Ingut o crazy greit iki Lauretos pareina noriu greiciau pamatuot ar tiks paimciau dar tada kelniu is jus,,,gal turi tu crazy kelniu pamatuotum 8 per liemeni ir per vidine siule kelniu
pagal tai ko tu lauki musu deze bendra ar is laukiu sios kosmetikos ale muitine kaip uzlaike
QUOTE(zeneta @ 2013 04 24, 11:31)
Ingut o crazy greit iki Lauretos pareina noriu greiciau pamatuot ar tiks paimciau dar tada kelniu is jus,,,gal turi tu crazy kelniu pamatuotum 8 per liemeni ir per vidine siule kelniu
pagal tai ko tu lauki musu deze bendra ar is laukiu sios kosmetikos ale muitine kaip uzlaike
aha to pacio laukiam, crazy jau issiusta lauretai, kelniu lyg turiu 7 paziuresiu kai maziukas uzmigs
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 24, 11:35)
aha to pacio laukiam, crazy jau issiusta lauretai, kelniu lyg turiu 7 paziuresiu kai maziukas uzmigs
gerai bet itariu 7 bus mazi bet pridesiu -nes rudeniui kokias dvejas reik pirkt
jcrew matau pre-papildyma Tikiuosi, mano salikelis bus Daugiau, deja, ne
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 24, 11:18)
matau smagiai renkasi www.ae.com -40% clearance numeta krepsiuke galima jungtis po piet ar i vakara paimsime
Aeropostale ar American Eagle ?
QUOTE(juratyte26 @ 2013 04 24, 12:01)
Aeropostale ar American Eagle ?
american eagle
american eagal juratyte i krepsiuka idejus matos kainos.
jcrew iur factory sudetos pprekes papildymas 12.30 turi buti
zaraza matau kad kakzokis salikiukas bus bet spalvike neisku kuri
jcrew iur factory sudetos pprekes papildymas 12.30 turi buti
zaraza matau kad kakzokis salikiukas bus bet spalvike neisku kuri
QUOTE(zaRAza @ 2013 04 24, 12:22)
neatidaro man nuorodos, bet kiek suprantu bus hot pink spalvos, o man reikia zalios arba flame...
factory truksta 20usd iki free shipuko,labai laukiu
http://www.vitacost.com/ - 10% kodukas viskam, vienakrtinis perku 17h
Sveika, Ingute, aš dar praeitą savaitę siuntus ae užsakymą, bet dar nenupirkta, tai man pakartot, ar dar turit? Įdomu ar tiems džinsiukas dar tebetaiko nuolaidą