Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

QUOTE(merga @ 2013 06 07, 10:36)
Labas ,pražuvėle,jau mintys sukosi į kolegas kreitpis su šuniais paieškon  lotuliukas.gif

Smagu girdėti geras naujienas.  thumbup.gif  thumbup.gif  Vyriukui  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif ,tik lai nebando pulti iš kart prie darbų ,nes paskui žėk ir bus recidyvas.
Kur buvai išiuntus savo babikę,gal adreiukiu pasidalinsi,nes su savąja baigiu nukvaksėt  doh.gif

Labas, tai kolegos su šuniais per dvi sekundes pasakys kur mane rasti. Vietoj aš ir bendrauju su jais graužiai ir atsakingai biggrin.gif
Tai gi iš giminių Druskininkuose parvažiavo. Sutvarkė visus žemės dovanojimo jiems popierius ir parvežė ją mums toliau daboti. Per vasarą tai savo troboj gyvena. o kaip bus žiemą nežinau...
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 06 07, 11:23)
Labas, tai kolegos su šuniais per dvi sekundes pasakys kur mane rasti. Vietoj aš ir bendrauju su jais graužiai ir atsakingai  biggrin.gif
Tai gi iš giminių Druskininkuose parvažiavo. Sutvarkė visus žemės dovanojimo jiems popierius ir parvežė ją mums toliau daboti. Per vasarą tai savo troboj gyvena. o kaip bus žiemą nežinau...

O tu ją žiemai atgal į Druskininkus biggrin.gif
Atsakyti
Šįryt vėl bala lovoje (buvau padžiovus guminį paklotėlį). Mama aiškina, kad pro sauskelnes prateka. reikės prieš naktį žiūrėti, kaip ji sugeba kelnaičių tipo sauskelnes taip užsimauti, kad prateka... doh.gif Pusę metų nepratekėjo ir staiga toms sauskelnėms kažkas pasidarė doh.gif
Vakar mamai buvo spaudimas pakilęs, tempa 37.8, šiandien vėl viskas gerai. Būnai jai tokių dienų nei iš šio, nei iš to. Bet duodu vaistų ir pagerėja.
Galvoju dabar: gal vienkartinių paklodžių man jai nupirkti? Šiandien du patiesaliukus nupirkau, maniau, kad jie didesni, tai du sutiesiau, nes tas guminis po užpakaliu nepatogus... Aš ant jo gulėti nenorėčiau... g.gif
Atsakyti
sveikos. bet tie vienkartiniai tokie susirauksleja irgi nepatogu. as turiu likes dar vienas,kitus ismeciau,tokia medziagini neperslampiama.... lb patogus,mielus kunui. galiu nufotkinti ir jei tau patiks galiu issiusiti reg pastu.
Atsakyti
Labas, mergaitės 4u.gif Užuojauta visoms, palaidojusioms savo ligonėlius verysad.gif
Noriu pasidalinti rasta informacija, gal kam ir pagelbės:

http://zalinamai.blo...alzheimeri.html

Bandysiu ir aš duoti mamai, nes Axuros nebeduodu, miega ištisai, prižadinti reikia didelių pastangų ir nervų. Blogiau tikrai nebus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 06 07, 13:23)
sveikos. bet tie vienkartiniai tokie susirauksleja irgi nepatogu. as turiu likes dar vienas,kitus ismeciau,tokia medziagini neperslampiama.... lb patogus,mielus kunui. galiu nufotkinti ir jei tau patiks galiu issiusiti reg pastu.

O gal jų kur pirkti yra?
Atsakyti
cia mano nuo mergytes likes.... siuvo man... pirkti yra cia paziurek...
http://www.hiperfarm...2447-90138e9121
Atsakyti
Mano visi trys vaikai ant guminio patiesalo gulėjo, jau susidėvėjęs, šiek tiek pralaidus pasidaręs... Vienam sūnui jį į lovą tiesiau iki 14 metų...
Atsakyti
o pas mane toks medziaginis neperslampamas....
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 06 07, 14:46)
O gal jų kur pirkti yra?

