Kai rudenį išgirsti gervių klyksmą užplūsta ilgesys. Kai pavasarį pamatai gervių trikampius apima gerumas. Kai išgirsti iš ryto gerą žodį tai ženklas, kad diena bus gera. Kai padarai kokį gerą darbą tai ženklas, kad gali padaryti dar vieną. Kai iš ryto nusišypsai pats, tai reiškia, kad ne tau vienam ši diena gali būti gera.
Na,va ir nauji namai mūsų babcėm, mamoms ir visiems,kas turi reikalų su senais namuose slaugomais artimaisiais,nuo kurių galim bent trumpam pabėkti ir iš savęs pasijuokti bei pasiguosti ČIA
AČiū už nauju namus
,tu ,ką mūsų Vytuką iškišti nori ,na jau ne, geriau senas patrintas savas,ne jaunas, žalias ir nepatikimas
Vytiokai,aš su tavim
AČiū už nauju namus
oi žinai.. siūlau. Va man ji suorganizuoja 2 po 25m, o aš jai vieną 50 m lotuliukas.gif lotuliukas.gif
,tu ,ką mūsų Vytuką iškišti nori ,na jau ne, geriau senas patrintas savas,ne jaunas, žalias ir nepatikimas
Vytiokai,aš su tavim
Ačiū Awita
Ateinu su buteliuku, tinkamu ir karšinančioms, ir karšinamiems/oms
QUOTE(vaižgantė @ 2013 04 19, 20:25)
Ateinu su buteliuku, tinkamu ir karšinančioms, ir karšinamiems/oms
Nu,*****,kalsiu, pilk , nu taip sunervino karapuzike Vytuką keisti,nu susinervijau ir babūnei biški duosiu,gal bent jau iki puse devynių išmiegos
O šiaip tai laukiu savo Vytuko ir kai grįš tikrai garmuką paimsiu,nes labai jau strėnos dainuoja
QUOTE(jolantoska @ 2013 04 19, 20:20)
Ačiū Awita
Nėr už ką
Mąstau: visokių ligoniukų yra, įvairiausių ligų. Mano mama nenervindavo, buvo pilno proto, tik paskutinę savaitėlę protelis susijaukė (manau taip lengviau buvo išeit ), o slaugyt buvo sunku, nes daug metų, ilga ta pati rutina.
Sveikatos jūsų ligoniukams, o jums begalinės kantrybės
sveikos... aciu uz nauja tema.... prisedau su kavyte. veliau eiisu baltos misrianes gaminti.
snd planuose leksti kapus aptvarkyti ir likti pas draugus,jei moteriske gales isleisti jei ne tai ne... sedesim namie...
snd planuose leksti kapus aptvarkyti ir likti pas draugus,jei moteriske gales isleisti jei ne tai ne... sedesim namie...
QUOTE(merga @ 2013 04 19, 20:20)
Vytiokai,aš su tavim
Vytiokai,aš su tavim
ne nu ot boba Ko čia nervuojiesi. aš apie mus galvoju... kam mes čia vienu dalinamės, geriau po jauną atskirą nuosavą paimam... kokį %20nick%20auger,%20sexy%20man,%20muscular%20guy,%206%20pack%20abs%20153590.jpg]tokį ir tokį pavizdžiui... a nenorėtum ?
nu ot vakar pasėdėjot.. o man vakar vyras kompą atėmė, tai ir nebeprisėdau
Kažkoks susiraukęs šeštadienis...
Nupirkau mamai žurnalų, sėdi, skaito, tv žiūri, o aš virtuvę išsikuopiau...
QUOTE(vaižgantė @ 2013 04 20, 18:31)
Kažkoks susiraukęs šeštadienis...
aš tai nukėliau visus vasarinius rūbus nuo antresolių ir sukėliau žiemines striukes, kailinius ir batus. Mano mergos net užsikaifavo bedemonstruodamos vasarines sukneles
QUOTE(karapuzike @ 2013 04 20, 18:24)
aš tai nukėliau visus vasarinius rūbus nuo antresolių ir sukėliau žiemines striukes, kailinius ir batus. Mano mergos net užsikaifavo bedemonstruodamos vasarines sukneles
Sūnų rūbus jau sutvarkiau, dukros dar ne...Kažin, ar tiks kokia pernykštė suknelė, nes tįstelėjo stipriai...Apskritai ankšta dabar pas mus, kai ir mama yra, nes 6 žmonės namuose, man spintų rūbams trūksta...
QUOTE(karapuzike @ 2013 04 20, 15:27)
ne nu ot boba Ko čia nervuojiesi. aš apie mus galvoju... kam mes čia vienu dalinamės, geriau po jauną atskirą nuosavą paimam... kokį %20nick%20auger,%20sexy%20man,%20muscular%20guy,%206%20pack%20abs%20153590.jpg]tokį ir tokį pavizdžiui... a nenorėtum ?
Ne,tokių nenoriu,nes dažniausia tokie tik aplink veidordį ir sukinėjas . Geriau savas ir laiko patikrintas
Ot pavarei ant jo ir atėmė
Vakar nuo ryto sode darbavomės,tai nuo agrasto persodinimo gyvos vietos neturiu nei ant rankų nei ant leškų ir babūnei iškrovos diena buvo ,bet va kare kai namo paršlaiužėm tai tookią moralę atskaitė lyg būtume sedėję ir nieko neveikę,o pati tai tik po kaimą kai traukinys su pletkais