Įkraunama...
Įkraunama...

Kinijos ir JAV parduotuvės, ebay.com

Umckoj yra ir kitų sudedamųjų dalių, ne tik pelargonija, todėl jos ir veikimo spektras platesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(XSaulute @ 2013 04 24, 20:17)
Umckalor nuo kosulio, o Umcka yra įvairių: nuo peršalimo, nuo gripo, nuo kosulio. Ir formų labai įvairių: lašiukai, sirupas, tabletės, milteliai karštam gėrimui. Vaikams nebandžiau, bet suaugusiems bent jau mano šeimynai veikia puikiai, tik juos reikia pačioje peršalimo pradžioje pradėt gert, panašiai kaip homeopatinius vaistus, tada veiksmingiausi. Man labiausiai lašiukai ir milteliai karštam gėrimui patinka.
Tik aš vyšninio skonio niekada neimčiau, nes amerikietiškas jis labai jau specifinis. Aš iš vaikystės dar atsimenu, kai giminės atsiųsdavo sirupo nuo kosulio, toks kartokas ir labai sintetinis, labiau vyšnių kauliukus nei pačias vyšnias primenantis  schmoll.gif Umckos irgi toks pat  doh.gif Mums tai uogų ir apelsinų skonio labiausiai  wub.gif

Dėkui už išsamų paaiškinimą. Jei jau gilinatės, gal lyginote kainas, Umca siunčiantis gaunasi pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2013 04 24, 19:42)
Merginos ar butu norinčių prisijungti prie užsakymų iš šio psl
http://www.onestepahead.com

Gavo draugė šiuos akinukus nuo saulės su UV http://www.onestepah...sses/_/R-536619
labai faini, mikštas plastikas, atrodo kad nespaudžia vaikučiams smile.gif mano 10 mėn berniukas neplėšė nuo veido  rolleyes.gif norėčiau iš aš, bet free shipas tik nuo 85 usd

As prisijungciau drinks_cheers.gif Saviskei vienus nupirkau akinukus vasarai, bet garantuoju, kad sulauzys, tai paimciau dar vienus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 04 24, 20:31)
As prisijungciau drinks_cheers.gif  Saviskei vienus nupirkau akinukus vasarai, bet garantuoju, kad sulauzys, tai paimciau dar vienus doh.gif

drinks_cheers.gif

as dar galvoju apie si bodi nuo saules http://www.onestepah...ource=CrossSell
ir kepuryte http://www.onestepah...-Hat/_/R-538256

reikės slėptis nuo kaitrios saulutės bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, jus cia taip planuojat dziaugtis saulute, tai gal man kvailelei patartumet ka daryti, kai apie tai nepagalvojau ir gan stipriai prisidirbau blush2.gif Islekiau atostogauti, o kremuko nepasiemiau, ir kol visai nenusvilau, nepamaniau, kad man jo reikia. Rezultatas - nusvilusi veido oda. Vos ne juodai. Kazkiek nusilupo, kazkiek liko. Ir atrodo, kad tie likuciai jau nenusilups unsure.gif Veidas kaip suodinas, kaip slakuotas, apgamuotas. Ka daryt cry.gif Atostogauju gan daznai, bet taip prisidirbusi dar nei karto nebuvau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daivas31 @ 2013 04 24, 17:07)
Nusiunciau vitacost maza uzsakyma
O dabar paklausiu panos ka manot apie siuos ,dabar labai juos reklamauoja ale per 4 sav.-14 kg pamesi
http://www.vitacost....uring-razberi-k

broliene isgere cielas 4 bonkes-ne gramo nenumete 4u.gif nu gal jai neveike g.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 04 24, 23:28)
broliene isgere cielas 4 bonkes-ne gramo nenumete  4u.gif nu gal jai neveike  g.gif

As taip pat esu gan nemaza moteriske, bet tokiais papildais tikrai netikiu biggrin.gif Kazkiek tikiu tais, kur sudetyje yra sibutramino. Nebe reikalo tokiais preparatais buvo (yra) gydomas nutukimas.
Atsakyti
as vaistais, papildais netikiu-geriausia dieta maziau est biggrin.gif judet, mylet visus ir labiausia save biggrin.gif ir but optimistu iki kaulu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ppavasariss @ 2013 04 24, 22:32)
As taip pat esu gan nemaza moteriske, bet tokiais papildais tikrai netikiu  biggrin.gif  Kazkiek tikiu tais, kur sudetyje yra sibutramino. Nebe reikalo tokiais preparatais buvo (yra) gydomas nutukimas.

