Įkraunama...
Įkraunama...

Kinijos ir JAV parduotuvės, ebay.com

troliuk maciau lastcall patikrinu rytais smile.gif
bet nutariau kad ant rudens imsiu dabar atostogos po menesio o isleista per daug biggrin.gif

vaikas i stovykla nori, kainos stovyklu 4zenkles... zodziu... dar factory silkinuke geltona ne seniai pastveriau lkyg netureciau ka rengtis biggrin.gif

reik jauciu mintyse jau delioti lagamina kad rimtai zinociau ko reik.. o ko n turiu biggrin.gif

Troliuk paltukas paimtas jcrew wink.gif
Papildyta:
Tiesa nzn ar matei, s pasigavau sau sia nuostabia sukne, maniau skyusta bus bet ne.. labai smagi, sunkesnio trikotazo zodziu super ir didinta man M laisvai krenta
user posted image

ilgis jos kaip ant monikenes man 1,7 ugio
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 25, 11:52)

Tiesa nzn ar matei, s pasigavau  sau sia  nuostabia sukne, maniau skyusta bus bet ne.. labai smagi, sunkesnio trikotazo  zodziu  super ir didinta man M  laisvai krenta
user posted image

ilgis  jos  kaip ant monikenes man 1,7 ugio

imeskit tos suknutes nuoroda, noreciau ir as... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 25, 11:52)

Tiesa nzn ar matei, s pasigavau  sau sia  nuostabia sukne, maniau skyusta bus bet ne.. labai smagi, sunkesnio trikotazo  zodziu  super ir didinta man M  laisvai krenta
user posted image

Sveiki!
Ingakalnis Tai jei Ju msdidele, gal parduosit M dydi? Kokia kainele butu? Labai man patiko suknele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zaj4onka* @ 2013 04 25, 12:57)
Sveiki!
Ingakalnis Tai jei Ju msdidele, gal parduosit M dydi? Kokia kainele butu? Labai man patiko suknele thumbup.gif

oj ne as pasiliksiu ja man i papludimi ir ne tik ji nuostabi,ilgis super maskuoja ko nereik, ir prie kulniuku ir prie sliopkiu tiks blush2.gif

neturiu nuorodos siunte man panos bet matyt kai uzkiso deazute viska tryniau ir nuorodele istryniau jei rasiu idesiu bet Jcrew ja per 2012metus tik 2k maciau pardavime gal ebay butu reik paieksoti siuo metu tai niekur nera

va radau nete foto ant zmogaus

user posted image

nu super tikrai ji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 04 25, 11:22)
http://www.fragrance...pray-25-oz.html

sitie. man ziauriai jie patinka.  mirksiukas.gif

O kalanetika super. pazistama Vln eina irgi, sake super. ir as noriu.  ax.gif

O kokios kelnes?  g.gif  ax.gif

dabar jokiu kelniu negavau.  cool.gif

Reikės ir man juos pauostyti, gal šitie patiks 4u.gif
Ingute Gucci kur rode neseniai pirktus, ismeginau cia kazkuria diena. Skanus is pradziu, bet veliau kai nusigaruoja, man yra kazkoks prieskonis, kuris erzina ir nelabai patinka. Ziauriai sunku man kvepalus issirinkti doh.gif
Atsakyti
radau nuoroda
http://www.jcrew.com...83375/83375.jsp

kainavo 40usd kazkur pagal mane ir dar nuolaida buvo
Papildyta:
raiboji, kvepalus labai reik testuoti, buna pvz patiko karta du tris.. o ilgainiui kazkas erzeli kelia (Armani Code turiu nu kartais galiu vakare pasipurksti bet pastoviai negaleciau tikrai blush-anim-cl.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 25, 08:52)
troliuk maciau lastcall patikrinu  rytais smile.gif
bet  nutariau  kad ant rudens imsiu  dabar atostogos po menesio  o isleista  per daug biggrin.gif

Troliuk paltukas paimtas jcrew wink.gif
Papildyta:
user posted image

thumbup.gif

aciu Ingut.. 4u.gif

O sita suknele as turiu. visas atostogas vakarais su ja vaiksciojau. mano L. bet norisi M.. 4u.gif thumbup.gif
Labai man ji patinka. gali valgyti daug, pilvo nesimato lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 25, 11:10)
  as einu i  kuno dizaina ir kalanetika kol kas  2 kartais 3k i savaite bet  noriu  4k ne strenere sako 2-3k cia formai palaikyti - norint kusti derinam maista ir  4k  drasiai po valanda aerobikai reik ksirti kol ka snegaliu galbut nuo rudens jei gausiu darziuka iseiti iseis  rolleyes.gif

kalanetika ir man liux thumbup.gif trenerė yra sakiusi ,kad 10 aerobikos treniruočių tolygu 1 kalanetikos bigsmile.gif nežinau kiek tiesos,bet jei taip,tai iš viso fainaaaaa biggrin.gif tik kalanetiką reikia irgi rimtai atlikinėti,nuo dūšios.
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 25, 13:06)
raiboji, kvepalus labai reik testuoti,  buna  pvz  patiko karta du tris.. o ilgainiui kazkas erzeli kelia  (Armani Code turiu nu kartais galiu vakare pasipurksti bet  pastoviai negaleciau tikrai  blush-anim-cl.gif )

O aš dar neatradusi matyt savo kvepalų,man visi po kelių kartų erzina,o kai turiu ne vienus ,tai ir mainau ,tada geri wub.gif biggrin.gif Bet ,kad kaip moteriškės vienais kvepalais vos ne visą gyvenimą kvepinasi ,tai man be šansų schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
o kada dabar jcrew pildo? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ingakalnis,2013 04 25, 12:00]
oj ne as pasiliksiu ja man i papludimi ir ne tik ji nuostabi,ilgis super maskuoja ko nereik, ir prie kulniuku ir prie sliopkiu tiks blush2.gif

Aisku. Gero nesiojimo thumbup.gif Tikrai grazi.

Gal koki nuolaidos koduka crazy8 turite ir renkate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zaj4onka*: 25 balandžio 2013 - 12:23
crazy neturim koduko 4u.gif

rapoja mano visas kvepalynas dezej po lova nes mazasis pora geru sukule dabar nuo lentyneliu iskeliavo i palovi smile.gif tai liko tik Bvlgari jasmin noir Gucci flora chanel gardenia ir amouage honour atomike .. visi kiti tyliai laukia kai maziukas paauks tada vel atsistos i garbinga lentylele jiem speceliai pirkta blush2.gif

troliuk man M gerai,laisvese bet kaip ir sakai,pavalgius nesimato lotuliukas.gif

wetriuke 12,30 jcrew perkam
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 25, 09:26)
troliuk  man M gerai,laisvese bet kaip ir sakai,pavalgius nesimato  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
atostogose neliksi nepastebeta. wub.gif wub.gif
o kur jus lekiat primink ax.gif 4u.gif
Atsakyti