Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (9)

nekokios naujienos, bet tikiu kad viskas ok bus...
Atsakyti
Karapuzike 4u.gif

O aš mamą šiandien parsivežiau namo. Išėjo pati , savom kojom. Net ašarą nubraukiau. Tiek išvargta...
Atsakyti
Netoli mano namų yra privati klinika, šiandien buvau nuėjus, apžiūrėjau patalpą, kurioje daromas povandeninis masažas. Galvoju, kad mamai labai tiks...
Atsakyti
jolanta kaip dziaugiuos visam parsivezei? oi lb lb dziuagiuos.
Atsakyti
Karapuzike, te 4u.gif ir stiprybės tau, vis vien nefaina kai vyras serga... Viskas bus gerai, tik reikia tuo tikėti.
Jolanta, ale turbūt kaip tavo mama džiaugiasi namo parvažiavus bigsmile.gif ... Taip tik tokie pamątymai, kad ''svetimi gresni už savus, kad svetur geriau nei namie..." Peizalai atsiprašant, geriau už artimus t.y. už mus (čia susirinkusias mergiotes) mūsų mamoms ir tėvams nieko nėra, nes jie niekam daugiau ir nereikalingi, o namai, kad ir kokie jie būtų yra TIKRI namai.
Važgante kaip pasiūlysit be vaistų apseit kraujospūdį žemint, jei žmonės nežiūri TV, jų nepralinksminsi neikaip, nes jie serga demencija? Nėra išeities kada pas žmogų viduj ''netvarka'', vienaip ar kitaip tenka laviruot(su vaistais ir be jų). Aš taip pat labai daug domėjausi netradicine medicina, žolelėm ir visa kita..., bet liga daro savo ir tu esi prieš ją bejėgis verysad.gif . Gal kažkam ir padeda sveikuolių sūsibūrimai, bet patikėkit, kai liga yra pažengusi - niekas nepadės, nei sveikuoliai(esu dalyvavusi jų sūsibūrime), nei jų stebuklingas organizmo valymas... Kaip pvz paimkim žmogaus gyvenimo trukmę prieš 20-30 metų ir dabar. Skiriasi nugyvent metai ar ne? Chemija užkonservuoja organizmą . Mano teta Vokietijoj geria tabletes saujom, yra pakvakusi bobutė ir jai 92 metai... Geria vaistus nuo spaudimo, nuo nervų ir dar nežinia nuo ko ir sveikatos turi tikrai nemažai. Oi, na ir išsiplėčiau aš čia blush2.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 02 gegužės 2013 - 14:30
va butent cambala... juk ir as neilysiu i mociutes vidu... viena k atrodo rami,kita k blaksosi... tokia liga jau.
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 05 01, 18:33)
nu panos... matau labai į temą man rašot.. tik pas mane namie kitokie reikalai. Antradieny vyras patyrė traumą darbe. dabar guli klinikose ir dvi dienos nekakoja ( tipo nenori). Visiškai gulimas rėžimas. rytoj laukia operacija. Stuburo slanksteliai skilę... Panašu, kad ilgai turėsiu vyrą ant patalo...

Karapuzike blink.gif vaje doh.gif , Vytukui didžiausi linkėjimai bis.gif bis.gif bis.gif .Jei rytoj operuos,tai šiandien jau turėtų gauti 'šampano". Visi gulintys tai gauna, bent jau Klp tikrai. Tik jam turėtų būti basonas šalia vis( turėjau 3 stuburo operacijas,tad žinau).Kas atsitiko,nukrito ar sunkiai kėlė?
Karapuziuk, sek visą reikalą dėl traumos darbe,kad paskui stebuklingai nepavirstų į traumą buityje mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(karapuzike @ 2013 05 01, 19:20)
tai aišku šuoliuos. Kur jis dings. Aš net minčių kitokių neturiu. Tik laikinai reikės pagulėti ir pasisaugoti. O aš dar jį pavaikysiu po kiemą su botagėliu.. oi pavaikysiu  lotuliukas.gif

