Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

QUOTE(merga @ 2013 04 21, 12:58)

Vakar nuo ryto sode darbavomės,tai nuo agrasto persodinimo gyvos vietos neturiu nei ant rankų nei ant leškų  doh.gif  ir babūnei iškrovos diena buvo  biggrin.gif ,bet va biggrin.gif kare kai namo paršlaiužėm tai tookią moralę atskaitė lyg būtume sedėję ir nieko neveikę,o pati tai tik po kaimą kai traukinys su pletkais  doh.gif

tai reikėjo sakyti, kad nuo senų laikų stipresni eina į laukus darbuotis, o močiutės su mažais vaikais namie laukia ir maistą pagamina. Tai kur mūsų cepelinai ???? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vietoj to kad pakiemiais lotų galejo ir pagaminti ką nors jums. Nors kur jau čia mes iš musu anytos sulauksim to.
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 04 21, 14:36)
tai reikėjo sakyti, kad nuo senų laikų stipresni eina į laukus darbuotis, o močiutės su mažais vaikais namie laukia ir maistą pagamina. Tai kur mūsų cepelinai ????  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Vietoj to kad pakiemiais lotų galejo ir pagaminti ką nors jums. Nors kur jau čia mes iš musu anytos sulauksim to.

aha pasodinom 11 krūmų agrastų ir 5 serebentų ,šeima mano didelė,burnų daug ax.gif vaikai gali pagaminti,bet per 20 metų iš savo anytos net kriaukšlės duonos iš maisto neesu gavus schmoll.gif
Šiandien su dukra pavarėm per pardes savaitei šaldytuvą prikrauti,tai mūsų babūnė pati viena blink.gif blink.gif 1 kg koldūnų patvarkė, jei ir toliau taip,man bus bankrotas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 04 21, 18:06)
aha pasodinom 11 krūmų agrastų ir 5 serebentų ,šeima mano didelė,burnų daug  ax.gif vaikai gali pagaminti,bet per 20 metų iš savo anytos net kriaukšlės duonos iš maisto neesu gavus  schmoll.gif
Šiandien su dukra pavarėm per pardes savaitei šaldytuvą prikrauti,tai mūsų babūnė pati viena  blink.gif  blink.gif  1 kg koldūnų patvarkė, jei ir toliau taip,man bus bankrotas  doh.gif

Babūnė pinigų išlaikymui neduoda?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 04 21, 19:09)
Babūnė pinigų išlaikymui neduoda?

Žodžiu pensija jos 670,o vien tik už praėjusį mėn mokesčiai + vaistai kainavo 1776.88
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 04 21, 18:30)
tuoj trumpam įkesliu paskui ištrynsiu kiek išeina mėnesiui jos išlaikymas be maisto ir t.t.

http://s40.radikal.r...d371bcb45f6.jpg

Žodžiu pensija jos 670,o vien tik už praėjusį mėn mokesčiai + butas kainavo 1776.88

Aišku. Mano mamos pensija 1050 Lt + dabar gaus už neįgalumą. Tiesa, mažai aš jos tų pinigų imu, nes reikės namo atstatymui po gaisro...
Atsakyti
jop ji rase kad isleidzia dvigubai daugiau nei gauna pencijos.
prisedau su kava. pana darziuke...
Atsakyti
Užvedei su kava biggrin.gif ,negeriu jos nelabai man ji schmoll.gif ,bet užvedei einu su pienu pasidaryti biggrin.gif
mano pomidorus amarai užpuolė,o babūnė nuo pusės šešių nerimsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 04 21, 19:30)
Žodžiu pensija jos 670,o vien tik už praėjusį mėn mokesčiai + vaistai kainavo 1776.88

klausyk, o kompensacijos už šildymus ir kitus mokesčius neišeina padaryti ? jei pajamos nesiekia mokesčių... ar butas ne ant jos ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 22 balandžio 2013 - 08:36
QUOTE(karapuzike @ 2013 04 22, 09:35)
klausyk, o kompensacijos už šildymus ir kitus mokesčius neišeina padaryti ? jei pajamos nesiekia mokesčių... ar butas ne ant jos ?

butas mano vardu,nes kainos tai kosmosas. Mes namelio statybai turejom 50 tūkst. dar 40 užstatę savo paėmėm iš banko. nes butas kainavao 90 tūkst.
Atsakyti
na ka namie tvarka... peristroiku biskiu dariau.... daug slamsto ismeciau... daug ka i kaima istysim.
oras geras... db gaminu pietus ir vel su kava prisedau... biggrin.gif
Atsakyti
Geras dalykas nagų karpymo žnyplutės - paverkė , pavaidino nelaimingą , bet karpyti leido . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 22 balandžio 2013 - 11:56
Mes šiandien mėginom lipti laiptais. Viršun 10 laiptelių, žemyn 10 laiptelių. Mamai galva apsvaigo, sėdi dabar ir ilsisi. Bjaurioji felčerė liepia kojas mankštinti biggrin.gif
Atsakyti