Mano mamai su sirdim nekaip jau 5 metai, kiekviena diena vaziuodavau, bet pinigu uz tai tikrai niekas nemoka. Kada zmogus turi negalia(negali pats savimi pasirupinti) ar problemos su psichika - tada reikia eiti kryziaus kelius, kad gauti slaugos ar globos pinigelius. Paskaitykit ankstesne ir dar ankstesne sia tema, buvo nuorodos idetos ir aptartos situacijos.
Bishojo, svarbu nors kelioms dienoms darbas buvo, tikrai reikia tuo dziaugtis , zmogui tokiu atveju igudziai isliks ilgiau. Jei tas darbas pabodo, kita duokit, svarbu noriai dirba(ar gerai ar nelabai gerai, koks skirtumas, paskui ir perdirbti galima).
As taip pat turiu kuo pasidziaugti . Vakar buvom pasivaiksciot, nuejom su pasisedejimais ant kiekvieno suoliuko ne maziau kaip 1 km .
Bet kaip smagu, kad išeina pasivaikščioti
Maniškė be šansų - gyvenam pirmam aukšte, nuosavas kiemas, kad bent į lauką išeitų pasėdėti.. Labai jau retais atvejais išeina prikalbinti
Maniškė be šansų - gyvenam pirmam aukšte, nuosavas kiemas, kad bent į lauką išeitų pasėdėti.. Labai jau retais atvejais išeina prikalbinti
Aš dabar jau ruošiuosi važiavimui pas odontologą, plokšteles dėsime, ir tegu pabando pasakyti, kad nevalgysiu, nes neturiu dantų
QUOTE(Sniega1 @ 2013 09 06, 15:29)
Aš dabar jau ruošiuosi važiavimui pas odontologą, plokšteles dėsime, ir tegu pabando pasakyti, kad nevalgysiu, nes neturiu dantų
Mano mama turi plokšteles, bet valgo be jų.
QUOTE(cambala @ 2013 09 05, 23:23)
Mano mamai su sirdim nekaip jau 5 metai, kiekviena diena vaziuodavau, bet pinigu uz tai tikrai niekas nemoka. Kada zmogus turi negalia(negali pats savimi pasirupinti) ar problemos su psichika - tada reikia eiti kryziaus kelius, kad gauti slaugos ar globos pinigelius. Paskaitykit ankstesne ir dar ankstesne sia tema, buvo nuorodos idetos ir aptartos situacijos.
Bishojo, svarbu nors kelioms dienoms darbas buvo, tikrai reikia tuo dziaugtis , zmogui tokiu atveju igudziai isliks ilgiau. Jei tas darbas pabodo, kita duokit, svarbu noriai dirba(ar gerai ar nelabai gerai, koks skirtumas, paskui ir perdirbti galima).
As taip pat turiu kuo pasidziaugti . Vakar buvom pasivaiksciot, nuejom su pasisedejimais ant kiekvieno suoliuko ne maziau kaip 1 km .
Mano tėtis su 1 grupės negalią ir slaugą gavo dalinę tik 1 metams,transporto kompensavimo papildomai nedavė,transportui lengvata tik pagal grupę nors yra po 2 labai stiprių insultų,kurių pasekmės: pusinis kūno paralyžius sunki kalba sunkus judėjimas,ir t.t.,infarkto, 6 širdies šuntavimų, širdies darbas vos 20% ir pilnai laimei diabetas.
QUOTE(merga @ 2013 09 06, 21:27)
Mano tėtis su 1 grupės negalią ir slaugą gavo dalinę tik 1 metams,transporto kompensavimo papildomai nedavė,transportui lengvata tik pagal grupę nors yra po 2 labai stiprių insultų,kurių pasekmės: pusinis kūno paralyžius sunki kalba sunkus judėjimas,ir t.t.,infarkto, 6 širdies šuntavimų, širdies darbas vos 20% ir pilnai laimei diabetas.
Va taip ir yra. Kartais pagalvoji velniop tuos kelis litus, nes kiek reikia laiko ir nervu viska irodyti ir apeiti kol popierius surenki . O kad ir surenki tuos popierius ir pristatai, tai gauni kelis litus ., bet kai kas mano atveju masto, kad valgom ir gyvenam tik is pensijos mamos . Nieko nenoriu, noriu tik vieno, kad mama kuo maziau sirgtu.
Vaje, cia pokalbis jau ne sios temos, bet verkiu siandien visa diena . Vnz mano vaiko draugas 18 -ika tik suejo, jis 13 jau mamos neturejo, augino ji tetis , o praeita savaite ir tetis mire nuo smegenu vezio . Na negaliu, kaip to vaikinuko gaila, gera tvarkinga seima, turi broliu ir seseri trp vyresnius, bet vistiek man asaros byra. Vaikystej mama prarado, dabar tetis... . O vaikinukasd saunuolis, mokytis istojo, specialybe pasirinkes, vnz plysta sirdis pagalvojus .
QUOTE(cambala @ 2013 09 06, 21:58)
Va taip ir yra. Kartais pagalvoji velniop tuos kelis litus, nes kiek reikia laiko ir nervu viska irodyti ir apeiti kol popierius surenki . O kad ir surenki tuos popierius ir d: .
Mano mama irgi tik metams gavo ir daugiau nesiruošiu nervų gadinti...
Šiandien buvo mūsų babūnės skalbimo diena.Ir ją prausė MB, tad nuo maudynių neišsisuko ,o dar pilną triobos generalinę padarėm
Gal kam pravers, kas ieško naujo ANTČIUŽINIAI
Taip ir gyvenam ,rutina
QUOTE(merga @ 2013 09 19, 18:13)
Taip ir gyvenam ,rutina
Ar gausit vieta i slaugos namus?
Bet ziuriu tau labai avytes patinka . Dabar jau kita avatare sedi .Gal avis pagal horoskopa?