QUOTE(vildar @ 2013 08 29, 06:57)
Sveika,
O per kiek laiko daugmaž močiutė atsistatė? Nes mano mamai prieš du metus buvo insultas- tai jokio progreso per tuos 2 metus. Suparalyžuota ir nekalba
Mano mamai 75m. Aš kartais noriu nusišauti, taaaaip sunku
Ačiū, už palaikymą visoms
Nes jo labai jau reikia, vakar vakare tokią fūgą sukėlė, kad baisu, ji maždaug sėdi čia kaip kalėjime (nors užvakar buvome Ikea, tai visą parduotuve praėjo pati, veži pasižmonėti visur kur pats važiuoji) niekas jos neaplanko kaip savuose namuose buvo ir t.t. reikėjo man ir valerijono geros dozės ir trental gėriau ir dar visokių papildų, nes ranka pradėjo tirpti matomai nuo nervų... nežinau gal kokiai savaitei į slaugos ligoninę guldyti, kad pamatytų, kad geriau nei namie nebus...Juolab kad jai sąlygos tikrai geros, savas kambarys, tualetas atskiras jai, ir namuose būna viena retai, vis kas nors būna, aš pati mokytojauju, tai grįžtu tikrai ne po pilnos dienos darbo, o po kelių h...
O atstatė ją reabilitacija Valakupių, ten ji buvo net 3 kartus, pirmą kartą kai atvežėme, tai sakė be šansų kad ji vaikščios, nes ir metai ir taip stipriai suparalyžiuota, pirkome geriausius vaistus, papildus ir po poros savaičių pradėjo įsikibus eiti, vėliau tiesiog reikalavau poliklinikoje tos reabilitacijos, nes kaip sakė priklauso, bet aišku sakė ką ji ten veiks, bet jai išėjo į naudą, dabar geria tik Vinpocetine, dar plavix ir ciral 20(nes jei neišgeria jo tai verkia ir panika būna) bet pykčio ko tai nenuima jis
, o galėtų... Spaudimas kaip pas jauną, būna tik nelaiko šlapimo ir pridirba rimčiau visur... paskutinis atvejis tai visą kambarį apdirbo išvežėme ir kilimą į valyklą, patalus ir rūbus tiesiog metu lauk
Tai va tokie mūsų reikalai, šiandiena dar neatsikėlus, nes miegoti mėgsta ilgai, o aš tiesiog nežinau kaip ir kalbėti po vakar dienos jos keltų vėjų, dar klausimas ar ji pamena ką sakė...
Papildyta:
QUOTE(Garmina @ 2013 08 29, 08:28)
jo ....
aš vis svarstau, gal aš kokia nenormali, neišauklėta, bet kodėl tokia kvaila situacija gaunasi
Vienas koks "bujojantis" senolis sugadina gyvenimą krūvai žmonių.
Giminės susipyksta dėl jų priežiūros,šeimoje įtampa, stresas, namiškiai pratrūksta iš nervų, pradeda vienas kitą kaltint nebūtais dalykais. Susinervuoji, pakeli balsą ant močiutės, MB pyksta ant manęs ko aš ją skriaudžiu ir t.t.
Tie kas slaugo niekur nebegali kartu išeit, išvažiuot, visur po vieną arba namie priverstinai sėdi. Ir taip ne metus ir ne du, gali ir 20 metų praeit.
O tada jau ir patys būsim seni, pakrikusiais nervais, be sveikatos ir tapsim našta savo vaikams...
Aš jau čia filosofuoju, kad ne jie sėdi kaip kalėjime, o MES... nes niekur tikrai negalime išvažiuoti toliau savo miesto