Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

QUOTE(besitikinti @ 2013 08 12, 18:03)
Aciu, jums uz patarimus....  4u.gif Taip ir padarysiu, paliksiui savo vyrui jo tevu problemas. Siandien vel anyta skambino istisai visur, kur tik yra tel.rysys  Samoningai nekeliau, nes puikiai zinau visus jos dusavimus, rypavimus ir priekaistus.  blush2.gif Manau, daviau daug daugiau nei gavau is ju visu sudejus kartu. Tiesiog pailsesiu  mirksiukas.gif Sekmes, Jums, ir stiprybes  smile.gif

O kodėl mylimas sūnelis mamos su tėvvu neaplanko? O Jūs nemanote,kad reiktų pakeisti taktiką? Pvz : jei turite galimybę spakainiai keliom savaitėm pakeiskite aplinką. Apsistokite pas savo tėvus (brolius,seseris) ar kokią gerą patikimą draugę? Pasikeiskit telefono numerį, tad Jūsų nepersekios anyta. Jums pačiai reikia truputi su savimi pasilikti ir susidėlioti savo prioritetus. Jei turite galimybę pailsėkite nuo Jums įprastos aplinkos. Savigrauža ne pats tinkamiausias sąjungininkas. Manau Jūsų vyras jau ne mažas vaikas ir pats gali pasirūpinti tiek savimi,tiek savo buitimi, juolab,kad iš Jūsų pasisakymo Jūsų santykiai nekokie, Taip pat turėtumėte su savo sutuoktiniu atvirai apie viską pasiklabėti, tai būtų tinkamas būdas išsiaiškinti savo santykius ir padaryti kardinalius sprendimus.
Suprantu,kad tai padaryti nelengva,nes santuokoje pragyventas ne mažas laiko tarpas,bet keistis reikia ir pačiai, tiek keisti savo gyvenimo būdą. Ar nemanote,kad atėjo laikas keisti savo gyvenimo būdą? Juk pati esat gan jauna moteris,kuriai taip pat reikia dėmesio,užuojautos ir supratimo! Manau,kad viską apsvarsčiusi surasite ir savo vertę . Sekmės Jums !
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 08 13, 11:12)
Sveika,mieloji, kaip V. laikosi ,kaip reabilitacija?
Maniškė kol kas ramybės stadijoj.Buvo biški subujavusi,bet MB ją nusodino,o šiaip nauji vaistai matomai ją slopina. Tik pas maniškę apetitas kaip pas kokį besoti jau nebežianu kaip primaitinti. Buvo ir pradėjus reikalauti savo pensijos(pasak jos mes ją" vargšę",apvaginėjam),bet kai užsiutusi įsimečiau į mašiną nuvažiavom į vaistinę ir pati pamatė kiek mokam vien tik už jos vaistus  užsičiaupė, o kur dar maistas,mokesčiai!Tik kariauju su ja dėl higienos. Ją iš maudyti tolygu man numesti 20 kg hihihi.gif. Vaikšto pasmirdus apie patalynės ir jos drabužių skalbimą jau nekalbu  doh.gif . Dabar pats darbymetis ir aplink ją šokinėt nėr kada,okur koncervavimai ,vakavimai  doh.gif

Bet tavo anyta dar reiskia gudri ir suvokianti, jei dar pinigus apskaiciuoja ir pamato kiek vaistinej moki g.gif . Gal nera ji durna, o tik bjauri g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 08 13, 14:35)
Bet tavo anyta dar reiskia gudri ir suvokianti, jei dar pinigus apskaiciuoja ir pamato kiek vaistinej moki g.gif . Gal nera ji durna, o tik bjauri g.gif ?

