Uzuojauta tau SandraMar. Laikykis, skausmas pamazu praeis...
O tai mociutei kas taip sublogino? Ar koks insultas buvo?
prek, man jusu nuorodos nerodo, meta error.
Nezinau ka dar reikia zinoti. Mes gyvenam nelabai dideliam mieste, pas mus tik vienas teismas. Tai man sustate advokatas popierius ir liepe nesti priduoti i teisma.
Dar toks pasiulymas - jei jusu tetis kartais na nors kiek sveiko proto - gal galima jam kaip nors kazkiek paaiskinti ir pasiulyti (aisku todel, kad jis senas ir jam nereiktu paciam vaikscioti visur ir parasus deti ) pas advokata igaliojima jums parasyti? Butu zymiai viskas paprasciau.
Vaigante, jau anksciau esu burbejusi (gal ankstesnej temoj) apie savo su broliu santykius, apie mamos rupinimasi, nebesikatosiu..., bloga man galvoti apie tai, ziuriu ne pas mane viena tokios poblemos, ar kaip cia pavadint, bet mano brolis buvo nakvoti pas mus dvi savaites(aisku as jam dekinga uz tai) kol mes atostogavom, mamos imti pas save dviem sav nenorejo, bet jis man niekada neskambina ir neklausia kaip mama jauciasi,- tai tiesiog mane zudo . Jokios pagalbos nematau(nors moraliskai palaikytu ).
Vnz ka pati sutvarkysiu ar susitvarkysiu ta ir turesiu(darbo staza)... Nezinau, gal man neiseina susideliot savo galvoj visko - bet viskas laikosi kol kas ant manes (jiems patogu, pasiteisina kad as nedirbu...), bet kaip negera kazka daryti uz mus abu ir dar po to galvoti vienai ar as tesingai elgiuosi vienoj ar kitos situacijoj, ir aisku dar girdeti apkalbas ...
Nezinau ka dar reikia zinoti. Mes gyvenam nelabai dideliam mieste, pas mus tik vienas teismas. Tai man sustate advokatas popierius ir liepe nesti priduoti i teisma.
Dar toks pasiulymas - jei jusu tetis kartais na nors kiek sveiko proto - gal galima jam kaip nors kazkiek paaiskinti ir pasiulyti (aisku todel, kad jis senas ir jam nereiktu paciam vaikscioti visur ir parasus deti ) pas advokata igaliojima jums parasyti? Butu zymiai viskas paprasciau.
Vaigante, jau anksciau esu burbejusi (gal ankstesnej temoj) apie savo su broliu santykius, apie mamos rupinimasi, nebesikatosiu..., bloga man galvoti apie tai, ziuriu ne pas mane viena tokios poblemos, ar kaip cia pavadint, bet mano brolis buvo nakvoti pas mus dvi savaites(aisku as jam dekinga uz tai) kol mes atostogavom, mamos imti pas save dviem sav nenorejo, bet jis man niekada neskambina ir neklausia kaip mama jauciasi,- tai tiesiog mane zudo . Jokios pagalbos nematau(nors moraliskai palaikytu ).
Vnz ka pati sutvarkysiu ar susitvarkysiu ta ir turesiu(darbo staza)... Nezinau, gal man neiseina susideliot savo galvoj visko - bet viskas laikosi kol kas ant manes (jiems patogu, pasiteisina kad as nedirbu...), bet kaip negera kazka daryti uz mus abu ir dar po to galvoti vienai ar as tesingai elgiuosi vienoj ar kitos situacijoj, ir aisku dar girdeti apkalbas ...
na va mes jau po visko... leksiu snd mirtie sliudijimo ir pinigeliu tu tvrakytis.
geriu kava ir lekiu.
mano mociute nei dukra,nei sunus neskambindavo neklausdavo... neidomu,bet prie karsto raudojo.... atsibudo.... laidotuves grazios. zm nemazai. buvusi mokytoja,daug bendradarbiu,direktore kalba kapuose pasake.
geriu kava ir lekiu.
mano mociute nei dukra,nei sunus neskambindavo neklausdavo... neidomu,bet prie karsto raudojo.... atsibudo.... laidotuves grazios. zm nemazai. buvusi mokytoja,daug bendradarbiu,direktore kalba kapuose pasake.
QUOTE(cambala @ 2013 05 27, 00:17)
cambala,jau saikiau šimtus kartų ir dar pasakysiu neimk visko į galvą. Apkalbos buvo ir bus,bet TIK TU ŽINAI,kaip mama jaučiasi,ką valgė...Lai ir bus š....ant dūšios,bet būtent ,TU ,esi ta laimingoji su kuria,kad ir serganti,ir geros nuotaikos ar pikta yra tavo mama. O kai ji išeis anapilin,brolis graušis ,kad nebuvo šalia jai gyvai esant
Merga, nesigraužia tie sūnūs Jie galvoja tik apie save. Džiaugiuosi, kad turiu dukrą, nes netikiu, kad sūnūs manimi senatvėje rūpinsis...Mano broliui mama nerūpi, kai mama gulėjo reanimacijoje, tik telefonu ten paskambindavo, kai iškoneveikiau, tai pagaliau nuėjo Matau, kad ir mano vyrui jo mama visiškai nerūpi. Tokie jau tie vyrai...
jo retenybe kad sunus mama ziuretu.
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 05 25, 04:52)
sveikos...
na va 3val mire mociute. kaip sunku......
taip norejau kad prie manes diena,bet va....
bandau gerti kava.
na va 3val mire mociute. kaip sunku......
taip norejau kad prie manes diena,bet va....
bandau gerti kava.
uzuojauta
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 05 28, 11:11)
Dieve, Dieve, as vaiku neturiu, nebus kam senatveje stiklines vandens paduoti. (trys sunai nesiskaito).
Nereikia visai nurašyti sūnų
as tikrai nenurasau,tik sakau retenybe mano akimis kai sunus priizuri mama.
Aš laba tikiuos, kad savo mamą mano vyras prižiūrės. Juo labiau, kad jo sesuo ir jaunesnis brolis gyvena užsienyje. Padėsiu aš jam kuo galėsiu , juo labiau, kad mano anyta nors ir bjauraus charakterio, bet geros širdies mums gyvenime daug kuo padėjus .
QUOTE(cambala @ 2013 05 28, 15:24)
Skaitau ir kazkaip keistai atrodo . Juk mes vaikus gimdom ne tam kad mus senatvej priziuretu...
Aišku, kad ne tam, tačiau , kada ateina senatvė , glaudžiamės būtent prie vaikų.