Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

QUOTE(cambala @ 2013 09 19, 16:59)
Sveikos smile.gif , kaip gyvenat, taip tylu ramu...

QUOTE(merga @ 2013 09 19, 19:13)
Taip ir gyvenam ,rutina  doh.gif  biggrin.gif

pas mus irgi rutina su cirkais.
Dabar močiutė visko bijo, kad ją išvys, valgyt neduos, sėdi, verkia, nes nesupranta kur yra, kaip čia pateko ir t.t. ir t.t. Ir periodiškai nuo pietų pastovus zyzimas "Kada jie pareis?" Oi doh.gif Kad tik slaugės nepabėgtų, nes viena jau džiaugsmu nespinduliuoja .....

Kas turit bėdų su senukų kojomis, pasidalinsiu info:
Buvo klaikūs močiutės kojų nagai, neįkerpami net skardos žirklėmis, nykščiai vos ne 3 cm storio, netilpo į jokius batus, tik medžiagines tapkes. Galvojau klaikus grybelis.
Ačiū daktarui, patarė kreiptis į Diabetinės pėdos kabinetą, ten nuostabi seselė su spec aparatūra viską sutvarkė. Be narkozių, skausmo, nagų lupimo. Tikrai nesitikėjau, kad įmanoma. Ir dar paaiškino, kad čia ne grybelis, bet senatvinis kraujotakos nepakankamumo padarinys. Sakė, dabar metus bus ramu, liepė paminkštint kremukais, pastoviai padildinti
Man net palengvėjo, nebesivaidena grybai namuose, o ji gali batus apsiaut
Atsakyti
Pas mus dabar tai irgi tokie klausimai: kur esu, kas as(as tai viskas is praeities, t.y. drauges, giminaites, tik ne dukte, turejo dukteri kazkada ir sunu turi kartais doh.gif ). Miega labai daug, valgyt neimanoma kartais prisnekint, sako neturi pinigu, maistas uznuodytas, arba klausia is kur maisto gavau? Kartais jau beprotiskus atsakymus atsakineju, kad trumpiau ir greiciau, na pvz is Afrikos. Klausia kur as anksciau buvau? Sakau Afrikoj doh.gif . A, kaip idomu, gerai, ir paklausta ar zino kur yra Afrika, atsako- ten, apacioj zemelapy, per viduri. O kartais visai nusisneka. Greitai turim eiti i ta psichiatru komisija, del tos globos, tai jei atsakines taip kaip apie Afrika zemelapy - tai visai nezinau ka ten ta komisija nuspres.
Pas mano mama tai su apavu problema. Na koju pirstu sanariai labai isplateje ir pirstu kauliukai susukti, i virsu. Sanariu liga gyd sako. Tai vasara dar puse bedos, jei prisnekinu eit pasivaiksciot, tai basutes dirzeliais yra. O va dabar jau blogai. Yra tokie ortopediniai bateliai, minksti, su pagalvemis, nat odos, bet apsiaut apsiaunam, o vaiksciot negali (tik i daktaru nuvaziuot). Spaudzia tuos kauliukus ir taip vaiksciot po prievarta, o kada kazkas trina ar spaudzia - tai tikra katastrofa. Ir ka daryt? Gal kokius ''prosciai molodost'' kazkur gaut? Gal tie nespaustu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 09 20, 12:36)
Pas mus dabar tai irgi tokie klausimai: kur esu, kas as(as tai viskas is praeities, t.y. drauges, giminaites, tik ne dukte, turejo dukteri kazkada ir sunu turi kartais doh.gif ). Miega labai daug, valgyt neimanoma kartais prisnekint, sako neturi pinigu, maistas uznuodytas, arba klausia is kur maisto gavau? Kartais jau beprotiskus atsakymus atsakineju, kad trumpiau ir greiciau, na pvz is Afrikos. Klausia kur as anksciau buvau?  Sakau Afrikoj doh.gif . A, kaip idomu, gerai, ir paklausta ar zino kur yra Afrika, atsako- ten, apacioj zemelapy, per viduri. O kartais visai nusisneka. Greitai turim eiti i ta psichiatru komisija, del tos globos, tai jei atsakines taip kaip apie Afrika zemelapy - tai visai nezinau ka ten ta komisija nuspres.
Pas mano mama tai su apavu problema. Na koju pirstu sanariai labai isplateje ir pirstu kauliukai susukti, i virsu. Sanariu liga gyd sako. Tai vasara dar puse bedos, jei prisnekinu eit pasivaiksciot, tai basutes dirzeliais yra. O va dabar jau blogai. Yra tokie ortopediniai bateliai, minksti, su pagalvemis, nat odos, bet apsiaut apsiaunam, o vaiksciot negali (tik i daktaru nuvaziuot). Spaudzia tuos kauliukus ir taip vaiksciot po prievarta, o kada kazkas trina ar spaudzia - tai tikra katastrofa. Ir ka daryt? Gal kokius ''prosciai molodost'' kazkur gaut? Gal tie nespaustu? g.gif

