Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

QUOTE(cambala @ 2013 08 20, 12:07)
Laba,
bet as ne tavo vyro sesuo, tai kad nepriimk asmeniskai mirksiukas.gif .

oi ne.. jokiu būdu nepriimu asmeniškai
kiek žmonių - tiek situacijų
netgi ta pati situacija vienaip atrodo žiūrint iš savo pusės, kitaip - iš vyro sesers
Nors tikrai galiu pripažinti, metus viena pabuvusi su mūsų ligonę, aš greičiausiai pati išprotėčiau. Laimė, kad dar į darbą išeinu...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 08 20, 12:07)
Laba,
bet as ne tavo vyro sesuo, tai kad nepriimk asmeniskai mirksiukas.gif .
Mane purto ir purtys, nes ne tokia situacija yra kaip pas jus.
Man kai apie pencijas kalba - keistai atrodo. Daug kas galvoja, kad va pasiima tevus ar senelius ir kartu pensija bigsmile.gif , o is tos pensijos valgo, poilsiauja ir dar nama su naujutelaiciu BMW garaze turi thumbup.gif .
Papildyta:

O man brolis tiek pasmokslauja, kad tokiems ligoniukams darbo reikia duot, sako dirbs - tai ir nesirgs lotuliukas.gif .

Kiekviena istorija tiek sava ,tiek svetima.Jose galima rasti ir kažko pažįstamo ir naujo mirksiukas.gif
Nusiramink ir pabandyk pažvelgt iš kitos pusės . Tavo mama,kad ir daro tau ir tavo šeimai rūpesčių,bet pati supranti,kad viena diena tai baigsis. Ir kaip sunku ir nepakeliama būtų judam ,krutam ir gyvenam toliau.
Pensijos pensijos- kad būtų jos tūkstantinės biggrin.gif ,tada ir slaugės čiki piki būtų ,o ir gal naudotume jas hihihi.gif ,bent jau prie maniškės skatikų reikia kas mėnesį gerokai pridėti mirksiukas.gif ,o be to asmeniškai aš BMW nemėgstu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Mūsų garaže laikau renkamus daiktus labdarai,o mūsų mašinikė tenkinas aikštele kieme po langu ar karšta ar šalta doh.gif biggrin.gif
Tu, kokį kartą paklausk brolio,kokį darbą mūsų babūnėm gali pasiūlyti konkrečiai biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O as BMW labai megstu, na jau M6 super ax.gif . Bet kam mocia kam dukte lotuliukas.gif /
O jei rimtai - garaze laikai daiktus labdarai. Ieskai kam atiduoti ar kaip? Is smalsumo klausiu. Esme tame, kad mamos turtus metem(na nenusisneku, bet du pilni kambariai keliavo tiesiai i siukslyna), caritas nuvezem - tai sake reik isplautu ir islygintu(ten ir drabuziai visokie buvo ir puodai ir tapetai ir kailiniai doh.gif (na nesuesti kandziu, bet kralikiniai, nauji ''made in China''). Tai kai mums Carite pasake, kad reik tik be skyliu, isplautu ir islygintu, - nusispjovem ir viska metem i konteinerius. Nes mums laikas brangus, remontuotis reikia. Tai but zinota - apsimokietu tikrai tau su savo klendarieta atvaziuot iki musu. Dabar jau mazai ko belike ismetimui, na yra kelios uzuolaidos, gintariniai paveisleliai(gal 30 vnt) keliolika leksciu ir keli porcleniniai puodelai(brangus, bet nu nereik ju niekam). Labdara uzsiimineti laiko nera, draugei bandziau atiduot in pa deveskes, bet labai uzsigriozdinus, jauciu reiks i konteinerius... O is ten ziuriu labai greit isnesa. Bet tai pinigais kiek paskaiciuoju doh.gif po tokiu ismetimu doh.gif , tai vel verda viskas viduj - mama galejo i kurortus kas tris menesius vazinet(viskas iskaiciuota).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 20 rugpjūčio 2013 - 23:25
QUOTE(cambala @ 2013 08 21, 00:23)
.. jauciu reiks i konteinerius... O is ten ziuriu labai greit isnesa. Bet tai pinigais kiek paskaiciuoju doh.gif  po tokiu ismetimu doh.gif , tai vel verda viskas viduj - mama galejo i kurortus kas tris menesius vazinet(viskas iskaiciuota).

