Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

QUOTE(merga @ 2013 04 23, 19:25)
pralenda ji visur tik ''neturi apetito"  doh.gif ,mano sūnus "drakonas"jau megėjas virtuvėje paslankioti,bet čia tai perspjauna visą mano šeima ir varo,kad alkana  blink.gif

Man taip nusibodęs klausimas "kas valgyti?", kurį girdžiu kasdien n kartų, nes nė vienas vaikas nesivargina net šaldytuvo atsidaryti... O mama šiandien bado streiką paskelbė, bet dėl to nesijaudinu...Prikrėtė ji komedijų, visus sunervino šiandien, tai vaidina dabar įsižeidusią...Rytoj apetitas grįš...
Atsakyti
QUOTE(jolantoska @ 2013 04 22, 16:15)
Žinau kur arčiau gali su šluota prasinešt hihihi.gif

O mamai neblogai, su vaikštyne vaikštinėja jau kaip didelė. Bando šiek tiek savarankiškai, bet nelabai dar leidžia. O pačia slauga ir priežiūra patenkinta ir ji ir aš. Personalas labai šaunus.

O ar nesakiau: nesistengia slaugos ligoninej ju numarinti specialiai, tikrai nesistengia drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mes buvom laaabai patenkinti, ko nepasakysim apie seneliu namus blush2.gif Pinigus nutresti-tai patys pirmi, o maistas prastas, maudo tik karta per menesi doh.gif jokiom vaikstynem neuzsiima, kojos atrofavosi is viso, net nepasedi pati, pampersus keicia du-triskart dienoj, nesvarbu, kad apsidirbo, nekeis, kol neateis laikas doh.gif
Ir pati mociute asaroja, namo prasosi arba sugrazinti atgal i slaugos ligonine. verysad.gif Ir sazine grauzia, ir salygu pasiimti nera. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 24 balandžio 2013 - 07:20
o i slaugos ligonine nera salygu atgal ir???
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 04 23, 23:06)
Man taip nusibodęs klausimas "kas valgyti?", kurį girdžiu kasdien n kartų, nes nė vienas vaikas nesivargina net šaldytuvo atsidaryti... O mama šiandien bado streiką paskelbė, bet dėl to nesijaudinu...Prikrėtė ji komedijų, visus sunervino šiandien, tai vaidina dabar įsižeidusią...Rytoj      apetitas grįš...

drinks_cheers.gif laabai pažįstama biggrin.gif ,tai tik vieną dieną strikuoja ,ma-oka,mūsų bobins tai jau kaip "įsi-eidžia ,eina per kaimą lodama,kad alkana smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 24, 08:20)
O ar nesakiau: nesistengia slaugos ligoninej ju numarinti specialiai, tikrai nesistengia drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Mes buvom laaabai patenkinti, ko nepasakysim apie seneliu namus blush2.gif
Ir pati mociute asaroja, namo prasosi arba sugrazinti atgal i slaugos ligonine. verysad.gif Ir sazine grauzia, ir salygu pasiimti nera. verysad.gif