Žianai yar labai gera rusų patarlė" Tylima liūne velniai veisias" tai čia apie mūsų babcę. Turi bėdų,bet vidina oskarui taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 08 14, 11:45)
Žianai yar labai gera rusų patarlė" Tylima liūne velniai veisias" tai čia apie mūsų babcę. Turi bėdų,bet vidina oskarui taip pat  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Bet apie Jusų šeimos drama su anyta turiu galvoje tai kad ji dar pati žino ko nori(o nori būt prižiūrėta lotuliukas.gif doh.gif ) ir nors tu ką jai... Jei būtų beprotė visiška - nei vaistinej sussigaudytu, nei piniguose cool.gif . O dabar ir cirkinasi, demesio pastoviai turbut reikalauja.
Tokiom marčiom paminklus reik statyt - rūpinasi, nervus gadinas(juk ne paciu mama), o as broliene savo viduj dusioj keikiu(nes anos vyras geras uzaugintas, vyras suuuper), o kaip ta vyro mama gyvena - jai visai neidomu. Tai kaip cia su ta sazine ir vidine ramybe? Mane tai pvz purto nuo mano mamos marcios blush2.gif ..
Atsakyti
Kažkada buvo čia kalba apie ligonių kojų nagus: sukietėjusisu ir t. t.
Gal kas susidūrėte? Kaip prižiūrite? Pasidalinkite patirtimi
Atsakyti
Na as tai kojas mirkau vonelej siltame vandenyje kokiu 15 min, dar eterinio aliejaus ipilu kelis lasus. Nagai suminksteja ir taip juos galima lengviau nukirpti.
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2013 08 15, 07:43)
Kažkada buvo čia kalba apie ligonių kojų nagus: sukietėjusisu ir t. t.
Gal kas susidūrėte? Kaip prižiūrite? Pasidalinkite patirtimi

Jamam "šmirgelį" http://img577.images...6/smirgelis.jpg ir psio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,o jei rimtai ir mirkom su druskom karštam vandenį,o paskui su siuvimo žirklėm kerpam mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2013 08 15, 00:16)
drinks_cheers.gif Bet apie Jusų šeimos drama  su anyta  turiu galvoje tai kad ji dar pati žino ko nori(o nori būt prižiūrėta lotuliukas.gif  doh.gif ) ir nors tu ką jai... Jei būtų beprotė visiška - nei vaistinej sussigaudytu, nei piniguose cool.gif . O dabar ir cirkinasi, demesio pastoviai turbut reikalauja.
Tokiom marčiom paminklus reik statyt - rūpinasi, nervus gadinas(juk ne paciu mama), o as broliene savo viduj dusioj keikiu(nes anos vyras geras uzaugintas, vyras suuuper), o kaip ta vyro mama gyvena - jai visai neidomu. Tai kaip cia su ta sazine ir vidine ramybe? Mane tai pvz purto nuo mano mamos marcios blush2.gif ..

Ne viena marti net apsrikus nagų nekiša nes jos čia nesilanko,o sūnai neavažiuoja,nes neduok die paprašysim,kad pasiimtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus dėl tų nagų 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 08 15, 00:16)
... o as broliene savo viduj dusioj keikiu(nes anos vyras geras uzaugintas, vyras suuuper), o kaip ta vyro mama gyvena - jai visai neidomu. Tai kaip cia su ta sazine ir vidine ramybe? Mane tai pvz purto nuo mano mamos marcios blush2.gif ..

sveikos, vėl po gerų metų jungiuosi prie jūsų
aš irgi marti, ir , manau, kad nuo manęs vyro sesę irgi purto
Ji nedirba, todėl pati pasisiūlė mamą prižiūrėt, po to skundėsi visai giminei kaip jai sunku ir kaip brolis nepadeda.
Neapsikentusi pasiūliau prižiūrėti mamą po 3 mėn, kad ji galėtų pailsėti (ir kas mane už liežuvio traukė verysad.gif , norėjau kaip geriau, išėjo kaip visad...)
Pirmas bandymas pavyko, pabuvo pas mus, po to pas ją vėl, o vėliau, kai aš jau laukiau atvežant, pareiškė, kad žiūrės pati (artėjo šildymo sezonas, o pensija močiutės ne pati blogiausia)
Ir dainelė iš pradžių.... koks brolis kiaulė, kokia aš baisuoklė, kol galų gale atvežė, iškrovė iš mašinos ir pareiškė "dėkit kur norit, po metų pasiimsiu"
Tai va...
dabar turiu rūpestėlį metams, tikiuosi jūsų palaikymo ir patarimų kaip prižiūrėt
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2013 08 20, 11:31)
Ir dainelė iš pradžių.... koks brolis kiaulė, kokia aš baisuoklė, kol galų gale atvežė, iškrovė iš mašinos ir pareiškė "dėkit kur norit, po metų pasiimsiu"
Tai va...
dabar turiu rūpestėlį metams, tikiuosi jūsų palaikymo ir patarimų kaip prižiūrėt