sekančią dieną po operaciijos po pietų mes lauk kaip didelį ir 5 min .turės stovėti ir ant vietos mindžiukuoti nuo vienos ant kitos kojų mirksiukas.gif
Pavaikys,ji mat tongue.gif .Po operacijos po savaitikės važiuos in sanatoriją nuo tavęs,raganos, pailsėti lotuliukas.gif ,o jei dar link pajūrio,tai tada vaikysiu jį AŠ nail.gif nail.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2013 05 02, 15:30)
Karapuzike, te  4u.gif  ir stiprybės tau, vis vien nefaina kai vyras serga... Viskas bus gerai, tik reikia tuo tikėti.
Jolanta, ale turbūt kaip tavo mama džiaugiasi namo parvažiavus bigsmile.gif ... Taip tik tokie pamątymai, kad ''svetimi gresni už savus, kad svetur geriau nei namie..." Peizalai atsiprašant, geriau už artimus t.y. už mus (čia susirinkusias mergiotes) mūsų mamoms ir tėvams nieko nėra, nes jie niekam daugiau ir nereikalingi, o namai, kad ir kokie jie būtų yra TIKRI  namai.
Važgante  kaip pasiūlysit be vaistų apseit kraujospūdį žemint, jei žmonės nežiūri TV, jų nepralinksminsi neikaip, nes jie serga demencija? Nėra išeities kada pas žmogų viduj ''netvarka'', vienaip ar kitaip tenka laviruot(su vaistais ir be jų). Aš taip pat labai daug domėjausi netradicine medicina, žolelėm ir visa kita..., bet liga daro savo ir tu esi prieš ją bejėgis verysad.gif . Gal kažkam ir padeda sveikuolių sūsibūrimai, bet patikėkit, kai liga yra pažengusi - niekas nepadės, nei sveikuoliai(esu dalyvavusi jų sūsibūrime), nei jų stebuklingas organizmo valymas... Kaip pvz paimkim žmogaus gyvenimo trukmę prieš 20-30 metų ir dabar. Skiriasi nugyvent metai ar ne? Chemija užkonservuoja organizmą . Mano teta Vokietijoj geria tabletes saujom, yra pakvakusi bobutė ir jai 92 metai... Geria vaistus nuo spaudimo, nuo nervų ir dar nežinia nuo ko ir sveikatos turi tikrai nemažai. Oi, na ir išsiplėčiau aš čia blush2.gif ...

Kaip pirštu į akį thumbup.gif
Tai dar gerai,kad mūsiškės juda,krtua,mus vaiko,o pažįstu keletą žmonių,kurių artimieji guli lovose kaip tikri agurkai ir žiūri į vieną tašką verysad.gif ir jiems viskas dzin...
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2013 05 02, 14:49)
jolanta kaip dziaugiuos visam parsivezei? oi lb lb dziuagiuos.

Visam smile.gif

Net švyti visa ir man taip gera matyt ją tokią wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantoska @ 2013 05 02, 21:38)
Visam  smile.gif

Net švyti visa ir man taip gera matyt ją tokią  wub.gif

smagu,kai ir pati laiminga r mamai gerai.
Linkiu tik stiprybės,kantrybės 4u.gif
Papildyta:
karapuzike pas ką tavo vyriukas guli,kas operuos?
Atsakyti
nu jolanta liuks...
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 05 02, 15:56)
Karapuzike  blink.gif  vaje  doh.gif , Vytukui didžiausi linkėjimai  bis.gif  bis.gif  bis.gif .Jei rytoj operuos,tai šiandien jau turėtų gauti 'šampano". Visi gulintys tai gauna, bent jau Klp tikrai. Tik jam turėtų būti basonas šalia  vis( turėjau 3 stuburo operacijas,tad žinau).Kas atsitiko,nukrito ar sunkiai kėlė?
Karapuziuk, sek visą reikalą dėl traumos darbe,kad paskui stebuklingai nepavirstų į traumą buityje  mirksiukas.gif

Tai va šiandien ryte išoperavo. Viską seku, net su chirurgu apie tai pašnekėjau. Nuramino, kad nebeimanoma pakeisti į jokias buitines traumas. Jau darbdaviai bandė šnekėti... bet tai kad atsibudo ketvirtadieny... nors greituškė išvežė antradieny.
Darbe tempė kažkokias stakles vienas labai dideles, buvo grindyse duobutė, staklės pasviro, jis kniubsčias dar bandė sulaikyti, bet jos ant jo užgriuvo. Rezultate lūžę slanksteliai .. vienas ties krutine, kitas ties juosmeniu. Bet kaip chirurgas pasakė, kad jis gimęs po laiminga žvaigždė ir viskas jam baigėsi su tokia reta trauma maksimaliai laimingai, kiek buvo galima tikėtis.
Dar nubėgau į draudimą ( prieš 10 metų buvau apdraudusi) paklausti ar nuo traumų draudžiau , nes nebepamenu jau. Tai patvirtino, kad yra ir kad rinkčiau makulatūrą ir gausim kažkokią išmoką.
Žodžiu suleido cementą į stuburą. Vakare jau bandysim stotis. O rytoj jau ir pasivaikščioti lieps. Dar savaitė ligoninėje, o po to reabilitacija. Pasiūlė pačiam Kaune stacionare.. nes jau ir vairuoti galės. Tai tik nuvažiuos į procedūras ir galės namie sau gydytis.
O aš nebūčiau aš. Pasinaudojau proga, kad vyras bejėgis ir sutvarkiau jo sandėliuką. Pilną konteinerį šiukšlių prikroviau... oi barsis jis. Nu bet jau nebegaliu.... ir senų batų ir visokių šiukšlių prisikrovęs... jam vis atrodo, kad gal dar prireiks. doh.gif
QUOTE(merga @ 2013 05 02, 21:45)

karapuzike pas ką tavo vyriukas guli,kas operuos?

D. Stukas
Atsakyti
karapusznike dziuagiuos kad viskas ok.. egra darba padarei kad sutvrakei.
Atsakyti