a supratau....
QUOTE(cambala @ 2013 05 09, 18:14)
Mes remontuojam mamos 3 - ju kambariu buta... ir ruosiames kraustytis tenai...
Bet kelsitės tai kartu su ja...?
QUOTE(merga @ 2013 05 09, 21:00)
Bet kelsitės tai kartu su ja...?
Na tap, todel ir remontuojam...
Neduosiu mamos į slaugos namus, negalvoju, kad ten gerai, niekas ją nepasirūpins geriau už mane. Nekabinu sau laurų, būnu pikta ir bjauri boba su savo mama, bet tikrai išveda iš kantrybės tie nusišnekėjimai, keikimaisi, koliojimaisi, nieko nenorėjimas ir t.t. ... Likimas toks ir neko nepadarysi. Kiekvienas nešam savo kryželį.
QUOTE(cambala @ 2013 05 09, 22:25)
Na tap, todel ir remontuojam...
Neduosiu mamos į slaugos namus, negalvoju, kad ten gerai, niekas ją nepasirūpins geriau už mane. Nekabinu sau laurų, būnu pikta ir bjauri boba su savo mama, bet tikrai išveda iš kantrybės tie nusišnekėjimai, keikimaisi, koliojimaisi, nieko nenorėjimas ir t.t. ... Likimas toks ir neko nepadarysi. Kiekvienas nešam savo kryželį.
Tas tai taip, gerai,kad bent vaikas atskiarm kambaryje bus .Puikiai tave suprantu nes su savo mere bobins ,ir kariauju kone ištisą parą. Jau ir MB sakau,kad nafyga jai butas savas jei ji pas mus ištisai ir net virtuvėje užvertus galvą ant minkštasuolio miega
sveikos. prisedau su kava. na svarbu vaikas bus kitam kambaryje....
QUOTE(cambala @ 2013 05 08, 10:36)
Stiprybes tau Jurgyyyta. O tai tavo močiutė tėčio, kurį prižiūri, mama?
taio ten tetes mama ir mane uzaugino iki 6 metu
QUOTE(Jurgyyyta @ 2013 05 10, 10:41)
taio ten tetes mama ir mane uzaugino iki 6 metu
Eina sau kaip sunku... . Stirybes tau daug daug ir kantrybes.
Buvom povandeniniame masaže, mama patenkinta, kai grįžom, pamatavau kraujospūdį- geras. Užrašiau pirmadieniui... Masažuotoja tokia jaunutė mergytė, sutrikus buvo, bet aš viską padėjau- įlipti, išlipti iš vonios... (Jaučiu, nesusilaikysiu ir aš kurią dieną nueisiu į tą masažą, klinika už poros namų, 40 Lt nėra dideli pinigai. )
QUOTE(vaižgantė @ 2013 05 10, 16:32)
Buvom povandeniniame masaže, mama patenkinta, kai grįžom, pamatavau kraujospūdį- geras. Užrašiau pirmadieniui... Masažuotoja tokia jaunutė mergytė, sutrikus buvo, bet aš viską padėjau- įlipti, išlipti iš vonios... (Jaučiu, nesusilaikysiu ir aš kurią dieną nueisiu į tą masažą, klinika už poros namų, 40 Lt nėra dideli pinigai. )
Žinoma,puikus sumanymas,juolab,kad ir save reik kartasi apmylėti
kaisiadoryse maciau iskabinti irgi povandeniniai masazai tai 20min 20lt...
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 05 10, 21:13)
kaisiadoryse maciau iskabinti irgi povandeniniai masazai tai 20min 20lt...
30 min.
Mamai po masazo kita diena spaudimas labai nukrito Padarysim pertrauka, kol spaudimas pilnai atsistatys ir vel eisim. Matyt, taip kunas sureragavo. Tinginiavo tinginiavo, o dabar kruvi nemaza gavo. Bet gerai...
pas maniske irgi buna zemas,ypac po kaptoprilio... kai didelis,tada numusu tada zemas... nesuprasi.