Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

QUOTE(vaižgantė @ 2013 04 22, 13:28)
Mes šiandien mėginom lipti laiptais. Viršun 10 laiptelių, žemyn 10 laiptelių. Mamai galva apsvaigo, sėdi dabar ir ilsisi. Bjaurioji felčerė liepia kojas mankštinti biggrin.gif

Maniškė pati marširuoja pas mus į antrą aukštą hihihi.gif

Kas ten namus kuopėsi a nail.gif nail.gif gal mažu ir pro paklaipedį partavrkytų tongue.gif biggrin.gif ,totaliai nespėju doh.gif . Vsio ,mergaitės turiu mažą komandiruotę iki Plungės susitiksim rytoj 4u.gif
Atsakyti
saunuole felcere lotuliukas.gif
pralekciau su sluota jei tik arciau butumete db lb toli...
jolanta kaip tavo mama,kaip jai sekasi slaugos ligonineje?
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 22, 13:21)
saunuole felcere  lotuliukas.gif

Oi bjauri esu...Darau mamai inhaliaciją, o ji: tai kad man nepadeda tos inhaliacijos. Sakau: jei jau niekas nepadeda, tiesus kelias į kapines. Ir pakišau arbatinuką po nosim... Gi kai parsivežiau, pašnibždimis kalbėjo, sunkiai susišnekėdavom, o dabar baigia balsas grįžti. Tik vis negerai ir negerai...
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 22, 14:21)
saunuole felcere  lotuliukas.gif

Žinau kur arčiau gali su šluota prasinešt hihihi.gif

O mamai neblogai, su vaikštyne vaikštinėja jau kaip didelė. Bando šiek tiek savarankiškai, bet nelabai dar leidžia. O pačia slauga ir priežiūra patenkinta ir ji ir aš. Personalas labai šaunus.
Atsakyti
QUOTE(jolantoska @ 2013 04 22, 15:15)
Žinau kur arčiau gali su šluota prasinešt hihihi.gif

O mamai neblogai, su vaikštyne vaikštinėja jau kaip didelė. Bando šiek tiek savarankiškai, bet nelabai dar leidžia. O pačia slauga ir priežiūra patenkinta ir ji ir aš. Personalas labai šaunus.

Galvojau savo mamai įtaisyti vaikštynę, tai man mūsų gydytoja patarė geriau lazdelę nupirkti, o ne vaikštynę. Jos pačios mamai, kuriai 85 m., pažįstamas chirurgas patarė nenaudoti vaikštynės, nes įpranta ir aptingsta vaikščioti.
Atsakyti
o matai... kokia tynginukai tie senuciukai...
issimaudziau ir prisedau. mociute jau apejau. ramu.
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 22, 20:53)
o matai... kokia tynginukai tie senuciukai...
issimaudziau ir prisedau. mociute jau apejau. ramu.

Manoji prieš naktį užsimanė keptų bulvių su raugintais kopūstais. Iškepiau...
Atsakyti
oi ta tavoji.... mano niekad valgyt nepraso. ji niekad nenori nei valgyt nei i vc...
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 23, 07:57)
oi ta tavoji.... mano niekad valgyt nepraso. ji niekad nenori nei valgyt nei i vc...

Manoji gyventi nori, dar tikisi namo sugrįžti...
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 04 23, 08:57)

Mūsiškė vėl po kaimą laksto išbadėjus doh.gif ,nu plia nebežinau,kaip ir kuo bemaitinti. ji jau mano sūnų perspjovė ėdrumu ir vis rėkia,kad alkana
kas turi mamutų bandą rašykit vieną anytai paimčiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 04 23, 16:10)
Mūsiškė vėl po kaimą laksto išbadėjus  doh.gif ,nu plia nebežinau,kaip ir kuo bemaitinti. ji jau mano sūnų perspjovė ėdrumu ir vis rėkia,kad alkana
kas turi mamutų bandą rašykit vieną anytai paimčiau  doh.gif  biggrin.gif

Tai gal anyta sunkiai pro duris pralenda, jei jau mamutų ieškai? Aš tai už savo mamą dvigubai daugiau suvalgau...Man gi kasdien reikia bandelių, vafliukų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 04 23, 19:39)
Tai gal anyta sunkiai pro duris pralenda, jei jau mamutų ieškai? Aš tai už savo mamą dvigubai daugiau suvalgau...Man gi kasdien reikia bandelių, vafliukų  blush2.gif

pralenda ji visur tik ''neturi apetito" doh.gif ,mano sūnus "drakonas"jau megėjas virtuvėje paslankioti,bet čia tai perspjauna visą mano šeima ir varo,kad alkana blink.gif
Atsakyti