Na,dabar tai zinokite tikrai yra tu batu visokiu,aisku,paieskot reikia..padas yra,o virsus kaip is medziagos,ar pliuso tokio..tai ten bet kokiom kojom gerai vaiksciot,ir tikrai niekas nespaus visai..pusesere po operacijos kojos vaiksciojo su tokiais,tai sako,kaip basa:)
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2013 09 20, 12:43)
Na,dabar tai zinokite tikrai yra tu batu visokiu,aisku,paieskot reikia..padas yra,o virsus kaip is medziagos,ar pliuso tokio..tai ten bet kokiom kojom gerai vaiksciot,ir tikrai niekas nespaus visai..pusesere po operacijos kojos vaiksciojo su tokiais,tai sako,kaip basa:)

Bet va kas darosi paciau su galva doh.gif . Visai nepagalvojau, kad kokie veliuriniai gali but. Turim ziemines tapkes su pukuota vilnute, irgi ortopedines ir dedesnio dydzio, tai ir tu nesiot negali. Tai jau ir panikuoju. Aciu uz ideja smile.gif .
Atsakyti
Geras, Diabetinės pėdos kabinetas smile.gif AČIŪ 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sweikos merginos 4u.gif simtas metu ir viena diena nebuvau prisijungus prie jusu biggrin.gif pasiskaicius jusu nuotykiu linksma pasidaro biggrin.gif aisku mes gyvenam tete savo pasauli mes savam 4u.gif tik kad likimas krecia pokstus ....aisku pasibedavosiu kad sveikatai suslubaus ir stogas ciuozia verysad.gif kaip viskas nusibode merginos jus patikekit verysad.gif blink.gif bet nieko viskas praeis sugis tik galvoju kad stogas nuvaziuos juodai verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

mes jau ruošiamės pirmadieni į reabilitaciją thumbup.gif

Dantų protezus jau turime, viršus gerai, apatinis spaudžia, reiks dar tvarkyti g.gif , bet jau po reabilitacijos

ir po reabilitacijos bandysime patekti dienomis į dienos centrą
Atsakyti
QUOTE(Jurgyyyta @ 2013 09 20, 20:29)
asibedavosiu kad sveikatai suslubaus ir stogas ciuozia  verysad.gif  kaip viskas nusibode merginos  jus patikekit  verysad.gif  blink.gif bet nieko viskas praeis sugis tik galvoju kad stogas nuvaziuos juodai  verysad.gif

