okiuks einu vakariene pasaunu tada laukiu mergaites iki 18.30 nes paskui islekiu sportuoti tai veliau galesiu paimti be koduko, su - 10% laukiu visu iki 18.30
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 24, 18:07)
okiuks einu vakariene pasaunu tada laukiu mergaites iki 18.30 nes paskui islekiu sportuoti tai veliau galesiu paimti be koduko, su - 10% laukiu visu iki 18.30
ingut, as vel du uzsakymus issiunciau, viena laivu kita paprasta
matau okiuks
Sveiki
vilniui esu viska issiuntus, dabar galeciau prideti prie dideles prekes ir issiusti, nezinau kiek laukti reiketu jusiskes, kad pasiplanuoti.
labai patogu taip, aciu
QUOTE(Rutule @ 2013 04 24, 13:20)
Galvoju siųstis Umcos žiemai laivu
Laureta, ilgai reiks laukt kol susirinks dėžė? Plius minus.
Laureta, ilgai reiks laukt kol susirinks dėžė? Plius minus.
vilniui esu viska issiuntus, dabar galeciau prideti prie dideles prekes ir issiusti, nezinau kiek laukti reiketu jusiskes, kad pasiplanuoti.
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 04 24, 18:11)
ingut, as vel du uzsakymus issiunciau, viena laivu kita paprasta
labai patogu taip, aciu
QUOTE(laureta @ 2013 04 24, 18:31)
Sveiki
Mano Vitacost užsakymas buvo laivu. Jie greit pristato?
QUOTE(Rutule @ 2013 04 24, 18:35)
Mano Vitacost užsakymas buvo laivu. Jie greit pristato?
apie savaite iki manes keliauja nuo issiuntimo is vitacost
QUOTE(Rutule @ 2013 04 24, 16:32)
Paėmiau abiem to vyšninio Umckos. Visus 5 vnt.
Sakykit, o ta Umca cia kaip Umcalor pakaitalas?
QUOTE(bambyze @ 2013 04 24, 19:51)
as kaip suprantu Umcka yra geriau, bet is esmes jie labai panasus
QUOTE(laurita99as @ 2013 04 24, 13:27)
Labai aciu Eliziejai uz varga dalinant siuntinukus
Taip pat labai aciu Ingutei ir Lauretai
Bet as visai maniake, perku ir nebeatsimenu ka perku nusipirkau 2 vienodo dydzio ir vienos spalvos Factory merinukus galvojau kad pirkau XS ir S, o pasirodo abu S
O sitas Factory sijonukas koks grazus , tik 2 dydis, truputi mazokas per liemeni , tai galvoju ar kusti, ar parduoti
Taip pat labai aciu Ingutei ir Lauretai
Bet as visai maniake, perku ir nebeatsimenu ka perku nusipirkau 2 vienodo dydzio ir vienos spalvos Factory merinukus galvojau kad pirkau XS ir S, o pasirodo abu S
O sitas Factory sijonukas koks grazus , tik 2 dydis, truputi mazokas per liemeni , tai galvoju ar kusti, ar parduoti
Gavau ir as sita sijonuka. Tikrai labai grazus Virs bambos pas mane 77, gera diena kokie 75 buna o klubai 96, tai 4 dydis kaip tik Pats sijonukas per liemeni 38 cm
Umckalor nuo kosulio, o Umcka yra įvairių: nuo peršalimo, nuo gripo, nuo kosulio. Ir formų labai įvairių: lašiukai, sirupas, tabletės, milteliai karštam gėrimui. Vaikams nebandžiau, bet suaugusiems bent jau mano šeimynai veikia puikiai, tik juos reikia pačioje peršalimo pradžioje pradėt gert, panašiai kaip homeopatinius vaistus, tada veiksmingiausi. Man labiausiai lašiukai ir milteliai karštam gėrimui patinka.
Tik aš vyšninio skonio niekada neimčiau, nes amerikietiškas jis labai jau specifinis. Aš iš vaikystės dar atsimenu, kai giminės atsiųsdavo sirupo nuo kosulio, toks kartokas ir labai sintetinis, labiau vyšnių kauliukus nei pačias vyšnias primenantis Umckos irgi toks pat Mums tai uogų ir apelsinų skonio labiausiai
Tik aš vyšninio skonio niekada neimčiau, nes amerikietiškas jis labai jau specifinis. Aš iš vaikystės dar atsimenu, kai giminės atsiųsdavo sirupo nuo kosulio, toks kartokas ir labai sintetinis, labiau vyšnių kauliukus nei pačias vyšnias primenantis Umckos irgi toks pat Mums tai uogų ir apelsinų skonio labiausiai
Merginos ar butu norinčių prisijungti prie užsakymų iš šio psl
http://www.onestepahead.com
Gavo draugė šiuos akinukus nuo saulės su UV http://www.onestepah...sses/_/R-536619
labai faini, mikštas plastikas, atrodo kad nespaudžia vaikučiams mano 10 mėn berniukas neplėšė nuo veido norėčiau iš aš, bet free shipas tik nuo 85 usd
http://www.onestepahead.com
Gavo draugė šiuos akinukus nuo saulės su UV http://www.onestepah...sses/_/R-536619
labai faini, mikštas plastikas, atrodo kad nespaudžia vaikučiams mano 10 mėn berniukas neplėšė nuo veido norėčiau iš aš, bet free shipas tik nuo 85 usd
QUOTE(bambyze @ 2013 04 24, 19:51)
Nieko jie abu nesiskiria - ta pati pelargonijos šaknis sudėty.
Laureta, tai jei spėja mano Vitacost, tai pridėkit prie tos didelės prekės laivu. Ačiū