QUOTE(karapuzike @ 2013 08 29, 08:53)
Sveikute, nu va jau mėnuo kaip į darbą išėjo. Nėra kaip naujas aišku. Matau, kad truputi paskauda. Bet pats sako, kad jam viskas gerai ir kad viskuo patenkintas. Pernai pasimokiau - laksčiau globojau naktymis nemiegojau dabodama, o atgal gavau kaltinimus, kad ją skriaudžiau ir nesirūpinau ir ji buvo kaip kalėjime. su ašaromis pas MB brolį išlėkė. Tai va dabar tegu tas brolis toliau pasiima. Man pofik
Negąsdinu ,bet skaudės nuolat
,pagal save sakau. PO mano pasisakymo plačiai giminei, nė viena dūšia pas mūsų babūnę nebeatvažiuoja
.
Rezgu planą-huliganą,babcę gruodį į slaugos ligoninę paguldyti
juolab,jei pastvirtins mano spėjimai,man reiks daug laisvo laiko
Papildyta:
QUOTE(Garmina @ 2013 08 29, 09:28)
jo ....
aš vis svarstau, gal aš kokia nenormali, neišauklėta, bet kodėl tokia kvaila situacija gaunasi
Vienas koks "bujojantis" senolis sugadina gyvenimą krūvai žmonių.
Giminės susipyksta dėl jų priežiūros,šeimoje įtampa, stresas, namiškiai pratrūksta iš nervų, pradeda vienas kitą kaltint nebūtais dalykais. Susinervuoji, pakeli balsą ant močiutės, MB pyksta ant manęs ko aš ją skriaudžiu ir t.t.
Tie kas slaugo niekur nebegali kartu išeit, išvažiuot, visur po vieną arba namie priverstinai sėdi. Ir taip ne metus ir ne du, gali ir 20 metų praeit.
O tada jau ir patys būsim seni, pakrikusiais nervais, be sveikatos ir tapsim našta savo vaikams...
Sveika atvykusi į realybę
,bet turi išmokti savo laiką skirti ir sau. Nes mūsų slaugomi asmenys būtent jausmais,veiksmais manipuliuoja. Išmokit į dugeli smulkmenų nebekreipti dėmesio
Papildyta:
QUOTE(karapuzike @ 2013 08 29, 10:27)
oi kad jie su giminėm santykius sugadina tai 150 procentų. eina ir visiems bėdavojasi. O realiai visi savo reikalus palikę bėga ir apie ją šokinėja. Aš atvažiuoju, tai apie kitus giminaičius loja kad net saldu ( tai įsijungiu žoliapjovę ir varau apie trobą visą dieną, kad birbtų ir negirdėčiau ). Atvažiuoja kitos giminės, tai net apsiseiliojusi loja apie mane ir likusius. visi blogi, visi baisūs. Ji viena čia pati geriausia ir nuostabiausia ir neįvertinta žvaigždė.
, sakai žoliapjovę įsisjungi
. maniškis tai zeimerį