o tu iš Panevėžio, ar klystu?
Mūsų caritas žemiau kritikos, bandžiau atiduot gerus daiktus, be šansų.
Tai buvau radusi 2 labdaros organizacijas viena Kniaudiškėse mielai priėmė viską ką padoresnio nešiau, kita organizacija ima tik vaikų ir moterų rūbus problemiškoms šeimoms. Bet tos kontaktus pamečiau.
Aišku, pinigėliai negrįžo, bet ant širdies ramiau, kad gal kokiam vargšui į naudą.
Konteinerius žinoma irgi patuština, bet ta publika ir taip gerai apsirūpinus.
Dar bandžiau kai ką į komisus priduot, tik ten rizika, sumoki už daiktų priėmimą, o parduos-neparduos neaišku. Taip gali ir į minusą išeit.
Papildyta:
Šiąnakt mūsiškei sauskelnės neatlaikė, paklodė sušlapo, tai ryte slaugei skundėsi (dar pasitikrino ar aš nematau mirksiukas.gif ): "va matai kokie jie, man šlapią paklodę paklojo, kad susirgčiau" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 08 21, 00:23)
O as BMW labai megstu, na jau M6 super ax.gif . Bet kam mocia kam dukte lotuliukas.gif /
O jei rimtai - garaze laikai daiktus labdarai. Ieskai kam atiduoti ar kaip? Is smalsumo klausiu. Esme tame, kad mamos turtus metem(na nenusisneku, bet du pilni kambariai keliavo tiesiai i siukslyna), caritas nuvezem - tai sake reik isplautu ir islygintu(ten ir drabuziai visokie buvo ir puodai ir tapetai ir kailiniai doh.gif (na nesuesti kandziu, bet kralikiniai, nauji ''made in China''). Tai kai mums Carite pasake, kad reik tik be skyliu, isplautu ir islygintu, - nusispjovem ir viska metem i konteinerius. Nes mums laikas brangus, remontuotis reikia. Tai but zinota - apsimokietu tikrai tau su savo klendarieta atvaziuot iki musu. Dabar jau mazai ko belike ismetimui, na yra kelios uzuolaidos, gintariniai paveisleliai(gal 30 vnt) keliolika leksciu ir keli porcleniniai puodelai(brangus, bet nu nereik ju niekam). Labdara uzsiimineti laiko nera, draugei bandziau atiduot in pa deveskes, bet labai uzsigriozdinus, jauciu reiks i konteinerius... O is ten ziuriu labai greit isnesa. Bet tai pinigais kiek paskaiciuoju doh.gif  po tokiu ismetimu doh.gif , tai vel verda viskas viduj - mama galejo i kurortus kas tris menesius vazinet(viskas iskaiciuota).

Esu įkurūsi labadaros-paramos asociaciją Klaipėdos apskrity,nors jau ir visoje LT prsisdedam doh.gif smile.gif mirksiukas.gif .
Na, va kaip gaila.O juk baldai ir daiktai būtų kam nors dar pravertę tongue.gif .
Jei turi ką dovanojamo ar atiduodamo rašyk man savo kontaktinį nr. į AŽ dėl susitarimo ir koks miestas. Žmonės gyvena sunkiai ir patys mielai pasiima ypatingai jaunos šeimos ar seni žmonės ,
O jei įdomu kuo užsiemu, bent syk pasmalsauk kas slepiasi po mano parašu biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Garmina @ 2013 08 21, 07:54)
o tu iš Panevėžio, ar klystu?
Mūsų caritas žemiau kritikos, bandžiau atiduot gerus daiktus, be šansų.
Tai buvau radusi 2 labdaros organizacijas viena Kniaudiškėse mielai priėmė viską ką padoresnio nešiau, kita organizacija ima tik vaikų ir moterų rūbus problemiškoms šeimoms. Bet tos kontaktus pamečiau.
Aišku, pinigėliai negrįžo, bet ant širdies ramiau, kad gal kokiam vargšui į naudą.
Konteinerius žinoma irgi patuština, bet ta publika ir taip gerai apsirūpinus.
Dar bandžiau kai ką į komisus priduot, tik ten rizika, sumoki už daiktų priėmimą, o parduos-neparduos neaišku. Taip gali ir į minusą išeit.
Papildyta:
Šiąnakt mūsiškei sauskelnės neatlaikė, paklodė sušlapo, tai ryte slaugei skundėsi (dar pasitikrino ar aš nematau  mirksiukas.gif ): "va matai kokie jie, man šlapią paklodę paklojo, kad susirgčiau" doh.gif

Klausai ,paieškok (labdarynuose) ar jei gali nusipirkt naują,neperšlampamos paklodės mes tokią saviškei esm įtaisę iš Čia ir dabar jei atsitinka kada kokia bėda,čiužinys ir lova sausa ,o ir babusia mūsų neturi ko pliurpti biggrin.gif
Atsakyti
Aha, is Panevezio. Man tai keista su tuo musu caritu g.gif . Mandri ir salygas kelia. Sneku ne tik apie tuos skurlius, bet vyro darbo produkcija ten vezem labdarai, tai keistokai ten...
O kur Kniaudiskese yra labdara? Skurliu keli maisiokai gal bus, kazkokie niekniekiai taip pat trukdo remontuotis. Tai prosali vaziuojant galetumem ir uzvezt. Vis geriau jei kazkam neturinciam papuls, negu konteinerininkam.
Apie darba, tai ko ten to brolio ir beklausti lotuliukas.gif , greiciau jau i Darbo birza nuvaryt ir paklaust lotuliukas.gif . Sedi mano mama ir ziuri i vienna taska, jei duociau kokias bulves tokioj busenoj skust - sedetu su bulve rankose. Baisu verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 08 21, 15:38)
Aha, is Panevezio. Man tai keista su tuo musu caritu g.gif . Mandri ir salygas kelia. Sneku ne tik apie tuos skurlius, bet vyro darbo produkcija ten vezem labdarai, tai keistokai ten...
O kur Kniaudiskese yra labdara? Skurliu keli maisiokai gal bus, kazkokie niekniekiai taip pat trukdo remontuotis. Tai prosali vaziuojant galetumem ir uzvezt. Vis geriau jei kazkam neturinciam papuls, negu konteinerininkam.
Apie darba, tai ko ten to brolio ir beklausti lotuliukas.gif , greiciau jau i Darbo birza nuvaryt ir paklaust lotuliukas.gif . Sedi mano mama ir ziuri i vienna taska, jei duociau kokias bulves tokioj busenoj skust - sedetu su bulve rankose. Baisu verysad.gif .

