Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 08 24, 07:31)
sveikos... oi bajeriu paskaldete... as vis skaitau negaliu nuo jusu dar atsiplesti. atrodo su mociute vis gyvenu... nors realybe kitokia. as dirbu ale,mociute tokia priziuriu. ale tik iki rugsejo 2d. nes grys jos senoji aukle. vasara as tik ir tariausi... tai jau 3men kai dirbu. iskart po laidotuviu pradejau. bunu nuo 9 iki 15h pas ja.

O ka priziuri, irgi demencine?
Atsakyti
Nu, o pas mus šįryt babūnia stojosi iš lovos ir nukrito doh.gif Tai dabar jau sakė, kad čia mirties priepuolis buvo doh.gif Pirmą kartą taip, bet greičiausia tik šiaip galva atsistojus apsisuko. Beeeet, bent jau persirengė naujais drabužiais be jokių priekaištų thumbup.gif Vėl kažkiek laiko ramu bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bishojo @ 2013 08 24, 11:47)
Nu, o pas mus šįryt babūnia stojosi iš lovos ir nukrito  doh.gif Tai dabar jau sakė, kad čia mirties priepuolis buvo  doh.gif Pirmą kartą taip, bet greičiausia tik šiaip galva atsistojus apsisuko. Beeeet, bent jau persirengė naujais drabužiais be jokių priekaištų  thumbup.gif Vėl kažkiek laiko ramu bus  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,mirties priepuolis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,maniškė 20 metų merdėj kiekevieną dieną ir niekap nenuimršta lotuliukas.gif
Atsakyti
atiduodu Vilniuje vaistukus:
Axura apie 20 tablečių
Warfarin Grindex (ružavas) 1 indelis
Spirix 25 mg. 2 indeliai
Į az arba el.paštu lika28@one.lt
Atsakyti
nea priziuriu 88m senole. sunkiai vaiksto,bet taip viskas ok.
Atsakyti

Mano babule isveze i baznycia
As namuose viena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kaip gera kai nieks is paskos nelaksto, nezyzia, pro plysi neseka ka darau
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2013 08 25, 12:06)
Mano babule isveze i baznycia
As namuose viena thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kaip gera kai nieks is paskos nelaksto, nezyzia, pro plysi neseka ka darau
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai baznycioj dabar paskui kuniga lakstys ir zys doh.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 08 24, 00:19)
Aš saviškaei naudoju Čia .Mes prikom naujas,o merginos tokias rado pigiakuose  mirksiukas.gif

Rodo, kad klaida. neatidaro puslapio. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 08 25, 19:52)
Rodo, kad klaida. neatidaro puslapio.  verysad.gif

dabar pabandyk Paklodes
aš pirkau padėvėtuose po 5-7 Lt
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2013 08 26, 08:03)
dabar pabandyk Paklodes
aš pirkau padėvėtuose po 5-7 Lt

Ačiū, ačiū. Sakykit, o frotinės ar neskatins pragulų atsiradimo. Pagal ką rinktis tas paklodes?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 08 26, 10:10)
Ačiū, ačiū. Sakykit, o frotinės ar neskatins pragulų atsiradimo. Pagal ką rinktis tas paklodes?

aš negaliu patart, nes mano bobulė neguli, ji laksto. verysad.gif Naudojam tik nakčiai
Be to, aš ant jos dar paklodę užtiesiu, kurią ir skalbiu dažiau. O ta apsauginė paklodė daugiau dėl čiužinio apsaugos, nepersigeria, nesmirda.
Atsakyti
Sveikos, ir mes su šeimyna prižiūrime mano močiutę, kuriai jau bus greitai 87 m., ji yra po insulto jau 4 m bet atsistatė neblogai, pavaikšto su lazda, bet visokių avarijų būna, iki viso kambario pridergimo, valai valai (nieko nesitiesia, nesideda pampersų), dabar maistas negeras ar vaistai, vitaminai, žodžiu pastoviai kas nors negerai... jau prie savo 38 m. turiu ir pati insultą ir kitų ligų, smagu, negaliu nesinervinti, nesigauna sad.gif Kai labai retai kas pasikviečia (per metus kartą kokį pasisvečiuoti ją pas save ) tai pastebėjau, taip gerai jaučiuosi, atrodo gyvenimas sužydi kitomis spalvomis sad.gif Bet yra kaip yra...
Atsakyti