Labas. O po metų NEBATIDUOKIT mirksiukas.gif Kaip bebūtų ji yra vyro mama-gyvas ,kad ir didelis nervų kamuolys,bet žmogus,o ne koks pereinamas prizas. mirksiukas.gif
O dabar, sąžinei nuraminti gi galima ir pačiai "paleisti dūdas' ,apie savo giminaitę ar ne taip biggrin.gif ,kaip sakoma revančas tongue.gif
Kad ir kaip sunku bebūtų ,manau ,kad susitvarkysite. Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 08 20, 11:37)
Labas. O po metų NEBATIDUOKIT  mirksiukas.gif  Kaip bebūtų ji yra vyro mama-gyvas ,kad ir didelis nervų kamuolys,bet žmogus,o ne koks pereinamas prizas.  mirksiukas.gif
O dabar, sąžinei nuraminti gi galima ir pačiai "paleisti dūdas' ,apie savo giminaitę ar ne taip  biggrin.gif ,kaip sakoma revančas  tongue.gif
Kad ir kaip sunku bebūtų ,manau ,kad susitvarkysite. Stiprybės  4u.gif

mintis "paleisti dūdas" kilo ne kartą, bet nusprendžiau nenusiristi taip žemai, dar įstrigo kažkieno frazė "Neatsakydamas kerštu į kerštą apsaugai du žmones - save ir kitą." Saugosiu save mirksiukas.gif
O močiutė gerietė, bet jai Alzheimeris ir blogiausia dabar, kad ji nė minutės nebūna viena. Turi matyt žmogų. Tai darbo metu samdom 2 slauges (po savaitę kiekviena), nes vienai slaugei nervai nelaiko, prašė pakeitimo. Ji pas mus "aktyvistė", nuo ryto 7 iki vakaro bėgioja po namus, neguli, TV nežiūri, neskaito, daryt nieko nebegali, tai bėgioja iš paskos ir stebi ar kas jos nepaliko. Dabar aš suprantu kaip gyvena garsenybės su apsaugininkais... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2013 08 20, 10:31)
aš irgi marti, ir , manau, kad nuo manęs vyro sesę irgi purto
Ji nedirba, todėl pati pasisiūlė mamą prižiūrėt, po to skundėsi visai giminei kaip jai sunku ir kaip brolis nepadeda.
Neapsikentusi pasiūliau prižiūrėti mamą po 3 mėn, kad ji galėtų pailsėti (ir kas mane už liežuvio traukė verysad.gif , norėjau kaip geriau, išėjo kaip visad...)
Pirmas bandymas pavyko, pabuvo pas mus, po to pas ją vėl, o vėliau, kai aš jau laukiau atvežant, pareiškė, kad žiūrės pati (artėjo šildymo sezonas, o pensija močiutės ne pati blogiausia)
Tai va...

Laba,
bet as ne tavo vyro sesuo, tai kad nepriimk asmeniskai mirksiukas.gif .
Mane purto ir purtys, nes ne tokia situacija yra kaip pas jus.
Man kai apie pencijas kalba - keistai atrodo. Daug kas galvoja, kad va pasiima tevus ar senelius ir kartu pensija bigsmile.gif , o is tos pensijos valgo, poilsiauja ir dar nama su naujutelaiciu BMW garaze turi thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(Garmina @ 2013 08 20, 10:53)
mintis "paleisti dūdas" kilo ne kartą, bet nusprendžiau nenusiristi taip žemai, dar įstrigo kažkieno frazė "Neatsakydamas kerštu į kerštą apsaugai du žmones - save ir kitą." Saugosiu save  mirksiukas.gif
O močiutė gerietė, bet jai Alzheimeris ir blogiausia dabar, kad ji nė minutės nebūna viena. Turi matyt žmogų. Tai darbo metu samdom 2 slauges (po savaitę kiekviena), nes vienai slaugei nervai nelaiko, prašė pakeitimo. Ji pas mus "aktyvistė", nuo ryto 7 iki vakaro bėgioja po namus, neguli, TV nežiūri, neskaito, daryt nieko nebegali, tai bėgioja iš paskos ir stebi ar kas jos nepaliko. Dabar aš suprantu kaip gyvena garsenybės su apsaugininkais... doh.gif

O man brolis tiek pasmokslauja, kad tokiems ligoniukams darbo reikia duot, sako dirbs - tai ir nesirgs lotuliukas.gif .
Atsakyti