Aš tau brūkštelėjau į AŽ,na ir lauk karvelių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 08 21, 15:38)
O kur Kniaudiskese yra labdara?

Keli kontaktai Labdara
dar kažką buvau užsirašiusi, kai rasiu - pranešiu.
O Kniaudiškėse buvo Projektuotojų 22, jei dar neišsikėlė
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 08 20, 18:13)
Kiekviena istorija tiek sava ,tiek svetima.Jose galima rasti ir kažko pažįstamo ir naujo  mirksiukas.gif
Nusiramink ir pabandyk pažvelgt iš kitos pusės . Tavo mama,kad ir daro tau ir tavo šeimai rūpesčių,bet pati supranti,kad viena diena tai baigsis. Ir kaip sunku ir nepakeliama būtų judam ,krutam ir gyvenam toliau.
Pensijos pensijos- kad būtų jos tūkstantinės  biggrin.gif ,tada ir slaugės čiki piki būtų ,o ir gal naudotume jas hihihi.gif ,bent jau prie maniškės skatikų reikia kas mėnesį gerokai pridėti  mirksiukas.gif  ,o be to asmeniškai aš BMW nemėgstu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Mūsų garaže laikau renkamus daiktus labdarai,o mūsų mašinikė tenkinas aikštele kieme po langu ar karšta ar šalta  doh.gif  biggrin.gif
Tu, kokį kartą paklausk brolio,kokį darbą mūsų babūnėm gali pasiūlyti konkrečiai  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Mano klientės dukra pasakojo apie savo močiutę ir darbų jai tikrai duodavo - papildavo visą maišą kojinių ir sakydavo, kad reikia jas išrūšiuoti. ir močiutė sėdėdavo valandų valandas jas dėliodama. Darbas aišku neproduktyvus, bet visgi užsiėmimas.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 08 22, 13:10)

Tik nemaniškei schmoll.gif . Norėjo siūti gavo siuvamąją- nebenori, užsimanė verpti: vyras sutaisė jos seną ratelį, nuprikom vilnos- pora dienu pažaidė - numetė, noriu skaityti pririnkau dideliu stambiu šriftu knygų,paparašiau klebono,atvežė-skaityk ,švieskis,taigi ne dalį suplėšė,dalis liko.
Žo vargas su tom mūsų babūnėm doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Buna geriau, buna blogiau. Pas mus va pries kelias dienas vel prasidejo, nemiegojo dvi paras. Sedi ir ziuri i viena taska. Tai tokioj busenoj tu kojiniu tikrai nematys. O kai geriau - tai grikius duodu perrinkt, tai bulves nuskust(bet paskui visaka reik perdaryt is naujo).
Esu buvus praeitais metais rudeni Vilniuj paskaitoj apie demencijas sergancius ligonius. Ten psichiatre pasakojo, kad yra tipo dienos senuku darzelis. Kaip vaiku darzelis. Atvaziuoja autobusas nuo namu zmones paima ir tame darzelyje jie buna visa diena, paskui autobusas po namus atgal isvezioja. Jie ten valgo, yra lovos, gali numigti, organizuojami ivairus uzsiemimai(na pyragus kepa ir t.t.). Tai nemokama, Vilniaus miesto savivaldybe yra gavus kazkokia parama ir tai suorganizavo. Saunu tikrai, kam darbas, kas neturi is ko aukles samdyt.
Bet su ta psichika pas kiekviena kitaip. As zinau, kad mums toks variantas netiktu.
Dar kas keisciausia, kada mama manes nepazista - dar puse bedos, susisneket galima, valgyt aisku reikia per prievarta kist (nes ji neturi piunigu, na kartais maistas buna uznuodytas doh.gif ), o kada sedi ir ziuri i viena taska - tai ji mane pazista (tik aisku galvoja kad ten su jos sunum nelaimes atsitiko). Tai vat kaip su ta psichika.
Atsakyti
oi oi oi vargelis jums... ale kaip fainiai nesu girdejusi apie ta darzeli.
Atsakyti