Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 05 16, 16:06)
Homeopatiniai vaistai paremti placebu: va bobulei vaistas nuo traumu sugebejo sureguliuoti spaudima, ir valio lotuliukas.gif Ir siaip as juos vertinu ne kaip vaistus, o kaip svesto vandens gerima irnesakyk.gif  Nuo jo nei nusinuodys, nei kas ten pageres, bet jei zmogus tiki, tai tikejimas stebuklus daro. drinks_cheers.gif

Mano pažįstamas gydytojas dermatologas- kosmetologas pasakojo, kaip padarė eksperimentą. Atėjo pas jį moteris dėl veido problemų, jis apžiūrėjo ir davė jai paprasto vazelino dėžutę ir liepė veidą tepti tris kartus per dieną, ateiti už kažkiek laiko. Ateina ta moteris po kiek laiko ir sako: daktare, bet koks tas jūsų tepalas geras- padėjo. Taip ir su tais homeopatiniais vaistais...Žmones gydo jų tikėjimas...Pvz., yra dabar mada vandenį litrais pliumpinti, na negaliu aš , nors tu ką, mane tuoj pykina nuo jo. Prisiverčiau jį gerti gal pusę metų- poveikis lygus nuliui. O tie, kurie tiki, koks vanduo stebuklingas, kaip visas ligas išgydo, vis pasakoja, kaip jiems gerai tas vanduo- tas praėjo, nuo ano pasveiko...Dar ta žaliavalgystė dabar...Kai manęs klausia, kokios aš nuomonės apie žaliavalgystę, atsakau, kad tai labai puikus dalykams pusryčiams ir vasarai, kai savų daržovių užsiaugini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 05 15, 21:32)
Sveikutes,
atleiskit, kad lendu i jusu tema. Daznai ja paskaitau, gal esate kuri susidurusi su atrofinem opom ant blauzdu? gal kokie vaistai gerai padejo? cia mano mamai 84 metu Dabar naudojam tepama antibiotika Be.....ir saltalankio alieju ax.gif
Buciau labai dekinga, jei parasytumet i a.z

Tai va naujienos tokios; mama turi tėčiui nuprikusi Hidrokoloidinius tvarsčius, kuris keliais centimetrais turi būti platesnis už žaizdą, dedamas tiesiai ant jos. Tačiau prieš tai žaizdą reikia nuplauti fiziologiniu tirpalu arba ringeriu ir apdirbti betadinu, o opos kraštus nusausinti bintu arba marle,bet ,kad nebūtų palaidų siūlų. Tvarstį reikia gerai prilipinti prie opos karštų, nes tik tada po tvarsčiu susidaro visos fiziologinės sąlygos, skatinančios žaizdos gijimą. Beje, prieš dedant tvarstį, rekomenduojama jį sušildyti tarp delnų.
Pirko ČIĄ ,o kadangi juos taupo nes jie bragūs( apie 120 lt be kompencavimo),nors ir kompensuojami, tai mama tėčiui naudoja dar ArgoSept hidrokoloidinis gelis 50g,jo kaina sake vidutiniškai apie 35 lt. už tūbelę
Atsakyti
Sveikutes,
aciu Tau, Merga, ryt paskambinsiu dydytojai ir paklausiu apie ta geli.
Atsakyti
ir as manau kiek musu nuomoniu skirtingu taip ir gydytojai.. vieni taip,kiti kitaip sako...
va db pamatavau mociute tai 125/84... pulsas 70. tai nebeduodu nakciai nuo spaudimo nieko jau...
susitariau antradieni gabensim ja pas seimos gydytoja. nezinau kaip seksis,na bet kaip nors.
Atsakyti

