Įkraunama...
Įkraunama...

Kinijos ir JAV parduotuvės, ebay.com

ingut kada think fast bus -kuria val g.gif jei apie venus suknutes tai dar ziurekit nenuskestumet ir tose didintose doh.gif praeita savaite pasieme dvi suknutes drauge s abi L dydzui -nemokamai gavau dovanu lotuliukas.gif nes tik man tiko doh.gif uztat as juos bijau ir pirkt doh.gif jie ten dydzius gal is akies siuva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 22 balandžio 2013 - 08:31
QUOTE(lule @ 2013 04 22, 09:24)
2 dydis, labai dideli smile.gif noreciau visai situ sortuku, bet net nzn ar 00 nebus didoki..

lule o kokiem klubam 2 ukas?

zeneta na rizika yra visuomet kai perki nesimatuojant blush2.gif
as tikiuos tos kelnaites kur tu emei gerai spaudzia pasiemiau ir as sau M doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 22, 09:43)

zeneta   na rizika yra visuomet kai perki nesimatuojant  blush2.gif
as tikiuos tos kelnaites kur tu  emei gerai spaudzia  pasiemiau ir as sau M  doh.gif

nu jos gerai spaudzia bet sakau emiau irgi m ...nu jei ka ne problema kita kart s imsiu biggrin.gif davai kudinames iki 60 kg azartas paeme biggrin.gif busim niolikines lotuliukas.gif ugio panasaus tai 60 kg bus kaip tik mum g.gif
ir pagal rewiew duoda 5 zvaigzdutes daugumoj 4u.gif man tai tiks sportuojant po pilvo shapu manau dar sortus uzsimesiu bus ko prakatuot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 22 balandžio 2013 - 08:58
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 22, 09:43)

Net nzn kiek klubai, paprasysiu kad pamatuotu vakare, jei norit 4u.gif
Atsakyti
jei galit pamatuotkite idomu jei imti man sortus 8tuko ar 10 reiktu blush-anim-cl.gif

Papildyta:
gal kuriai basuciu vasarai?
http://www.modnique....38/seeac/gseeac
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 22, 10:21)
jei galit pamatuotkite idomu  jei imti man sortus  8tuko ar 10 reiktu blush-anim-cl.gif

Gerai, parasysiu vakarop 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 04 22, 09:24)
jei galit pamatuotkite idomu  jei imti man sortus  8tuko ar 10 reiktu blush-anim-cl.gif

Labas rytas visoms 4u.gif
Inga, cia tie patys sortukai kur as rodziausi, tik kita spalvyte 4u.gif
Atsakyti
panos keistai man cia gal kuri turit primigi raso 7.5 24euro cia realu? gymboree 7tiko bernui o kokius imti tada primigi 13cm peda
http://www.6pm.com/p.....zfcTest=mat:1
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 04 22, 10:32)

Tie patys, ir mano melyni irgi smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif

Gavau siuntinuka.. thumbup.gif

Aciu mergaites 4u.gif 4u.gif

Noriu pirma pagirti Buberry kvepaliukus, kur cia pirkom..

Super kvapas thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

Vasarai pats tas wub.gif wub.gif

Gavau dar dzinsiukus, eisiu matuotis, tikiuosi tilpsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisidedu ir aš prie padėkų už siuntinukus drinks_cheers.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 04 22, 09:49)
nu jos gerai spaudzia bet sakau emiau irgi m ...nu jei ka ne problema kita kart s imsiu  biggrin.gif davai kudinames iki 60 kg azartas paeme  biggrin.gif busim niolikines  lotuliukas.gif ugio panasaus tai 60 kg bus kaip tik mum  g.gif
ir pagal rewiew duoda 5 zvaigzdutes daugumoj  4u.gif man tai tiks sportuojant po pilvo shapu manau dar sortus uzsimesiu bus ko prakatuot  g.gif

nu nzn kaip as su 60 atrodyciau
va 75kg manau normalus buvo svois mano sudejimui kudesne nenoriu but tada jauciausi iki nestumo moteriksu formu tirkai nenorejau dar kazkur kudet o jei nuo tokio svorio dar -15 jau per kuda
user posted image

taip kad mano tikslas dar max 6kg minus ax.gif

QUOTE(Eglute @ 2013 04 22, 10:32)

aiskuma pas tave 8?

QUOTE(troliuke @ 2013 04 22, 10:42)
Sveikutes. 4u.gif

Noriu pirma pagirti Buberry kvepaliukus, kur cia pirkom..

Super kvapas

Vasarai pats tas 

Gavau dar dzinsiukus, eisiu matuotis, tikiuosi tilpsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

troliuk sveikute kokius dzinsiukus jkcrew gavai? labai idomu r tiko man netiko uzsegiau bet negraziai atrode 31 doh.gif

QUOTE(Braskiukas @ 2013 04 22, 10:56)
Prisidedu ir aš prie padėkų už siuntinukus drinks_cheers.gif Ačiū 4u.gif

aciu jum 4u.gif
Atsakyti