsakyti
Man tai siandien katino nagai per dusia braizo. Mama baisiai nori pas mano broli doh.gif . Nugi sako, kad ji kaip kalejime, nei iset kur nei pavalgyt... doh.gif . O man jau virtuvej siandien atsibodo, pusryciu karstu nevalge, po to jau norejo valgyt, vel teko sildyt, po to nebenorejo, viskas atsalo, nieko nebevalge doh.gif . Pietum jau buvau pati issinervinus, daviau misraine, o dabar jau kaip nori ji pas mano ta broli, sedi ir verkia verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 09 23, 16:26)
o dabar jau kaip nori ji pas mano ta broli, sedi ir verkia verysad.gif .

kažin ar ji žino ko nori ar svarbu sugalvot dėl ko paverkt ir atkreipt Tavo dėmesį?
Pasiūlyk rengtis ir važiuot pas brolį. Ir pati pavaidink, kad rengiesi.

Mūsų verkia, kad nori į namus, tada liepiu eit pasiimt rankinuko ir lipt į mašiną. Kai pamato, kad nesipriešinu, pradeda verkt " o ką aš tuose namuose viena veiksiu. Nebenoriu, niekur iš čia nevažiuosiu"
Atsakyti
Aš irgi manau, kad nebelabai jie žino patys ko nori... sad.gif

Maniškė tai jau skambino prieš kokia h, sako vai kaip gerai čia viskas, tik eina visi tik rašosi, kas ką man atliks (kokias procedūras), taip sako skaniai pavalgiau, žodžiu pirma diena, gerai viskas, kaip ten bus toliau nežinom smile.gif

Na tai palinkėjau gerai pasireabilituoti, tai sako na ką čia priilsėsi čia daug reiks dirbti, procedūros po procedūros, tik pašė paprašyti, kad jai baseino neprirašytų, nes nemėgsta vandens telkinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniega1 @ 2013 09 23, 17:17)
Aš irgi manau, kad nebelabai jie žino patys ko nori... sad.gif

Maniškė tai jau skambino prieš kokia h, sako vai kaip gerai čia viskas, tik eina visi tik rašosi, kas ką man atliks (kokias procedūras), taip sako skaniai pavalgiau, žodžiu pirma diena, gerai viskas, kaip ten bus toliau nežinom smile.gif

Na tai palinkėjau gerai pasireabilituoti, tai sako na ką čia priilsėsi čia daug reiks dirbti, procedūros po procedūros, tik pašė paprašyti, kad jai baseino neprirašytų, nes nemėgsta vandens telkinių biggrin.gif

Na ir gerai, darbo tures i proceduras vaiksciot smile.gif . Ir sveikata su proceduroim pataisys. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

tai jau grįžome iš reabilitacijos doh.gif smile.gif

labai sakyčiau pastiprėjusi, žvalesnė, geresnės nuotaikos - žmogui tikrai į naudą išėjo

Oi kaip greitai prabėgo tos 2 savaitės...

Dabar bandysim patekti į dienos centrą... Gal kas žinote ko socialinė darbuotoja turi eiti į namus, kokiems dar poreikiams nustatyti? (ar tai ką ji surašys įtakos patekimui į dienos centrą?) Čia kaip suprantu dėl to dienos centro kažką surašo. Nes gyd. komisijos išvadų neužtenka...
Atsakyti
QUOTE(Sniega1 @ 2013 10 07, 09:22)
Sveiki,

tai jau grįžome iš reabilitacijos  doh.gif  smile.gif

labai sakyčiau pastiprėjusi, žvalesnė, geresnės nuotaikos - žmogui tikrai į naudą išėjo

Oi kaip greitai prabėgo tos 2 savaitės...
Dabar bandysim patekti į dienos centrą... Gal kas žinote ko socialinė darbuotoja turi eiti į namus, kokiems dar poreikiams nustatyti? (ar tai ką ji surašys įtakos patekimui į dienos centrą?) Čia kaip suprantu dėl to dienos centro kažką surašo. Nes gyd. komisijos išvadų neužtenka...