SandraMar na tai geras pas tavo mociute spaudimas dabar.
O tai ar neimanoma tos gydytojos i namus issikviesti ar ponia(aisku gydytoja) kaip nors patiems atsivezti? Labai gerai isivaizduoju kas tai per daiktas demencini ligoniuka pas gydytoja nuvest(zt)... doh.gif .
Bet tikrai kad reikia SandraMar, jei rasai, kad springsta...
Mes siandien su mama turejom pas ponia daktare eiti, nes vaistai baigiasi, slapimo tyrimo ats turi buti ir kraujo tyr norejau paprasyti. Tai su mamos galva visai blogai siom dienom, ja viena palikus greit nubegau, o ponia mat siandien kazkodel nedirba(konferencija ar dar kazkas pastoviai ten pas ja). Tai jau seselei issakiau, kad galejo ir paskambinti ir perspeti, kad nebus, nes man po bemieges nakties su mama kazkaip viska suderint ir palikt mama viena tokioj busenoj, tai oi... doh.gif .
Dantis mamai pradejom tvarkyt, bet koks abidniakas, kad sake, jog galima sutvarkyt tik tiek, kad kanalus isvalyt, sugydyt , o tu priklijuojamo ploksteliu sako nelabai pades, nes mama ir isspjauti gali kai nepatiks jai... Juk pagal nuotaika viskas... doh.gif . O isukt implanta ir deti ant jo plokstele - tai irgi toks variantas, kad kiekviena vakara reikes isimineti ir isvalyti plokstele, kad mikrobai nesiveistu. O implanta tvirtinant i kaula leidziami stiprus nuskausminami, kurie veikia sirdi doh.gif . Tai kad variantas taip pat nera tinkamas. Pas mano mama du dantys virsuj ir keturi apacioj, tai geriausia varianta pasiule isvalyti kanalus, sugydyti, uzplombuoti ir taip palikti. O kas liecia maisto tai vis tiek duodu kramtomo tik tiek, kad pakramyti nors kiek galetu. Daugiau koses ir minkstas maistas.
Kaip pas kitas sios temos drauges reikalai su dantim ar protezais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 16 gegužės 2013 - 21:53
pas maniske virsuje priekyje vienas iskrites... taip dar su dantim. ale kai sukas juos tai nei maisto ideti negaliu..vargelis... matot,gyd kaisiadoryse,mes gyvename jonavoje. tai vesiu pas jos seimos gyd i budejima. tiesiai i priimamaji. paskambinsiu kad atvarem ateis i priimamaji sake. padarys butinus tyrimus. jei blogai paguldys,jei ne tai ne. jauciu slauga siulys.
Atsakyti
Mano mama dantų neturi. Po nelaimės prie protezų niekaip nesugeba prisipratinti- pykina. Valgo be dantų. Gaminu minkštesnį maistą, kietesnį sumalu blenderiu. Kasdien duodu sumalus 2-3 slyvas- nebereikia laisvinamųjų vaistų. (Tiesa, dar ir slyvų sultis geria.)
O su tais daktarais... doh.gif Mamai reikėtų padaryti rentgeną. Karoliniškių poliklinikos koridoriai ilgi, iki lifto irgi gabalas kelio- nenueis ji tiek. Pirmadienį važiuosim pas privatų pulmonologą, jei lieps daryti nuotrauką, teks išsinuomoti invalido vežimėlį ir tokiu būdu ją nugabenti į tą rentgeną. Bet turiu vilties, kad nereikės...
Gal šiomis dienomis kokios magnetinės audros, kad mums visiems taip spaudimas šokinėja? Mano mamai nukritęs, man nukritęs, o mano sūnui atvirkščiai- grįžo dabar iš mokyklos, pasimatuoja- net 160 doh.gif Kadangi šiandien jo 18-asis gimtadienis, juokauju, kad nervinasi, jog gimė biggrin.gif
Atsakyti
bash.gif mano babce mane erzina uch negaliu cool.gif ,ko bobai trūksta g.gif ,paėdusi,nuprausta ir t.t. ir vis negerai šliaužioja ir murma vis po nosim,visad susiraukusi,viskuo nepatenkinta cool.gif
Atsakyti
as net nzn kas geriau kai sliazioja ir murma ar kai guli kaip kempine ir naugiau nieko...
tai va butent,as nezinau kaip i masina reikes ja pasodinti antradieni,bet tikiuos vyras nuves ir isodinsim,gerai kad 1a gyvename dar.
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 05 17, 14:39)
as net nzn kas geriau kai sliazioja ir murma ar kai guli kaip kempine ir naugiau nieko...
tai va butent,as nezinau kaip i masina reikes ja pasodinti antradieni,bet tikiuos vyras nuves ir isodinsim,gerai kad 1a gyvename dar.

Jau ir as nezinau kas geriau, ar kai zmogus murma ir nusisneka visai, ar kai miega parom ir nieko nenori... verysad.gif Kaip sunku, kai matai jog tau artimas ir mylimas zmogus nyksta tau ant akiu verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 05 17, 22:41)
Jau ir as nezinau kas geriau, ar kai zmogus murma ir nusisneka visai, ar kai miega parom ir nieko nenori... verysad.gif  Kaip sunku, kai matai jog tau artimas ir mylimas zmogus nyksta tau ant akiu verysad.gif ...

Mano gražuolė buvo išdėjusi gastrolių. Su policija ieškojom. Atradom Klaipėdoje, (tiksliau mano vaikai ieškojo,nes aš esu tokia sutinusi ir nesava,kad bloga) doh.gif ,vsi pririšiu bash.gif
Atsakyti
va butent,akyse nyksta...
Atsakyti