Dabar tai jau kitaip ,bet 10 m atgal MB babunėlė mirė nuo bado seneli namuose. Jo artimieji vėliau ne vienus metus bylinėjosi su tais namais,kol bylą laimėjo.
Padetis be išeities. Bet
Atsakyti
su tais senelių namais tai jau kaip į kokius pataikai.
MB vienas dėdė ten toks, tai dabar ten gyvena ir bujoja. Buvo savo laiku šioks toks verslininkas. Mandras baisiai. su žmona išsiskyrė, per mergas ėjo, vaikai jo žinoti nenori. Tai dar pakankamai jaunas būdamas pats savo noru pardavė namus ir išėjo į senelių namus gyventi. Salygos geros, kambarį pats susiremontavo. Ten dar ir dvi mergas pakeisti sugebėjo lotuliukas.gif Ir pasakojo pats, kad geriau jam ir nereikia. Valgyti pagamina, apskalbia, vaistus suduoda ( cukraligę turi) apšokinėja, aptvarko. Vaikšto sau su baltu kostiumu, po svečius važinėja ir dėl nieko nesirūpina.
Atsakyti
Nesuprantu . Šiandioen tik pakeičiau sauskelnes , sugirdžiau vaistus , o raumenų skausmas toks lyg būčiau porą valandų sunkius svorius tampiusi . Reikia eiti tvarkyti kiemą - negaliu prisiversti . unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 24 balandžio 2013 - 10:13
Sveikos,
senokai cia buvau, gyvenam taip pat, naujienos tik tokios, kad buvom su vyru pailseti(nes stogas grynai slysti pradejo). Mama buvo su mano vaiku, nakti ateidavo pernakvoti pas mus mano brolis (kategoriskai atsisake mama pasiimti dviem savaitem pas save, motyvuodamas, kad vietos nera lotuliukas.gif pas juos), dar dienos metu buvau pasamdzius aukle(kol vaikas mokykloje, kad nepalikti mamos vienos). Nu ka, pragyveno be musu dvi savaites, tik mama iskritus buvo, greitoji i ligonine buvo nuvezus, bet negulde, aciu Dievui, viskas kaip ir nieko.
Namuose vel ta pati rutina, mamai su protu visai nekaip, sneka, nusisneka, vakar labai uzsinorejau parduotuviniu dickukuliu. Nupirkau maisa, isviriau, sau du isidejau, mamai viena, paragavo, sako- ''cia neskanu, noriu tokiu kaip tu valgai, nes tu valgai tarkuotu bulviu, o man idejai virtu'' doh.gif . Jau nebeimu aiskinti ir irodineti, sakau - nepatinka- nevalgykit...
Tvarkausi teismo keliu globa. Siandien skambino is socialinio, sake ryt ateis mano mama apklausinet, kazkoki buties akta surasyti. Gal kas galit pakomentuoti kas cia per daiktas tas buties aktas?
Dar galvoju kosmaras manes laukia po tu soc darbuotoju apsilankymo. Mama kaip tycia pas gydytojus ir prie svetimu buna kartais pusiau normali, sugeba issisukti, o tai jei ta soc. darbuotoja ateis ir ryt pasakys, kad dukte nori ja neveiksnia pripazinti ir globa susitvarkyti doh.gif ... Tai vel bus kosmaru kosmarai ir bemieges naktys...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 04 24, 11:31)
Sveikos,
senokai cia buvau, gyvenam taip pat, naujienos tik tokios, kad buvom su vyru pailseti(nes stogas grynai slysti pradejo). Mama buvo su mano vaiku, nakti ateidavo pernakvoti pas mus mano brolis (kategoriskai atsisake mama pasiimti dviem savaitem pas save, motyvuodamas, kad vietos nera lotuliukas.gif pas juos), dar dienos metu buvau pasamdzius aukle(kol vaikas mokykloje, kad nepalikti mamos vienos). Nu ka, pragyveno be musu dvi savaites, tik mama iskritus buvo, greitoji i ligonine buvo nuvezus, bet negulde, aciu Dievui, viskas kaip ir nieko.
Namuose vel ta pati rutina, mamai su protu visai nekaip, sneka, nusisneka, vakar labai uzsinorejau parduotuviniu dickukuliu. Nupirkau maisa, isviriau, sau du isidejau, mamai viena, paragavo, sako- ''cia neskanu, noriu tokiu kaip tu valgai, nes tu valgai tarkuotu bulviu, o man idejai virtu'' doh.gif . Jau nebeimu aiskinti ir irodineti, sakau - nepatinka- nevalgykit...
Tvarkausi teismo keliu globa. Siandien skambino is socialinio, sake ryt ateis mano mama apklausinet, kazkoki buties akta surasyti. Gal kas galit pakomentuoti kas cia per daiktas tas buties aktas?
Dar galvoju kosmaras manes laukia po tu soc darbuotoju apsilankymo. Mama kaip tycia pas gydytojus ir prie svetimu buna kartais pusiau normali, sugeba issisukti, o tai jei ta soc. darbuotoja ateis ir ryt pasakys, kad dukte nori ja neveiksnia pripazinti ir globa susitvarkyti doh.gif ... Tai vel bus kosmaru kosmarai ir bemieges naktys...

sweikos 4u.gif aciu uz naujus namucius thumbup.gif senei jau buvau cia blush2.gif
nebijok ten jos duos klausimu , ir bus matyt ka ji ten paklausines , surasys kaip gyvena kas priziuro nu ir t.t , o paskui teismas pasiima is gydytojo kortele ir sprendzia del teismo ekspertizes mirksiukas.gif nesuk galvos bus viskas gerai nes as jau savo tetes susitvarkiau neveiksnuma ax.gif

bet dabar ar cia kad pavasaris ar pilnatis tiek man krusa jis prota kad vakar gal ir negrazei pasakiau bet jau neisturejau sakau nutilk nes pasmaugsiu verysad.gif o jis man sako uz ka ???? negaliu merginos jau stogas vaziuoja ir pavargau nuo visko ....... o dar galo nematyt ......kita syki pagalvoju ........bet.......

Atsakyti
Aisku, kad nervai nelaiko... Mano mama isvis paskutinias dienas agresyvi, gal kol musu nebuvo tai svetimas zmogus (aukle) kazkiek pokycio smegenims dadejo..., nezinau, gal menulis veikia, bet jau nezinau ar teisingi mano sprendimai su ta prieziura ar ne(cia as savo vaiko atzvilgiu galvoju), na bet kitaip nieko nebus, vis tiek ji man mama, i jokia prieglauda aisku neduosiu, bet veikia mane jau nezmoniskai jos palinkejimai ir nusisnekejimai... Man linki, kad mane suparalyzotu ir as apakciau, mano vaikui pranasauja avarija doh.gif ... Jau drabuziu savo is spintos negaliu paimti, nes ka tik issitraukiu - tai viskas jos(nors as rubus XS ir S dydzius nesioju) doh.gif ...
Atsakyti
cambala-plekšnyte,aš tau į AŽ įmesiu tą aktą,paskaityik ir nusiramink jei kas neaišku klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 04 24, 15:37)
cambala-plekšnyte,aš tau į AŽ įmesiu tą aktą,paskaityik ir nusiramink jei kas neaišku klausk  mirksiukas.gif

Aciukas tau diiidelis, drauge 4u.gif , jau perkaicau zinute. Tokiu klausimu(jei mano mamos kas ir klaustu, mano mama nesugebetu atsakyti, nes nieko nesuprastu, ziuretu ir rodytu i mane)... Tai kad as dabar rami smile.gif .
Jurgyyta, kiek laiko tavo tetis jau serga(kiek laiko slaugai ir prizuri)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 24 balandžio 2013 - 18:52
o sakykite katros tvrakotes globa kiek lt iseina??? vistiek ten mokama jauciu teismas,ar pazymos kokios.....
ir sakykite,man tai ji mociute,ar jos vaikai turetu dalyvauti teisme? nekistu kojos kad ji man mociute....
Atsakyti