Nu va kaip gerai kad pasireabilitavot smile.gif .
Ko butent soc. darbuotojai reikia del dienos centro tai nepasakysiu, bet del teismo(noriu buti globeja) taip pat buvo atejusi soc. darbuotoja, surase keliuose kambariuose keli asmenys gyvenam, mamos paklausinejo elementariu klausimu(vardas, pavarde, kada gimusi, kur vyras...) surase, liepe pasirasyti ir viskas.
Atsakyti
Nu labasi, seniai matytos. Matau bėdos tos pačios.
O pas mus irgi...
va orai atšalo. Jau laikas parsivežti bobulę pas save, o ji protestuoja... Sako iš čia niekur nevažiuosiu ( namas nešildomas, o kad padaryti šildymą neturim pinigų).
Pernai pradžioje gyveno pas mane ( kaip pamenat). Buvo žiauru, bet ji pati su skandalais, ir purvų drabstymais išvažiavo pas vyro brolį. Šiais metais brolis jau nebeima jos už jokius pinigus ( o ir nebėr dėl ko.. visas jos žemes ant savo vardo pernai žiemą persirašė ). Pas mane ji nevažiuoja, nes žino, kad liepsiu praustis, gražiai elgtis, dėsiu pampersą ir tt. Per daug ir nebesiūlau. gi mažų vaikų turiu, jiems išsimiegoti reikia, o ji naktymis skandalus mėgsta daryti.
Vyro puseserė siūlo senelių namus. Bet net nežinau kaip ji ten gyventų ir kokiu būdu ją ten patalpinti. nei pagal popierius nei pagal jos valia ( ji vaidina tuoj mištančią, baubia ir stojasi kryžium, kad niekur nevažiuos, eis geriau pasikarti). O ir kiek jie šiaip kainuoja ? Kas juos skiria?
Slauga jai nepriklauso jokia, nes namie tai ji mirštanti gulbė, o pas gydytojus toks jausmas kad atgyja visa. šustą jaunamartę vaidina. Tai gytyojas sako, kad su tokia šustra bobule iki slaugos kaip iki mėnulio.
Žodžiu gal ką patarsit ?
Nors ir kaip ji man skersai gerklės stovi ( gi anyta o ne mama .. o ir gyvenime tiek man pridariusi blogo ir toliau daro), bet vistiek širdis skauda kaip bus. Gi negaliu leisti sušalti nekurenamoje troboje vienai. Savaitgaliais atvažiuoju, visada atvežu karšto maisto prigaminunsi, prikraunu ir daugiau, kad pasišildytų.Ji tai negalima sau nieko.
Atsakyti
Bobulei turėtų priklausyti 4 mėn. nemokamos slaugos slaugos ligoninėje, žiemą kaip ir pratemptų, bet... ne išeitis čia, jei moteriškė visus stato ant ausų... tokius ten greitai prifarširuoja vaistų ir palieka tie senukai gyvi lavonai....
O privačios įvairiai kainuoja. Aš Kaune ir aplinkui ieškojau, tai nuo 1500 Lt. per mėnesį... Gal kur ir pigiau yra, tiesiog ten, kur kreipiausi tiek kainavo. Siuntimų jokių nereikia į privačias, susimoki ir važiuoji... Kaip minėjo senelių namų darbuotoja, pirmos trys paros yra baisiausios, vėliau pripranta senukai..
O šiaip stiprybės...
Aš tai asmeniškai jau pavargau nuo savo babcės, namai nebe tokie mieli paliko, kai ji atvažiavo... Nu bet o ką daryt, jei nėra kur ir kaip... Dabar jau šiek tiek atsigavo, supranta, kur yra ir pas ką, tai išvežti į senelių namus būtų jau nefaina labai...
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 10 08, 11:43)
Nors ir kaip ji man skersai gerklės stovi

QUOTE(Bishojo @ 2013 10 08, 12:17)
Aš tai asmeniškai jau pavargau nuo savo babcės, namai nebe tokie mieli paliko,

verysad.gif belieka tik paguost verysad.gif
namai tikrai nemieli pasidarė...pastovi įtampa, su giminėm per ją susipykom
kai ji atsigula, taip gera tampa, net akyse šviesiau
Bijau, kad slaugės nepabėgtų, neįsivaizduoju ką tada daryt.

O į slaugą taip lengvai nepapulsi, turi būt ligonis silpnas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2013 10 08, 14:11)
O į slaugą taip lengvai nepapulsi, turi būt ligonis silpnas ir t.t.

Tas silpnas ligonis tai prie mūsų akių tai jezau jezau.. nepaeina, palei koją bėga, šneka nušneka.... O pas medikus tai vos ne kankanus šoka ir aukštosios matematikos lygtis sprendžia
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2013 10 08, 14:11)
Bijau, kad slaugės nepabėgtų, neįsivaizduoju ką tada daryt.

Bet gerai, kad bent su slaugėmis būna 4u.gif Mūsiškė niekaip doh.gif Buvom atvedę vieną moteriškę, tai prie jos pradėjo net aiškinti, kad "man čia jokių bobų svetimų nereikia"... O pati viena būt negali, prasideda isterijos, "manęs niekas čia nemyli, manim nesirūpina, vežkit mane namo", spaudimas sukyla... O mums darbai ir šiaip nesinori gyvenimo uždaryti tarp 4 sienų...
Atsakyti