ir tais netikiu-vien delto kad vaistai turi visokiu pasaliniu poveikiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ppavasariss @ 2013 04 24, 22:18)
Merginos, jus cia taip planuojat dziaugtis saulute, tai gal man kvailelei patartumet ka daryti, kai apie tai nepagalvojau ir gan stipriai prisidirbau  blush2.gif Islekiau atostogauti, o kremuko nepasiemiau, ir kol visai nenusvilau, nepamaniau, kad man jo reikia. Rezultatas - nusvilusi veido oda. Vos ne juodai. Kazkiek nusilupo, kazkiek liko. Ir atrodo, kad tie likuciai jau nenusilups  unsure.gif Veidas kaip suodinas, kaip slakuotas, apgamuotas. Ka daryt  cry.gif Atostogauju gan daznai, bet taip prisidirbusi dar nei karto nebuvau  unsure.gif

pirma begi i vaistine nusiperki krema su cinku 4u.gif spaudi kopustu sultis ir tepi jomis veida kelis kart per diena...veidas ilgainiui susitvarkys 4u.gif gerai butu koks serumas drekinantis su vit c , arba bent i vandeni ilasink citrinu sulciu ir prausk juo...rugstys paskatins veido oda atsinaujint-greiciau veidas atgaus savo buvusiia spalva 4u.gif citrina balina arba nusipirkit kokia balinamaja kauke ar krema 4u.gif
ir eini i lauka imi krema nuo saules spf 30 ir kol nesusitvarkys veidas jokios saules-venk jos 4u.gif ir pasistenk daugiau taip nenusvilt-kita kart gali but sunkiau susidorot su tokiu nudegimu 4u.gif
kaip balinamaja priemone daryk kefyro kaukes su keliais laseliais citrinos sulciu mirksiukas.gif palaikai 20 min ir nuplauni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 24 balandžio 2013 - 21:52
QUOTE(Jurgux @ 2013 04 24, 20:42)
Merginos ar butu norinčių prisijungti prie užsakymų iš šio psl
http://www.onestepahead.com

Gavo draugė šiuos akinukus nuo saulės su UV http://www.onestepah...sses/_/R-536619
labai faini, mikštas plastikas, atrodo kad nespaudžia vaikučiams smile.gif mano 10 mėn berniukas neplėšė nuo veido  rolleyes.gif norėčiau iš aš, bet free shipas tik nuo 85 usd

as prisijungciau su dviem akinukais 4u.gif kazin greitai iki Lauretos ateitu?
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 04 24, 23:45)
as vaistais, papildais netikiu-geriausia dieta maziau est  biggrin.gif judet, mylet visus ir labiausia save  biggrin.gif ir but optimistu iki kaulu  blush2.gif
Papildyta:

ir tais netikiu-vien delto kad vaistai turi visokiu pasaliniu poveikiu  doh.gif
Papildyta:

pirma begi i vaistine nusiperki krema su cinku  4u.gif spaudi kopustu sultis ir tepi jomis veida kelis kart per diena...veidas ilgainiui susitvarkys  4u.gif gerai butu koks serumas drekinantis su vit c , arba bent i vandeni ilasink citrinu sulciu ir prausk juo...rugstys paskatins veido oda atsinaujint-greiciau veidas atgaus savo buvusiia spalva  4u.gif citrina balina arba nusipirkit kokia balinamaja kauke ar krema  4u.gif
ir eini i lauka imi krema nuo saules spf 30 ir kol nesusitvarkys veidas jokios saules-venk jos  4u.gif ir pasistenk daugiau taip nenusvilt-kita kart gali but sunkiau susidorot su tokiu nudegimu  4u.gif
kaip balinamaja priemone daryk kefyro kaukes su keliais laseliais citrinos sulciu  mirksiukas.gif palaikai 20 min ir nuplauni  4u.gif

Aciukas, pradesiu nuo rytojaus gelbejimo operacija 4u.gif
P.S. esu gan tamsaus gymio, tai tokio saules poveikio tikrai nesitikejau. Sviesi bendrakeleive beveik nenukentejo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ppavasariss: 24 balandžio 2013 - 22:02
QUOTE(Kikaxx @ 2013 04 24, 21:53)
as prisijungciau su dviem akinukais  4u.gif  kazin greitai iki Lauretos ateitu?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as jau nusiunciau uzsakyma mirksiukas.gif

nzn kiek keliauja iki Lauretos

Įdomu kiek shipas būtų jeigu free nesusidarytų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgux: 24 balandžio 2013 - 22:14
QUOTE(Jolaida @ 2013 04 24, 20:16)
Gavau ir as sita sijonuka. Tikrai labai grazus wub.gif Virs bambos pas mane 77, gera diena kokie 75 buna biggrin.gif o klubai 96, tai 4 dydis kaip tik thumbup.gif Pats sijonukas per liemeni 38 cm

Susinervinau dabar juodai doh.gif lotuliukas.gif reikia ir man 4 dydzio, tik kaip ji pagauti g.gif
Atsakyti