Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

QUOTE(cambala @ 2013 05 05, 22:31)
Na tai ir nesiulykite apsieti be vaistų ir neaukštinkit savęs kaip viską žinanti... Uždaviau klausimą (nes kraujospdį siūlot reguliuot be vaistų , nuotaikų gerinimu) - kaip sureguliuoti kraujospūdį be medikamentų demenciją sergančiam ligoniui? Negalit atsakyti (iš Jūsų žodžių galima tik taip suprasti, -                                                                                              " kad tai - apsileidę žmonės doh.gif, kur "niekada savim nesirūpino'' doh.gif  smile.gif ).  ) .
Kuom Jūsų mama ar tėtis serga? Kažkaip nepaskaičiau... Bet jei sirgtų demenciją ar alzheimeriu, - manau kad tokių postų nerašytumėt.  Duok Die sveikatos Jūsų prižiūrimam ligoniui smile.gif .
Aha, merga tikrai kad patraukė. Žmogus rašo apie tai, ko pats neišgyvena ir jam atrodo tai normalu doh.gif . Tai kad išsisakiau, o dabar pradingsiu kuriam laikui iš eterio, nes š... (atsiprašau blush2.gif ) nemalu... smile.gif

Atsiprašau, kad sunervinau, tikrai nenorėjau. Nepažįsti manęs, nežinai, kas esu, kuo užsiimu, kokią patirtį turiu. Imk balionėlį ir nesinervink 4u.gif
Mano tėčio nėra jau 13 metų, mama kaip ir neserga niekuo, ji nukentėjo gaisre. Yra pasekmės.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 05 06, 11:04)
Atsiprašau, kad sunervinau, tikrai nenorėjau. Nepažįsti manęs, nežinai, kas esu, kuo užsiimu, kokią patirtį turiu. Imk balionėlį ir nesinervink  4u.gif
Mano tėčio nėra jau 13 metų, mama kaip ir neserga niekuo, ji nukentėjo gaisre. Yra pasekmės.

Ačiū už balioną, manęs nesunervinai, paprasčiausiai kaip pvz galiu pateikti - nieko nenusimanau apie lėktuvų pilotažą - tikrai nesėsiu į piloto kėdę ir neduosiu kitiems patarimų kaip valdyti lėktuvą smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2013 05 06, 13:51)
Ačiū už balioną, manęs nesunervinai, paprasčiausiai kaip pvz galiu pateikti - nieko nenusimanau apie lėktuvų pilotažą - tikrai nesėsiu į piloto kėdę ir neduosiu kitiems patarimų kaip valdyti lėktuvą smile.gif .

Ei,mergicos išlesikt garą po polnoi ir tauškiam apie savo slauguomuosius toliau čia abejoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,nes ne kiekvienas t 4u.gif uri pakantumo ir pasir 4u.gif y 4u.gif žimo prižiūrėti ir slaugyti tokius ligonius kaip mūsų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 05 06, 14:10)
Ei,mergicos išlesikt garą po polnoi ir tauškiam apie savo slauguomuosius toliau čia abejoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif ,nes ne kiekvienas t 4u.gif uri pakantumo ir pasir 4u.gif y 4u.gif žimo prižiūrėti ir slaugyti tokius ligonius kaip mūsų  mirksiukas.gif

Su kiekvienu žmogum reikia kantrybės, nepriklausomai nuo amžiaus...Pamenu, kai mūsų gydytoja sužinojo, kad laukiuosi trečio, ji man atvirai pasakė, kad jai būtų užtekę ir mano pirmojo vaiko, ji antrojo nebūtų ryžusis gimdyti, o čia- trys... Teko stipriai pasilankyti ligoninėse, reanimacijose ir t.t. Visoms mums duotas skirtingas kantrybės kiekis, aš jo turiu daug... Galėčiau dirbti ligoninėje, keisti sauskelnes, valyti užpakalius... Nėra jokio darbo, kuris man būtų bjaurus...Pamenu, nusivedžiau sūnų į gyvūnų prieglaudą ir jis matė, kaip valiau apsiusiotas ir apkakotas grindis, narvus, jis paskui manęs klausė, kaip aš taip galiu, juk smirda ir t.t., tada atsakiau, kad kiekvienas turime daryti tai, kas reikia...
Atsakyti
ai ir man nera jau nieko bjauru...
Atsakyti
Užrašiau mamą penktadieniui į povandeninį masažą. Nenorėjo priimti- rizika masažuoti tokią seną... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 05 06, 23:37)
Užrašiau mamą penktadieniui į povandeninį masažą. Nenorėjo priimti- rizika masažuoti tokią seną... doh.gif

Tai jei esi virs 55 ir sergantis,tai jau visoms gydykloms rizika bash.gif
Atsakyti
Sveikos mergicos 4u.gif

Turėjom švęst savaitgalį mamos 70 - metį. Tai ką manot , mes šventėm be jos. Nuo nervų susirgo. Dabar labai sunkiai adaptuojas namie. Viską skauda, leidžiu vaistus. Sakiau daugiau jokių vežiojimų. Gana , kiek jai skirta tegul nugyvena namuose, nes tie vežiojimaiją taip išbalansuoja , kad paskui ir aš susergu kartu su ja. Gaila, kad mažai laiko dabar galiu skirti , nes šią savaitę turiu pabaigt diplominį, bet paskui manau atsigriebsim.
Atsakyti
[quote=jolantoska,2013 05 07, 10:40]
Sveikos mergicos 4u.gif

Turėjom švęst savaitgalį mamos 70 - metį. Tai ką manot , mes šventėm be jos.

Na,parašymas-šventėm be jos blink.gif ,nublemba pirma mintis -numirė doh.gif . Paskaudė ir praeis savos sienos geriau ne bet okie vaistai . 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sweikos 4u.gif senei buvau prisujungus, pas mus tai lyg ir nieko naujo pakeite daktaras vaistus tai lyg palengvejo gyvenimas nes jau buvo paciuozes man protas juodai verysad.gif

balandzio 26d, atsventem mociutes 89 gimtadieni ir po 2 dienu istiko insultas verysad.gif kaip man gaila mociutes ir jos pastangu kabintis i gyvenima ji mano mama, mociute , patareja , guodeja ir kartu kritike ir sweiko proto zmogus ....neturiu zodziu jos apibudinti koks ji nuostabus zmogus....o va ir turim ka turim.... penktadieni paleidzia is ligonines o ji kaip atsiprasant bulviu maisas , kaip sunku kad dar dievulis nenori jos pasiimti pas save, o ji budama suparalyzuota ir taip sveiko proto supras kad tik ant patalo gules ir nervuosis daugiau nieko kaip man jos gaila ir negaliu niekaip padet ... tik pagalvoju kokia baisi senatve ant patalo ....

sia minute noriu pabegt nuo visu ir pabut viena pamastyt kaip netienki mylimo auksinio zmogaus kuris tau suteikia gyvenimui prasme...
mergaites kaip man sunku dusioj nemoku net apsakyti zodziais.......
Atsakyti
oi kaip as tave suprantu.... stiprybes tik tiek palinkesiu...
o jolanta aisku manau neveziok daugiau,tegul buna namuose. as po slaugos ir menesi laiko kol i ritma isejom, buvo lb sunku...
Atsakyti
Stiprybes tau Jurgyyyta. O tai tavo močiutė tėčio, kurį prižiūri, mama?
Atsakyti