Yra, as siunciuosi is iherb.com. Pigiau nei LT. Toki turiu, skanus, kvepiantis, naturalus.
Atsakyti
QUOTE(kabarksta @ 2013 06 07, 13:46)
Labas, mergaitės 4u.gif Užuojauta visoms, palaidojusioms savo ligonėlius verysad.gif
Noriu pasidalinti rasta informacija, gal kam ir pagelbės:

http://zalinamai.blo...alzheimeri.html

Bandysiu ir aš duoti mamai, nes Axuros nebeduodu, miega ištisai, prižadinti reikia didelių pastangų ir nervų. Blogiau tikrai nebus cool.gif

Zinoma bandykit, jei norisi ir atrodys teisinga.. Perskaiciau nuoroda, galvoju eiline reklama vien is to, kad ''po keliu savaiciu daug ka mokejo Alz sergantis senukas...''. Reklama ir tiek, dar dasideda saviitaiga.Ar matet Alz serganciu tomografo nuotrauka? Ten kur sviesu - ten nera smegenu, ten skystis verysad.gif . Tai niekas kol kas negali priversti tam skysciui virsti atgal i smegenis. Galbut ta kokosa naudojant tik galima kazkiek''stoveti'' vietoj(kaip nuo Axuros), bet kad labai pageretu, tai netikiu.
Siaip del info: kokosu plantacijos nesuskaiciuojamais plotais Tailande, ten kokoso aliejaus visokiausiu rusiu tiek naudoime maiste, tiek kosmetikoje. Tailando karalius Rama (aisku turi ir normalu varda ir pavarde)(valdytojas dabartinis), guli ligoninej kelis metus po insulto ir serga Alzheimeriu... Yra daug info sia tema, galit pasikaitinet kam idomu.Niekas, net karaliui, negali padeti nuo sios baisios ligos verysad.gif .
As kazkada mamai menesiu menesiais pirkdavau Altajaus kedru alieju nuo cholesterolio kiekio padidejimo. Gerdavo po tris menesis be perstojo. O cholesterolio skaiciai nemazejo. Zinoma, tas aliejus buvo vitaminai organizmui, nieko bloga neatsitiko, bet pinigai nemazi, o laukiamo rezultato nebuvo.

Atsakyti
QUOTE(Lepsva @ 2013 06 05, 11:02)
Ačiū, mergaitės, už rūpestį, patarimus  4u.gif
Skaitydavau čia visą laiką. Susitvarkydavau namuose pati, nors būdavo momentų labai sunkių. Jau 10 metų Alzheimeris + visos kitos ligos.
Tik kai gyvenimas privertė, išdrįsau klausti patarimų.
Kaip minėjau, penktadienį buvau pas gydytoją. Ji pasakė, kad būklė sunki, kad mano ligoniukas liks gulintis. To pakako apsispręsti, kad niekur aš neieškosiu jokių slaugos namų, o vešiuos namo.
Aplankiau, pamaitinau ir išvažiavau namo.
Šeštadienį prikėlė iš miegų skambutis...
Vakar palaidojau...tai buvo mano mamytė verysad.gif

uzuojauta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lepsva @ 2013 06 06, 06:30)
Labai ačiū visoms 4u.gif
Žinokit vaistukų liko. Buronilio bonkiukas, ketipinoro 25 mg.dėžutė, tiapridal 100 mg. gal 4 dėžutės (pastaruoju metu gydytoja vis kaitaliojo vaistus, tai pirkau visokius ir kompensuojamus, ir ne), haloperidolio lašiukų buteliukas ir gal dar receptas haloperidoliui yra, axuros 2 lapeliai dar nebaigti.
Gal kas naudojat, tai galiu atiduoti, nes vistiek reiks išmesti.
Ai, dar stilnoksas (migdomasis) yra.
Tai va, prašom mirksiukas.gif

sweika , ka noretai uz buronilio bonkute ?
Atsakyti