Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

QUOTE(cambala @ 2013 07 10, 17:15)
Šiandien užpykau. Visus darbus mečiau, mamą kol prišnekinau, aprengiau eit pasivaikščiot, išėjom, porą žingsnių, ji poradėjo mane ižeidinbėt, prost.. ir t.t.... Apsisukau, parvedžiau namo, į lovą tegu miega. Ne, nu visai man nervai nelaiko... Po kelių min klausia: ar nebeisim pasivaikščiot? Ne, jokio noro tikrai neturiu blush2.gif .

Viskas suprantama, labai nesureikšminkite nei savo pojūčių, nei mamos emocijų - pati žinot, tai praeis, po to vėl kartosis - ir taip be galo

Papildyta:
QUOTE(pupik @ 2013 07 11, 15:24)
Viskas suprantama, labai nesureikšminkite nei savo pojūčių, nei mamos emocijų - pati žinot, tai praeis, po to vėl kartosis - ir taip be galo

Tikrai liūdna bus, kai jau norėsit kad mama turėtų bent kokias emocijas, tegu nors tokias, kuriso šiandien sukelia pyktį. Bet emocijų beveik nebebus
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 07 10, 17:15)
Šiandien užpykau. Visus darbus mečiau, mamą kol prišnekinau, aprengiau eit pasivaikščiot, išėjom, porą žingsnių, ji poradėjo mane ižeidinbėt, prost.. ir t.t.... Apsisukau, parvedžiau namo, į lovą tegu miega. Ne, nu visai man nervai nelaiko... Po kelių min klausia: ar nebeisim pasivaikščiot? Ne, jokio noro tikrai neturiu blush2.gif .

cambala. Patarimas: įgnoruok jos pasisiakymus ,praleisk pro ausis,nes toliau dar gražiau bus. Daryk kas reikalinga,nors iš pasiutimo ir norėtus į sieną sutrėkšt. Prisimnk ką nors gražaus mirksiukas.gif Nieko mes nepakeisim,tik pačios žinom,kad sąžinė mūsų pačių rami.

Čia tau ,ypač jei supranti angų kalbą suprasi ką noriu pasakyti mirksiukas.gif http://www.youtube.c...h?v=jQY_QL_wvQU
user posted image
Atsakyti
Ačiū, merga smile.gif .
Na mama manęs nepažista, turbut į kažką ten jai būnu panaši tokiais momemtais... Bet va apie savo sūnų klausia kiekvieną dieną. Vakar nuvažiavau į turgely, nupirkau žemuogių, sumaišiau su medum. Sėdi knibinėja po truputį tas uogas smile.gif , taip gera tokiais momentais smile.gif , po to klausia:''ar broliui davei?''. Sakau, jis čia niekada negyveno, negyvens, nes turi savo šeimą ir butą ir žmoną. Tai, sakau, yra pats ne invalidas, gali pats valgyt ką nori ir kada nori, o be to tegu žmona uogas jam ir perka lotuliukas.gif . Na, atrodo kažko labai jau blogo ir nepasakiau(nors mane tiesiog jau krato apie ta broli klausytis blush2.gif ), o mama vėl mane keikia, kaip aš tokia negera, kaip savo brolio nemyliu doh.gif lotuliukas.gif ir t.t.
Žinau, kad tai liga, reikia su tuo tvardytis. Turbūt gyventų pas brolį, tai gal apie mabne taip klausinėtų bigsmile.gif .
Atsakyti
Ne, neklausinėtų... Kažkodėl mamoms ypatingai svarbus yra sūnus...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 07 12, 13:16)
Ne, neklausinėtų... Kažkodėl mamoms ypatingai svarbus yra sūnus...

drinks_cheers.gif Net nezinau ar taip. Turiu tik viena vaika - sunu, - todel jis man pats brangiausias, graziausias ir geriausias.
Cia kaip is to posakio 'kurio nera - tas geriausaioas'' lotuliukas.gif doh.gif .
Velniop tuos ''geriausius'', svarbu mama gyva, dar juda, o jau su galvos problemom reiks kazkaip susitaikyt smile.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 12 liepos 2013 - 21:09
QUOTE(cambala @ 2013 07 12, 22:07)
drinks_cheers.gif Net nezinau ar taip. Turiu tik viena vaika - sunu, - todel jis man pats brangiausias, graziausias ir geriausias.
Cia kaip is to posakio 'kurio nera - tas geriausaioas'' lotuliukas.gif  doh.gif .
Velniop tuos ''geriausius'', svarbu mama gyva, dar juda, o jau su galvos problemom reiks kazkaip susitaikyt smile.gif ...

Va,būtent ir manau,kad gal geriau suyikti,na jei ieško to sūnaus,tai gal ir padaryti tą iliuziją, nors dūšioj ir ir katinai nagais skrebina g.gif
Atsakyti
Trys savaitės, kaip esame tėviškėje, matau, kaip mama namuose vis labiau atsigauna. Ir vis aiškina, kad nevažiuos ji pas mane rudenį, geriau jau savo namuose numirs (tarsi numirti būtų taip paprasta- neturi ji mirtinų ligų).
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 07 13, 13:39)
Trys savaitės, kaip esame tėviškėje, matau, kaip mama namuose vis labiau atsigauna. Ir vis aiškina, kad nevažiuos ji pas mane rudenį, geriau jau savo namuose numirs (tarsi numirti būtų taip paprasta- neturi ji mirtinų ligų).

Žinai,kap sakoma,namuose ir sieno padeda biggrin.gif , manoji "miršta" jau 20 metų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 07 14, 10:11)
Žinai,kap sakoma,namuose ir sieno padeda  biggrin.gif , manoji "miršta" jau 20 metų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dabar aš viskuo pasirūpinu, tabletę paduodu, tai ji mano, kad ir ji viena taip pat gerai jausis ir tvarkysis...
Atsakyti
Mano mama pasidarius labai nerami, nakti tik keliom valandom uzmiega... Gal pas ka liko atliekamu stilnox, zolpidem tableciu? Mamai padedavo, bent is vakaro uzmigdavo... Seimos gydytoja atostogauja, tai ir israsyt tik rugpjucio gale gales..
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2013 07 17, 20:49)
Mano mama pasidarius labai nerami, nakti tik keliom valandom uzmiega... Gal pas ka liko atliekamu stilnox, zolpidem tableciu? Mamai padedavo, bent is vakaro uzmigdavo... Seimos gydytoja atostogauja, tai ir israsyt tik rugpjucio gale gales..

Kai musu seimos atostogauja, tai nueinu pas sesele, ji israso vaistus, o kita gydytoja stampuka uzdeda. Gal pabandykit taip, jei tu vaistuku niekas nepasiulys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 18 liepos 2013 - 09:05
QUOTE(cambala @ 2013 07 18, 10:04)
Kai musu seimos atostogauja, tai nueinu pas sesele, ji israso vaistus, o kita gydytoja stampuka uzdeda. Gal pabandykit taip, jei tu vaistuku niekas nepasiulys.

drinks_cheers.gif juolab,kad jie griežtai pagal receptą
Atsakyti