Sveikos,
senokai cia buvau, gyvenam taip pat, naujienos tik tokios, kad buvom su vyru pailseti(nes stogas grynai slysti pradejo). Mama buvo su mano vaiku, nakti ateidavo pernakvoti pas mus mano brolis (kategoriskai atsisake mama pasiimti dviem savaitem pas save, motyvuodamas, kad vietos nera
pas juos), dar dienos metu buvau pasamdzius aukle(kol vaikas mokykloje, kad nepalikti mamos vienos). Nu ka, pragyveno be musu dvi savaites, tik mama iskritus buvo, greitoji i ligonine buvo nuvezus, bet negulde, aciu Dievui, viskas kaip ir nieko.
Namuose vel ta pati rutina, mamai su protu visai nekaip, sneka, nusisneka, vakar labai uzsinorejau parduotuviniu dickukuliu. Nupirkau maisa, isviriau, sau du isidejau, mamai viena, paragavo, sako- ''cia neskanu, noriu tokiu kaip tu valgai, nes tu valgai tarkuotu bulviu, o man idejai virtu''
. Jau nebeimu aiskinti ir irodineti, sakau - nepatinka- nevalgykit...
Tvarkausi teismo keliu globa. Siandien skambino is socialinio, sake ryt ateis mano mama apklausinet, kazkoki buties akta surasyti. Gal kas galit pakomentuoti kas cia per daiktas tas buties aktas?
Dar galvoju kosmaras manes laukia po tu soc darbuotoju apsilankymo. Mama kaip tycia pas gydytojus ir prie svetimu buna kartais pusiau normali, sugeba issisukti, o tai jei ta soc. darbuotoja ateis ir ryt pasakys, kad dukte nori ja neveiksnia pripazinti ir globa susitvarkyti
... Tai vel bus kosmaru kosmarai ir bemieges naktys...