Įkraunama...
Įkraunama...

Kinijos ir JAV parduotuvės, ebay.com

Ingut o crazy greit iki Lauretos pareina biggrin.gif noriu greiciau pamatuot ar tiks ax.gif paimciau dar tada kelniu is jus,,,gal turi tu crazy kelniu pamatuotum 8 g.gif per liemeni ir per vidine siule kelniu g.gif
pagal tai ko tu lauki musu deze bendra ar is laukiu sios kosmetikos g.gif ale muitine kaip uzlaike unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 24 balandžio 2013 - 10:32
QUOTE(zeneta @ 2013 04 24, 11:31)
Ingut o crazy greit iki Lauretos pareina  biggrin.gif  noriu greiciau pamatuot ar tiks  ax.gif  paimciau dar tada kelniu is jus,,,gal turi tu crazy kelniu pamatuotum 8  g.gif  per liemeni ir per vidine siule kelniu  g.gif
pagal tai ko tu lauki musu deze bendra ar is laukiu sios kosmetikos  g.gif  ale muitine kaip uzlaike  unsure.gif

aha to pacio laukiam, crazy jau issiusta lauretai, kelniu lyg turiu 7 paziuresiu kai maziukas uzmigs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 24, 11:35)
aha to pacio laukiam, crazy jau issiusta lauretai, kelniu lyg turiu 7 paziuresiu kai maziukas uzmigs 4u.gif

gerai bet itariu 7 bus mazi g.gif bet pridesiu -nes rudeniui kokias dvejas reik pirkt doh.gif
Atsakyti
jcrew matau pre-papildyma bigsmile.gif Tikiuosi, mano salikelis bus bigsmile.gif Daugiau, deja, ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 24, 11:18)
matau smagiai renkasi www.ae.com  -40% clearance numeta krepsiuke galima jungtis po piet ar i vakara paimsime

Aeropostale ar American Eagle blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2013 04 24, 12:01)
Aeropostale ar American Eagle  blush2.gif ?

american eagle 4u.gif
Atsakyti
american eagal juratyte i krepsiuka idejus matos kainos.

jcrew iur factory sudetos pprekes papildymas 12.30 turi buti
zaraza matau kad kakzokis salikiukas bus bet spalvike neisku kuri smile.gif
Atsakyti
SITAS bus... Nieko gero tada...
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 04 24, 12:22)
SITAS bus... Nieko gero tada...

neatidaro man nuorodos, bet kiek suprantu bus hot pink spalvos, o man reikia zalios arba flame...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buse: 24 balandžio 2013 - 11:29
factory truksta 20usd iki free shipuko,labai laukiu
Atsakyti
http://www.vitacost.com/ - 10% kodukas viskam, vienakrtinis wink.gif perku 17h
Atsakyti
Sveika, Ingute, aš dar praeitą savaitę siuntus ae užsakymą, bet dar nenupirkta, tai man pakartot, ar dar turit? Įdomu ar tiems džinsiukas dar tebetaiko nuolaidą g.gif
Atsakyti