Tau paciai blogai su sveikata? Kas nors rimta?
Laikykis, liudesys praeis 4u.gif
QUOTE(Sniega1 @ 2013 09 20, 23:23)
Sveikos,

mes jau ruošiamės pirmadieni į reabilitaciją  thumbup.gif

Dantų protezus jau turime, viršus gerai, apatinis spaudžia, reiks dar tvarkyti  g.gif , bet jau po reabilitacijos

ir po reabilitacijos bandysime patekti dienomis į dienos centrą

Lauksim ispudziu is centro

Atsakyti
Labas vakaras
noriu išgirsti jūsų nuomones, gal netgi patarimus kaip elgtis ir ką kalbėti kai demencija sergantis žmogus kalba visiškus "vėjus". Kad ir toks pasakymas - "mane šiandien partrenkė Zilas". Ir tiek bando įrodyt kad ją šiandien partrenkė sunkvežimis, kad nežinome kaip elgtis ir kalbėt - bandyt aiškint kad taip tikrai nebuvo, ar tiesiog leist gyvent savo fantazijų pasauly? Jei leisime gyvent fantazijomis, nenuleisdami į realų gyvenimą nors trumpam - ar nepadarysim dar blogiau? Ar nenutiks taip, jog palaikydami tokias kalbas, tų retų sąmonės prašviesėjimų galime sulaukti vis mažiau ir mažiau, kol visai jie dings?
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2013 09 22, 21:20)
Labas vakaras
noriu išgirsti jūsų nuomones, ...

aš jau pilnai susitaikiau ir viskuo jai pritariu, etapas, kai bandžiau kažką aiškint - praeitas. Gali aiškint pusė valandos, vis tiek po 3 min. klaus to paties, tarsi pirmą kart girdėtų.
O kai protas prašviesės - tada ir pasikalbėsi

Mūsiškė turi madą slėpt "įkalčius", jau ant stalo pridėta saldainių, vaisių, bet neima pati kol 3 kart nepaprašai. Mat ji nori parodyt, kad nieko nevalgo, nieko neliečia. O kai nematom, ima ir slepia. Visur prikaišiota saldainių popieriukų, bandelių nuograužų, bet taip, kad sunku atrast. Paskutinis triukas - "vagia" pomidorus, o nesukramtytas luobeles užkasinėja į kambarines gėles.
Maldavau visokiausiais būdais, arba verkia "daugiau taip nedarysiu", arba rėkia "čia ne aš, čia xxx pridirbo". Vakar nusimovė priš.... pampersą ir paslėpė, kol atradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2013 09 23, 08:07)
aš jau pilnai susitaikiau ir viskuo jai pritariu, etapas, kai bandžiau kažką aiškint - praeitas. Gali aiškint pusė valandos, vis tiek po 3 min. klaus to paties, tarsi pirmą kart girdėtų.
O kai protas prašviesės - tada ir pasikalbėsi

Mūsiškė turi madą slėpt "įkalčius", jau ant stalo pridėta saldainių, vaisių, bet neima pati kol 3 kart nepaprašai. Mat ji nori parodyt, kad nieko nevalgo, nieko neliečia. O kai nematom, ima ir slepia. Visur prikaišiota saldainių popieriukų, bandelių nuograužų, bet taip, kad sunku atrast. Paskutinis triukas - "vagia" pomidorus, o nesukramtytas luobeles užkasinėja į kambarines gėles.
Maldavau visokiausiais būdais, arba verkia "daugiau taip nedarysiu", arba rėkia "čia ne aš, čia xxx pridirbo".  Vakar nusimovė priš.... pampersą ir paslėpė, kol atradau  doh.gif

pas mus ir su pampersais tas pats nusimauna (anksciau to nedarydavo ) ir kaip ikis kur kad tik pardejus kvepet randi doh.gif turim stebet kiekviena jo zingsni ax.gif dar tada kazkaip nieko bet tik pastabe kad ji stebi sako nieko nevogiau 4u.gif

gal merginos susidure kuri su liga osteoidosteoma ? intere skaitinejausi , nes kazkaip kiekviena syki pergyvenu verysad.gif bet blogo nieko neradau blush2.gif duok dieve kad viskas butu ok biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki

na mes jau reabilituojamės thumbup.gif

kol kas nieko, linksma visa tokia, tegu atsikvėps ji nuo mūsų ir mes nuo jos 2 sav.
Žinot kaip tai ramu paliko...manau tikrai atsigausiu morališkai ir visaip kitaip smile.gif
Atsakyti